SternRent

Informatie over SternRent

SternRent is onderdeel van Stern Groep BV. De Stern Groep is een van de grootste Nederlandse automotive ondernemingen waarbij je terecht kunt voor het aanschaffen en leasen van een auto. SternRent is de verhuuractiviteit van Stern Groep BV. Op meer dan vijftien plaatsen in Nederland kun je een vestiging van SternRent vinden. Het hoofdkantoor van SternRent bevindt zich in Utrecht. Andere vestigingen kun je vinden in Zwolle, Zaandam, Rotterdam, Purmerend, Hoofddorp, Eindhoven, Duiven, Dordrecht, Den Helder, Den Haag, Den Bosch, Capelle aan den IJssel, Breda, Amsterdam, Amersfoort en Almere. SternRent weet zich te onderscheiden van andere autoverhuurbedrijven door verstrekkende kennis, heldere voorwaarden en scherpe tarieven. Alle personenauto’s, personenbusjes en bedrijfswagens die je kunt huren via SternRent, worden verhuurd onder dezelfde voorwaarden. Erg handig: bij SternRent weet je op deze manier dus altijd dat je allrisk verzekerd bent, dat je huurt met een onbeperkt aantal vrije kilometers en dat je een jonge huurauto krijgt.Het uitgebreide wagenpark van SternRent is op de website te bekijken. Bovendien kun je online reserveren bij SternRent. Je kunt helemaal zelf kiezen bij welk van de 18 locaties jij jouw huurauto het liefst wilt komen ophalen. SternRent heeft kwaliteit hoog in zijn vaandel staan. Vandaar zul je nooit een oude auto te huur aangeboden zien bij SternRent, en zijn alle personenbusjes, personenauto’s en bestelwagens technisch in uitstekende staat. Niet alleen de duidelijke voorwaarden onderscheiden SternRent van andere verhuurbedrijven. De service van autoverhuurbedrijf SternRent strekt nog verder. Wist je namelijk dat er een SternRent alarmcentrale bestaat? Dat betekent dat je 24/7 terecht kunt bij deze hulplijn bij pech of schade onderweg. Je kunt gebruik maken van deze dienst in Nederland, maar ook als je in het buitenland bent met de huurauto van SternRent.


Beoordelingen over SternRent

 • “ Een auto gehuurd voor een trip naar Zweden. De auto was bijna nieuw en... ”

  • 03-02-2017
  • Gouda
  • 10

  Een auto gehuurd voor een trip naar Zweden. De auto was bijna nieuw en tip top in orde. De reis was geweldig en het sturen in de bijna nieuwe auto was een feest. Helaas was het slechte weer spelbreker en braken wij onze vakantie voortijdig af. De auto mocht kostenloos eerder terug worden gebracht en wij krijgen voor de resterende dagen het hele huur bedrag terug. Dit zonder enig aandringen. Het was geen enkel probleem en ik vond het een fantastische aanvulling op de toch al goede service.

 • “ een heel goed bedrijf we hebben vaker autos gehuurd kilometer vrij wat... ”

  • 03-07-2016
  • zwolle
  • 9

  een heel goed bedrijf we hebben vaker autos gehuurd kilometer vrij wat mooi is en onbezonnen rijden. Ook heb je nieuwe auto

 • “ Dit bedrijf was mij van tevoren nog onbekend. Ik ben uiteindelijk zeer... ”

  • 14-11-2013
  • Amsterdam
  • 8

  Dit bedrijf was mij van tevoren nog onbekend. Ik ben uiteindelijk zeer tevreden vertrokken. De auto was gloednieuw en heb aardig wat kilometers gereden zonder enig mankement.

  Tonen 1 naar 3 van 3
Vorige 1 Volgende