CityBox

Informatie over CityBox

City Box is een verhuurbedrijf van opslagruimtes en stallingen dat niet origineel uit Nederland komt. Het verhuurbedrijf werd in 1998 in Nederland geïntroduceerd door de uit Engeland afkomstige Russell Jordan. In Den Haag werd toen de eerste vestiging van City Box geopend. Al snel verschenen er vestigingen van City Box verspreid door de rest van Nederland. Momenteel heeft City Box ruim 20 vestigingen waar je terecht kunt voor het huren van een opslagruimte. City Box is een self storage verhuurbedrijf. Dat houdt in dat je zelf de controle hebt en de enige bent die toegang heeft tot de opslagruimte die jij huurt. City Box profileert zichzelf als een verhuurbedrijf waarbij klantgerichtheid en optimale serviceverlening helemaal bovenaan staan. Bovendien pleit City Box voor het aldoor verbeteren en uitbreiden van producten en concepten, zodat je als klant verzekerd bent van het beste van het beste. Aldus City Box. Je kunt bij alle vestigingen van City Box terecht, of je nou een particuliere of zakelijke huurder bent. Bij City Box kun je opslagruimtes huren die variëren van 1 kubieke meter tot zelfs 50 kubieke meter. Wat je eisen en wensen ook zijn op het gebied van jouw self storage unit, City Box heeft veel te bieden. De vestigingen van City Box zijn goed bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer. Zo kun je, als je gaat verhuizen of juist tussentijds even naar je opslagruimte moet, snel en gemakkelijk heen en weer. Bij City Box kun je ook terecht voor de koop van verpakkingsmaterialen zoals verhuisdozen. Bovendien kan City Box je ook op weg helpen met betrekking tot vervoersmogelijkheden. Op Huren.nl vind je gemakkelijk en snel de verschillende vestigingen van City Box die bij jou in de buurt zitten.


Beoordelingen over CityBox


 • “ Veel voordeel gehad van de tips en persoonlijke aandacht van de medewerker... ”

  • 01-05-2014
  • Utrecht
  • 10

  Veel voordeel gehad van de tips en persoonlijke aandacht van de medewerker bij City Box. Mijn inboedel bleek in een 2m2 kleinere opslag te passen, dank voor de kostenbesparende rondleiding. Top!

 • “ De ruimte is vorst en vochtvrij. Super vriendelijk personeel en heb met... ”

  • 13-11-2013
  • Eindhoven
  • 9

  De ruimte is vorst en vochtvrij. Super vriendelijk personeel en heb met een heel veilig gevoel de spullen kunnen opslaan.

  Tonen 1 naar 2 van 2
Vorige 1 Volgende