Vind jouw beste huurdeal

Bo-rent

Contact

  • Economiestraat 1
  • 6135KV Sittard

Beoordeling

5,4
11 beoordelingen
Schrijf beoordeling

Te huur bij Bo-rent

Beoordelingen van Bo-rent

6,0

Het huren van de bus ging zeer soepel. De bus reed uitstekend en was precies wat ik nodig had om te verhuizen. Wat ik een deceptie vond was de eindafrekening. De tankinhoud wordt weergegeven in blokjes. Het laatste blokje was al leeg. Totaal heb ik bijna 500km gereden hetgeen neer kwam op 5 blokjes inclusief het eerste blokje. Als antwoord kreeg ik dat mensen laks zijn met aftanken en dat het slechts 2 liter scheelt. Verkoper was lakser dan de klanten want ik voel me niet serieus genomen.

Product gehuurd: Bestelbus

Gehuurd op: 11-11-2021

1,0

Twee dommekrachten gereserveerd, bevestiging per e-mail ontvangen, vandaag op vestiging Amersfoort, lange wachtrij, maar 1 medewerker achter de balie die vervolgens meldt: ik heb er maar 1! Medewerker biedt geen oplossing aan en na doorvragen weet hij te melden dat er in een ander filiaal nog wel 1 aanwezig is. Eerste en laatste keer Bo-rent! Mijn werkzaamheden moeten nu worden uitgesteld.

Product gehuurd: Dommekracht

Gehuurd op: 11-09-2021

3,0

Prijs komt uiteindelijk veel hoger uit dan opgegeven op de website, 75,63 incl. btw blijkt in de praktijk 80 ex. (voor een week) Schimmige berekening van extra kosten, misleidend.

Product gehuurd: Parketschuurmachine

Gehuurd op: 23-06-2020

8,0

Mij eraring met auto goed ik rij since 2003

9,0

Gehuurd op de Ruysdaelbaan in Eindhoven. Vriendelijk personeel en transparant over bijkomende kosten zoals btw en verzekeringen. Prijs is goed (beter dan concurrent), en een ruim assortiment voor de doe het zelver. Ik kom hier graag!

8,0

Vriendelijk en deskundig personeel. Als particulier heb ik een behangafstomer voor een week gehuurd. Je moet als particulier wel even bedenken dat er nog BTW bij komt. Verder komt er ook nog een of andere verplichte verzekering bij die niet op de website wordt vermeld. Diefstal en brand is wel optioneel. Maar dan nog is het huren hier veel voordeliger dan elders. Apparaat was een uitkomst, werk ging 4x sneller.

2,0

Onvriendelijk personeel, veel bijkomende kosten, slecht klantencontact zeer klantonvriendelijke omgeving waarbij harde muziek conversatie met personeel haast onmogelijk maakt. Dikke onvoldoende

10

Super service in filiaal Venlo. Zeer goed geholpen, meegedacht voor een oplossing van mijn vraag. Machine door hun bij een ander filiaal voor me opgehaald. Naar mijn zaak gebracht, aangesloten en ook weer opgehaald. Super service en voor een topprijs! Heb €300,- bespaard ten opzichte van de concurrent! Beveel t absoluut aan en zal hier zeker weer huren mocht dat nodig zijn. Keep up the good work!!

2,0

Contact opgenomen voor huren van tijdelijke opslag. Snel antwoord en het voorstel gewoon tijdens openingstijden even langs te komen om alles te regelen. Sta ik met mn wagen vol spullen bij de winkel, kan ik op dat moment niet huren want collega is er niet (ofzo). Alternatief werd er niet geboden.

2,0

Kosten erg onduidelijk. Uiteindelijk 200 euro betaald voor 2 verlengsnoeren. Staat nergens aangegeven op de site of op het huurformulier. Ook telefonisch geen informatie over gehad.

8,0

Vorige week een kloofmachine gehuurd bij de Bo Rent in Amsterdam. Prima machine en makkelijk om hout mee te kloven. Personeel op de vestiging was duidelijk over het gebruik van de machine

Schrijf een beoordeling

Informatie over Bo-rent

Bo-Rent is in de jaren ’70 begonnen als klein hardware-bedrijfje in hartje Amsterdam, en is in de loop der jaren uitgegroeid tot een verhuurbedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het verhuren van machines en apparatuur voor de professional in de bouw. Ook particulieren kunnen terecht bij Bo-Rent, de doe-het-zelver kan zijn hart ophalen aan alle handige machines die Bo-Rent verhuurt. Bovendien kun je bij dit verhuurbedrijf ook terecht voor het huren van auto’s en verhuiswagens. Bo-Rent is al tientallen jaren een belangrijk verhuurbedrijf in Nederland dat vooral grondverzetsvoertuigen, auto’s, machines en apparatuur voor in de bouwsector verhuurt. Er zijn meer dan zestig filialen verspreid door Nederland, dus Bo-Rent geniet van landelijke spreiding en een goed bereik, waar je ook zit. Naast het verhuren van machines en apparatuur voor de professional en particulier op het gebied van klussen en bouwen, kun je bij Bo-Rent ook terecht voor het huren van self-storage ruimtes. Deze opslagruimtes zijn te vinden in onder andere Den Haag, Groningen en Amsterdam. Deze vestigingen zijn zowel verhuurlocaties van verschillende producten, als ook een plaats waar je opslagruimtes kunt huren.Het hoofdkantoor van Bo-Rent zit in Hoorn. Onder de noemer Bo-Rent valt ook de Bo-Rent groothandel, Skytrain Hoogwerkerverhuur en Boogert Hoogwerkerverhuur. Je kunt op de website van Bo-Rent direct online de machines of het gereedschap, de auto, verhuisbus of ander object reserveren. Bij het invulformulier kun je het filiaal kiezen wat het meest bij jou in de buurt zit. Bij Bo-Rent kun je terecht voor het huren van allerlei benodigdheden voor zowel korte als lange termijn. Bo-Rent hanteert dagprijzen en weekprijzen.