Vind jouw beste huurdeal

Autohopper

Contact

Beoordeling

8,1
47 beoordelingen
Schrijf beoordeling

Openingstijden

  • Maandag 08:00 - 17:00
  • Dinsdag 08:00 - 17:00
  • Woensdag 08:00 - 17:00
  • Donderdag 08:00 - 17:00
  • Vrijdag 08:00 - 17:00
  • Zaterdag 10:00 - 14:00
  • Zondag Gesloten

Beoordelingen van Autohopper

9,0

Prima

Product gehuurd: Hatchback

Gehuurd op: 26-10-2021

1,0

Wij hadden een model SUV gehuurd. Op vrijdag met een medewerker afgesproken dat wij de betreffende auto op zaterdag ochtend om 8 uur zouden halen. Dit was geen enkel probleem werd mij verzekerd. Omdat wij de auto maar voor een dag nodig hadden kreeg ik nog wel de "aanbieding" om hem voor het hele weekend te huren voor een aangepast tarief maar daar ben ik niet op ingegaan want dat wilden wij niet. Op zaterdag stonden wij iets na achten voor de deur maar er was niemand aanwezig. Ik kreeg uiteindelijk een medewerker te pakken en die gaf mij op niet heel vriendelijke wijze te verstaan dat men pas om 9.00 uur open was en dat ik dan maar naar een van de ander verhuur bedrijven moest gaan. Toen wij om 9 uur terug kwamen kregen wij een compleet andere auto dan wij gehuurd hadden. In plaats van een grote auto waar wij wel voor betaald hadden een kleine die veel goedkoper was. Na veel gedoe "stond er dan wel een andere auto beneden die dan wel mee mocht." Deze was vies, hij stonk en was ook niet vol getankt. Na een hoop gedoe hebben wij het verhuur contract ontbonden. Wel kregen wij na twee dagen het geld terug gestort op onze rekening. Kortom, wij huren hier nooit meer een auto. Niet klantvriendelijk en geen service.

Product gehuurd: MPV

Gehuurd op: 12-06-2021

2,0

Op 18-02-2020 Auto gehuurd/opgehaald om 17:00 en de auto weer teruggebracht op 26-02-2020. We hebben voor 1 week en 2 dagen betaald. Auto terug op lokatie,verhuurbedrijf houdt geheel borg in omdat ze beweren dat ik schade heb gemaakt(krasje van nog geen 5 cm) wat daarvoor ook op auto zat. Long story short.. voor een week auto huren zijn gewoon 730,57 eu kwijt. Meneer zegt dat je better had moeten opletten.of je had al foto's van moeten maken. Ze sturen niks waarin zij zeggen dat ik schade heb gemaakt. Telefonisch nog contact gehad en zij zouden een of andere naar mij gaan mailen, helaas nog niet mogen onvangen Het is mij nog niet duidelijk hoeveel de schade zou moeten kosten(al zou het mijn schuld zijn)nee hoor ze houden gewoon je borg in, Geen geschillencommissie. Ik laat dit nog even uitzoeken, want schade aan de auto is nog niet gemaakt,ik weet alleen niet hoeveel ándere mensen nog voor dat krasje moeten gaan betalen. Het gaat mij niet om centen, maar om principe, want op het moment dat ik de auto terug bracht, wou meneer niet in discussie om zogenaamde schade, btw hij liep meteen naar het zelfde krasje en liet hij t mij zien, zo van kijk je hebt schade gereden.

Product gehuurd: Hatchback

Gehuurd op: 18-02-2020

1,0

Waardeloos bedrijf. Reageert niet op een reservering, zelfs na een herinnering niet. Moet er achteraan bellen om vervolgens te horen dat ik de derde in die week ben bij wie de reservering er niet door kwam. Conclusie: busje al verhuurd.

Product gehuurd: Bestelbus

4,0

Helaas kloppen de slechte revieuws van de laatste melders. Pas na enkele dagen na aanvraag een reactie en dan om te melden dat er alleen nog een flink grotere (duurdere) bus beschikbaar is. In de mail gevraagd om een extra bestuurder + verlaging eigen risico. Wel voor betaald, nergens terug te vinden in het contract, ondanks extra, persoonlijk, vragen. In mail en op internet staat gemeld dat ze zaterdag geopend zijn, dit is niet het geval. Mevrouw van de kiosk was erg vriendelijk, maar had amper kennis van de bus. Borg werd keurig terug gestort na 3 dagen. Conclusie; volgende keer een andere verhuurder.

Product gehuurd: Bestelbus

1,0

Aanvraag voor een verhuisbusje gedaan. Na 3 dagen geen reactie (op de aanvraagbevestiging staat: Wij nemen z.s.m. Contact met u op). Toen ik zelf belde, kreeg ik een mevrouw die zei geen inzage in de verhuur te hebben en degene die er over ging was er 3 dagen niet. Op de dag zelf maar gegokt dat de bus klaar stond...helaas. Bij het bedrijf was wel iemand aanwezig, maar die ging er niet over. Nee natuurlijk niet...wie gaat er daar wel over de verhuur?! M.a.w. Waardeloos bedrijf dat niet eens even de moeite neemt om te mailen of er een bus beschikbaar is of je fatsoenlijk te woord te staan.

