Home
Onafhankelijk vergelijken van verhuurders

Klassieke auto

Lees hier over het huren van een Oldtimer

Ben je van plan om een echte Oldtimer of andere klassieke auto te huren, dan zit je hier goed. Of je nou een Oldtimer wilt huren om een uurtje in te rijden, of om te gebruiken op jullie bruiloft, veel verhuurbedrijven die Oldtimers verhuren bieden opties die aan jouw wensen voldoen. Misschien ben je wel op zoek naar een klassieke auto die je kunt gebruiken op je feest of zakelijk evenement. Een Oldtimer is een echte eyecatcher, of je hem nou geparkeerd hebt staan op je terrein of dat je erin kunt rijden. Sommige verhuurbedrijven bieden de optie om de Oldtimer of klassieke auto te huren met chauffeur.

Een lelijk eendje, een mooie snoek, een ouderwetse Mercedes, Ford of MGB, een Oldtimer met of zonder opendak, al deze soorten Oldtimers/klassieke auto’s zijn te huur, maar niet elk verhuurbedrijf heeft elk type klassieke wagen. Je kunt makkelijk en snel op onze website erachter komen welk verhuurbedrijf het dichtst bij jou in de buurt zit, en of dat bedrijf ook biedt wat jij zoekt.

Denk hieraan bij het huren van een klassieke auto:

Een Oldtimer/klassieke auto huren kan vaak zonder chauffeur. In dit geval kun je dus zelf rijden in een prachtige echt oude auto. Omdat een Oldtimer/klassieke auto vaak erg kostbaar is, zijn verhuurbedrijven vaak streng in hun algemene voorwaarden. Houdt er rekening mee dat je soms een redelijk hoge borg moet betalen, hoger dan als je een ‘gewone’ personenauto huurt. Deze borg krijg je uiteraard weer terug als je de Oldtimer in goede staat retourneert. Als je zelf wil gaan rijden in een Oldtimer of klassieke auto die je gaat huren, dan is het van belang om goed te kijken of je lang genoeg in bezit bent van een rijbewijs. Bij sommige verhuurbedrijven van Oldtimers moet je vaak een aantal jaar in het bezit zijn van een rijbewijs om in de klassieke auto te mogen rijden.