Vind jouw beste huurdeal

KAV Autoverhuur

Contact

  • Kernkade 36
  • 3542 CH Utrecht
  • +31302441144

Beoordeling

8,1
7 beoordelingen
Schrijf beoordeling

Openingstijden

  • Maandag 08:00 - 18:00
  • Dinsdag 08:00 - 18:00
  • Woensdag 08:00 - 18:00
  • Donderdag 08:00 - 18:00
  • Vrijdag 08:00 - 18:00
  • Zaterdag 08:00 - 12:45
  • Zondag Gesloten

Beoordelingen van KAV Autoverhuur

10

Mooie en schone wagen

Product gehuurd: Bestelbus

Gehuurd op: 13-01-2022

9,0

Geen minpunten, afspraak vlot verlopen en geen problemen gehad.

Product gehuurd: Bestelauto

Gehuurd op: 03-01-2022

9,0

Werd al snel gebeld na het invullen van het formulier en vriendelijk te woord gestaan. Ook het ophalen en inleveren van de nieuwe (!) bakwagen ging rap: papierwerk snel geregeld, wagen zag er netjes uit en ik kon direct op pad. Niets dan lof!

Product gehuurd: Bakwagen met laadklep

Gehuurd op: 04-01-2022

10

Waar ik moeite had om bij de diverse autoverhuurbedrijven via internet een rolstoelbus te kunnen huren. Was dat via huren.nl een appeltje/eitje aanvinken, waar te huur en bij KAV Autoverhuur aangevraagd die ook snel en adequaat reageerden en zorgden dat er een rolstoelbus met lift beschikbaar is op de gewenste datum. De bus was weliswaar niet in de vestiging Rotterdam beschikbaar, maar KAV Autoverhuur zorgt dat hij zaterdag wel in Rotterdam klaar staat, helemaal goed.

Product gehuurd: Rolstoelbus

Gehuurd op: 18-12-2021

2,0

Helemaal geen gehoor gekregen of de huur door ging. Dus van armoe maar een aanhanger gehuurd. Jammer.

Product gehuurd: Bestelbus

Gehuurd op: 27-11-2021

9,0

Mooie bus, schoon. Werden vriendelijk geholpen .

Product gehuurd: Bestelbus

Gehuurd op: 06-11-2021

8,0

Met KAV heb ik alleen maar goede ervaringen. Er wordt met je meegedacht en weten welk product echt goed is, voor welk probleem dan ook, zonder dat ze je wat proberen aan te smeren. Een enorm goede service is mijn ervaring.

Schrijf een beoordeling

Informatie over KAV Autoverhuur

KAV Autoverhuur is een verhuurbedrijf dat op landelijk niveau opereert. KAV Autoverhuur heeft ongeveer dertig vestigingen verspreid door Nederland. Dat betekent dat je vrijwel altijd verzekerd bent van een KAV Autoverhuur bij jou in de buurt. Bij KAV Autoverhuur kun je terecht voor het huren van veel uiteenlopende auto’s, bestelauto’s, verhuiswagens en vrachtwagens. KAV Autoverhuur heeft ook speciaal vervoer te huur, zoals trekkers, koelwagens en andere speciale carrosserieën. Voor het huren van een normale personenauto kun je ook bij KAV Autoverhuur terecht. KAV Autoverhuur heeft verschillende merken en modellen personenauto’s in het wagenpark staan. Of je nou op zoek bent naar een kleine auto om met z’n tweetjes mee de weg op te gaan, of naar een grote station car waar je met het gezin en bagage ruim in past, bij KAV Autoverhuur is genoeg keus. Ook voor het huren van verhuiswagens ben je bij KAV Autoverhuur aan het juiste adres. Er zijn verhuisbusjes te huur waarin je kunt rijden met een rijbewijs B, maar ook kun je grotere verhuiswagens huren die te besturen zijn met een groot rijbewijs. Hetgeen waarin KAV Autoverhuur met name zegt uit te blinken is het vermogen om passend vervoer te vinden voor elke vracht. KAV Autoverhuur heeft personenbusjes te huur in verschillende maten en soorten, maar ook voor planten, dieren of voedingsmiddelen die in een bepaald geregeld klimaat vervoerd moeten worden heeft KAV Autoverhuur passende oplossingen. Een voorbeeld dat KAV Autoverhuur op haar eigen website heeft staan om dit te illustreren is het feit dat KAV Autoverhuur voor Stichting AAP een vrachtwagen heeft kunnen verschaffen met de specifieke licht-, lucht- en transporteisen die de apen die Stichting AAP moest vervoeren nodig hadden. Kortom, KAV Autoverhuur verhuurt auto’s, busjes, vrachtwagens, verhuiswagens, en alles daartussenin.