1,0

Hieronder noem ik op wat zeer slecht is bij het bedrijf in Nijmegen: Geen order bevestiging (na drie maal mailen ontvangen.) Je weet bij ophalen dus niet of er wel een auto is. Aflevering duurde 30 minuten.Borg anders dan bedrag op website.V.w was in de lengte de kleinste, de Citroen,Renault worden afgebeeld maar deze kreeg ik mee. Auto was erg smerig, schakelaar en dashbord erg vies,stuur eerst afgedaan ,doekje was roetzwart.Vloermat vuil .Auto was niet afgetankt.,Inleveren kost ook een half uur.Borg werd pas na aandringen na 9 dagen terug betaald.Achterdeur vangers aan beide zijden defect, l.v.ruit gaat slecht dicht.Dus als U een auto huurt kun je beter elders iets meer betalen ,dan word je wel juist geholpen ,hier kom ik en vele kennissen nooit meer.

9,0

Vestiging Axel: had een verhuiswagen nodig. Wist niet eens dat dit kon. Via internet besteld. Zeer vriendelijk geholpen, uitleg duidelijk en communicatie achteraf ook heel netjes

1,0

In Stadskanaal kun je wel iets huren maar dat wil niet zeggen dat krijgt wat je nodig hebt.Men gebruikt een agenda uit het jaar 0 en het digitale systeem is bijzaak.Dagen later krijg je te horen dat het niet kan en een alternatief is er niet, gewoon pech gehad.Voor mij nooit weer.

9,0

Vestiging Puttershoek. Prima service zeer klantvriendelijk en denken mee met de klant. De bus was vrij nieuw extra opties te huur zoals steekwagen, spanbanden etc. Complimenten voor de afhandeling van de reservering, snel geregeld en het resterende bedrag wordt snel teruggeboekt op je rekening. Een aanrader.

9,0

Goede service. Nette bus. Alleen jammer geen betalingsmogelijkheid met creditcard in Hellevoetsluis. Wel borg terug op bankrekening zelfde dag van terugbrengen bus ('s ochtends vroeg)

9,0

Busje gehuurd voor 1 dag. Goede uitleg en service. Alleen jammer geen creditcard betaling mogelijk in Hellevoetsluis. Maar de via pin betaalde waarborgsom was dezelfde dag van terugbrengen busje ERBnog teruggestort.

9,0

Aanrader voor jongens/meiden onder 21 die ook willen huren zonder veel borg te betalen. Alles netjes geregeld 2 dagen van te voren gebeld om te reserveren. Formulier tekenen en wegrijden. Jammer dat ze geen kmvrije auto's verhuren maar verder top!

10

Gisteren gebeld om voor vandaag nog een bus te kunnen huren, en dat was geen probleem. Heel prettige, zou bijna zeggen op de bekende nuchtere Friese no-nonsense manier te woord gestaan en geholpen.Zowel bij het reserveren als vandaag bij het ophalen en terug brengen van de bus. Ook de bus niets mis mee. Mooie nieuwe en zeer prettig in het gebruik zijnde renault. Ga zeker in de toekomst weer gebruik maken van jullie diensten.

Schrijf een beoordeling

Informatie over Autohopper

Autohopper is het verhuurbedrijf als je voor een uiterst scherpe prijs, heldere voorwaarden en lekker dichtbij / om de hoek een auto wilt huren! Al voor € 25,- per dag huur je bij één van de ruim 100 verhuurvestigingen van Autohopper een nieuwe VW Up (bestickerd). En hoe langer je huurt, hoe goedkoper de huurauto per dag wordt. De huurauto’s van Autohopper zijn altijd hageltje nieuw, rijden maximaal 18 maanden (verhuisbusjes iets langer), zijn zeer luxe uitgevoerd en altijd voorzien van airco en radio/Cd-speler. Doordat we ruim 100 locaties hebben in Nederland, is er altijd één bij jou om de hoek, lekker makkelijk dus! De verhuurvestigingen zijn goed te bereiken, en zijn altijd gevestigd bij een lokaal bedrijf (garage, autobedrijf, schadeherstelbedrijf). Doordat we onze shop bij deze bedrijven hebben, kunnen we de kosten laag houden en dat zie je terug in de scherpe huurprijzen! Elke vestiging heeft zijn eigen wagenpark, dat kan betekenen dat een bepaalde auto bij de ene vestiging wel leverbaar is en bij de andere weer niet. Je bent van harte welkom op één van onze ruim 100 locaties in Nederland om voor een scherpe prijs bij ons een auto, bus en binnenkort ook een aanhangwagen te huren!

Details openingstijden

Per vestiging verschillend, klik op de gewenste vestiging, dan zie je vanzelf de openingstijden bovenaan staan.

Bekijk ook andere aanbieders voor