Onafhankelijk vergelijken van verhuurders

Jovar Aanhangwagens

Beoordeling

7,9
7 beoordelingen
Schrijf beoordeling
#} #}

Beoordelingen van Jovar Aanhangwagens

10

Ward Schreuder

Ik heb recent gebruik gemaakt van de verhuur van de motortrailer. Ervaring was super. Heel aardig personeel, het aankoppelen werd zelfs voor me gedaan, hoefde ik niks bij te doen. Snelle, nette, en goedkope service. Aanrader!

10

Bert Arends

Heel goed. Staan altijd voor je klaar met uitstekend materiaal en uitstekende service. Denken met je mee over oplossingen

9,0

andre

Vriendelijk personeel erg behulpzaam. Goed onderhouden materieel. Ruime inlevertijden. Professioneel bedrijf aanrader.

9,0

Wiebe de Vos

Kom al een aantal jaren bij Yovar voor het huren van een aanhanger. Dat ik vol lof ben over dit bedrijf is omdat alles altijd correct en op tijd is afgehandeld. Het is een eerlijk een aan te bevelen bedrijf.

8,0

NIJENHUIS

goede service en vriendelijk personeel ruime terug breng tijd van de aanhangwagens ben erg tevreden

8,0

Hans den Ouden uit Hoofddorp

Al meerdere keren autoambulance gehuurd. Ik ben tevreden over zowel service als aanhanger.

1,0

MB uit Hoofddorp

Ruim van te voren een aanhanger gereserveerd.Een maand voor het huren werden we gebeld met de vraag of het een kleinere mocht zijn. Hierop gezegd dat ik dat noet wilde. Toch bleeef hij aandringen en vroeg om te komen kijken naar een kleiner model. Door een onverwacht sterfgeval in de familie, is dat niet meer gelukt.Op de dag van de (reeds getekende) overeenkomst en huur dag, wilde ik de aanhanger komen halen. Aangekomen liep er een norse man rond. Hij vertelde mij dat de gehuurde aanhanger aan een ander was uitgeleend. Ik kon wel een andere mee krijgen, deze was qua inhoud nog niet de helft van de overeengekomen wagen.Hierop mjjn geld terug gevraagd en ook gekregen.Dag voor mijn vakantie kon ik nog eens een aanhanger gaan regelen.Onbeschofte en onbetrouwbare werkwijze.

#} #}

Schrijf een beoordeling