Onafhankelijk vergelijken van verhuurders

Broekies Verhuur

Contact

  • Schoudermantel 35-A
  • 3981 AE Bunnik
  • 0343-551802

Beoordeling

9,6
27 beoordelingen
Schrijf beoordeling

Openingstijden

  • Maandag 09:00 - 17:30
  • Dinsdag 09:00 - 17:30
  • Woensdag 09:00 - 17:30
  • Donderdag 09:00 - 17:30
  • Vrijdag 09:00 - 17:30
  • Zaterdag 09:00 - 11:00
  • Zondag 09:00 - 11:00
#} #}

Beoordelingen van Broekies Verhuur

10

Bij Broekiesverhuur 2 decordoeken gehuurd in aprés ski thema. Heel leuke aankleding en een vriendelijke service! ;-)

Product gehuurd: Decorwanden en doeken

Gehuurd op: 31-01-2020

10

Een betrouwbaar en goed team die verstand heeft van de springkussens en andere producten die zij verhuren. Altijd een top service!

10

Mooi en schoon materiaal welke altijd functioneert. De mensen zijn heel behulpzaam, denken mee en dragen alternatieven aan.

10

Grote keus Vriendelijk personeel

10

Schone en mooi verzorgde materialen.

10

Ik huur wel eens wat. Ze hebben een goede service. Gezellig personeel. En heel veel aanbod. Super bedrijf. Groetjes marc

10

Een 100% service gericht bedrijf dat kwaliteit en zorg hoog in het vaandel heeft staan. Nog nooit teleurgesteld! En lekkere koffie!

10

Betrouwbare vakmensen! Zeker een aanrader.

10

Een springkasteel gehuurd voor een verjaardag. Prima service. Betaalbaar en altijd vriendelijk.

10

Heb een paar keer last minute wat gehuurd. Snelle en correcte service, duidelijheid bij uitgifte én inname. Nooit discussie achteraf. Prettige mensen die ook nog eens meedenken om jouw evenement nog geslaagder te maken.

10

Goede producten en service. En heel aardig en vriendelijk personeel!

9,0

Alles gecertificeerd, betrouwbaar en schoon. Super groot assortiment, de keuze is reuze. Zeker een aanrader.

10

Broekies heeft ons fantastisch geholpen met de Kinderparade 2018. Alles wat op de dag zelf en voorafgaand aan het evenement betrekking had op de attracties hebben zij voor ons geregeld, inclusief het tot 3x toe droog maken van de springkussens na regen! Zonder de hulp van Broekies was deze dag zeker niet zo succesvol verlopen. Een absolute aanrader voor als je een evenement organiseert, geen gedoe wil en een goede prijs wil betalen.

9,0

bijzondere vriendelijk ontvangst en afhandeling springkussen betaalbaar en flexibel zeker een aanrader , wij doen het zeker weer

8,0

Jeroen is een rasechte ondernemer die zijn passie weet om te zetten naar een stukje beleving voor de klant!

#} #}

Schrijf een beoordeling

Informatie over Broekies Verhuur

Doe maar gek, dan doe je al gewoon genoeg is ons motto. Logisch want ons bedrijf is gespecialiseerd in gekkigheid.En…dat doen wij al ruim 10 jaar.In een jungle van verhuurders heeft u het genoegen om op deze site kennis te maken met zo’n beetje het meest uitgebreide en volledige aanbod wat er te krijgen is en hebben wij het genoegen u onze simpele en aantrekkelijke voorwaarden te presenteren.Al onze attracties, spellen, shows en decors zijn in eigen beheer. U bent bij de rechtstreekse bron zodat u niet te maken heeft met dure extra kosten maar de laagste prijs mogelijk betaald.Hoewel het bovenstaande belangrijk is anno 2018 vinden wij het net zo belangrijk dat u te maken heeft met een betrouwbaar en veilig bedrijf. Afspraken die worden nagekomen, veilige materialen en een gestructureerde en goed georganiseerde bedrijf's structuur.IEDEREEN KAN BIJ ONS HUREN. DE DREMPEL IS LAAGMet onze compleet nieuwe website hopen wij u nog beter van dienst te kunnen zijn met de juiste artikelinformatie, veel zoek mogelijkheden, thema's en een winkelmandje waar u uw gewenste artikelen in kunt verzamelen. Ook de prijsopties zijn verbeterd in 4 pakketten, zelf ophalen in Bunnik, bezorgen zonder en met hulp bij op en afbouw en natuurlijk een compleet verzorgde attractie op basis van 4 uur.De transportkosten worden tenslotte automatisch berekend aan de hand van uw ingevoerde postcode.Makkelijker kunnen wij het u niet maken, maar natuurlijk wel leuker. 

Details openingstijden

Wij zijn dagelijks telefonisch bereikbaar van 9.00 tot 21.00 uur.