Vind jouw beste huurdeal

Xtra Materieel bv

Contact

  • Delftweg 114d
  • 3043 NB Rotterdam
  • 010 - 462 00 10

Beoordeling

9,0
2 beoordelingen
Schrijf beoordeling

Openingstijden

  • Maandag 07:00 - 17:00
  • Dinsdag 07:00 - 17:00
  • Woensdag 07:00 - 17:00
  • Donderdag 07:00 - 17:00
  • Vrijdag 07:00 - 17:00
  • Zaterdag Gesloten
  • Zondag Gesloten

Beoordelingen van Xtra Materieel bv

9,0

Een bedrijf met behulpzame mensen die met je meedenken en altijd een passende oplossing hebben. Daarnaast wordt je ook snel geholpen en is vlotte levering van het gevraagde geen probleem. Zeker aan te bevelen. Wij maken al meerdere jaren gebruik van hun expertise en zijn zeer tevreden.

9,0

Dit bedrijf is precies wat je zoekt. Meer partner dan verhuurder. Helpen met het adviseren van de beste oplossing en denken mee in het zoeken naar oplossing voor beschikbaarheid van materiaal. Je hoeft niet een hele grote klant te zijn om een optimale service te krijgen. Fijn gevoel geeft dat!

Schrijf een beoordeling

Informatie over Xtra Materieel bv

Xtra Materieel is een professioneel verhuurbedrijf dat in 1998 is opgericht. Nu dus al meer dan vijftien jaar verder is Xtra Materieel uitgegroeid tot en allround professioneel verhuurbedrijf dat zich in de loop der jaren gespecialiseerd heeft in het verhuren van bouwmateriaal, machines zoals hoogwerkers en heftrucks en nog veel meer. De standaard voor bouwmaterieel verandert constant: steeds weer komen er nieuwe ontwikkelingen op de markt. Daarom is huren veel voordeliger: je kunt als je bouwmaterieel nodig hebt het specifieke gereedschap wat jij wilt, eenvoudig huren. Xtra Materieel speelt continu in op deze steeds veranderende factor. Xtra Materieel zorgt er als verhuurbedrijf voor dat het assortiment van bouwmaterieel, machines, gereedschap en meer steeds weer met nieuwe productgroepen wordt aangepast en uitgebreid. Bovendien vindt verhuurder Xtra Materieel het van groot belang dat de medewerkers uitstekend op de hoogte zijn van de vakkennis over het complete assortiment van Xtra Materieel. Op deze manier kan Xtra Materieel jou als klant snel en doeltreffend tot je dienst staan. Het voordeel van huren is, dat je geen eigen materieel dat verouderd is hoeft te gebruiken. Maar het is wel belangrijk dat het product dat je huurt up-to-date is, en natuurlijk technisch in perfecte staat is. Daarom zorgt Xtra Materieel ervoor dat alle materialen, machines en al het gereedschap dat in het assortiment van Xtra Materieel zit voldoet aan de servicegraad en keuringen (NEN3140). Je kunt bij Xtra Materieel het gereedschap, de machines of ander bouwmaterieel dat je gaat huren komen ophalen maar Xtra Materieel beschikt ook over bekwame en goed opgeleide chauffeurs. Deze chauffeurs verzorgen tegen een voordelige prijs het transport van en naar jouw locatie. Dat is de service van Xtra Materieel.

Details openingstijden

maandag tot vrijdag van 07.00 uur tot 17.00 uur

Bezorgkosten

Regio Rotterdam, afhankelijk van te bezorgen product € 35 / € 50 / € 70 / € 90, excl. BTW per rit. Prijzen kunnen afwijken.