Alles over het huren van verkeersregeling

Voor wegwerkzaamheden, voor omleidingen, en om veilige verkeerssituaties te behouden tijdens werkzaamheden is het erg belangrijk om de verkeersregeling goed geregeld te hebben. Op Huren.nl hebben we de verschillende verhuurbedrijven verzameld waar je de nodige producten kunt huren voor de verkeersregeling. Let op: wist je dat je voor het gebruik van verkeersborden, tekstkarren en andere verkeersregeling vaak toestemming nodig hebt van de gemeente? Hoe dit in zijn werk gaat hangt af van de situatie en van de gemeente. Op Huren.nl vind je de verhuurders van de verschillende soorten verkeersregeling, en kun je ook nog eens eenvoudig het verhuurbedrijf wat het meest bij jou in de buurt zit vinden.

Het huren van een tekstkar ter informatie

Bij het huren van verkeersregeling kun je denken aan het geven van informatie aan de automobilisten en andere weggebruikers. Dit kan door het huren en (laten) plaatsen van verkeersborden en bijvoorbeeld een tekstkar. Het voordeel van een tekstkar is dat je zelf de tekst kunt bepalen. Sommige tekstkarren kunnen in verschillende kleuren tekst weergeven. Als je een tekst gaat bedenken, houd het dan kort en krachtig zodat de weggebruikers de nodige informatie snel kunnen lezen.

Het huren van stoplichten, barriers en meer via Huren.nl

Andere verkeersregeling waaraan je kunt denken die nodig kunnen zijn bij gewijzigde of tijdelijke verkeerssituaties zijn bijvoorbeeld rijdende afzettingen en verkeerslichten. Hiermee kun je de verkeersstroom op een veilige manier begeleiden. Is er een weg of straat waarin tijdelijk een gedeelte van de weg is afgesloten, waardoor het verkeer om beurten door de vernauwing moet rijden, huur dan matchende stoplichten die je op elkaar af kunt stellen. Als laatste kun je ook nog denken aan het huren van wegversperringen of het maken van tijdelijke wegen door middel van het huren van barriers en/of schrikhekken. Houd altijd de nodige veiligheidsvoorschriften in acht. Zijn er medewerkers aan de slag bij bijvoorbeeld een rijdende afzetting, zorg dan altijd dat iedereen voorzien is van veiligheidskleding. Deze kun je ook huren bij verhuurders die je vindt op Huren.nl