Rent a Skibox BV

Openingstijden - Gesloten

  • Maandag 09:00 - 17:30
  • Dinsdag 09:00 - 17:30
  • Woensdag 09:00 - 17:30
  • Donderdag 09:00 - 17:30
  • Vrijdag 09:00 - 17:30
  • Zaterdag 09:30 - 12:30
  • Zondag Gesloten

Beoordeling (4455)


1,0

Telefonisch reservering gemaakt, echter kreeg hertz de dakdragers er niet op. Tot me verbazing was het antwoord van rent a skibox het volgende: Niet ons probleem, het aanbetaalde bedrag krijgt u niet terug. Oplichters zijn het, werkelijk waar indien de tussenpersoon de dakdragers er niet op krijgt dan ben je je geld kwijt, wees dus voorbereid en huur niks via rent a skibox.

Gehuurd:

Skibox

op 22-02-2020

Beste heer Burger, Dank voor het plaatsen van een review. Wij stellen het zeer op prijs dat u hier de moeite voor heeft genomen. Laten wij vooropstellen dat wij het erg vervelend vinden dat wij u uiteindelijk niet hebben kunnen helpen. Het klopt dat de dakdragers welke wij voor u beschikbaar hadden niet gemonteerd konden worden. Reden hiervoor is dat de autogegevens (m.n. de dakconstructie van uw auto) zoals wij deze van u ontvangen hadden niet juist waren. Voor het leveren van de juiste dakdragers is deze informatie essentieel. Tijdens het plaatsen van de telefonische reservering hebben wij u hier meerdere malen op gewezen. Nadat de telefonische reservering was aangelegd hebben wij u per e-mail een bevestiging gestuurd. Wij vinden het dan ook erg spijtig dat u deze bevestiging niet meer gecontroleerd heeft. Rent-a-skibox is deskundig op het gebied dakdragers, maar de juiste autogegevens zijn hierbij wel zeer essentieel. Hiervoor zijn wij geheel afhankelijk van de informatie zoals deze door de klant wordt gegeven . Recentelijk hebben wij telefonisch contact met u gehad om de verdere afhandeling met u te bespreken. Helaas is onze medewerker hierbij zeer onbehoorlijk door u te woord gestaan. Rent-a-skibox stelt hoge eisen aan de normen en waarden binnen haar organisatie, maar verwacht dit ook van haar klanten. Wij vinden het erg spijtig dat deze door u ruimschoots overschreden zijn. Uiteraard staat het u ten allen tijden vrij om nog contact met ons op te nemen en staan wij er voor open om te kijken of het geschil beslecht kan worden. Hierbij geldt echter wel dat gangbare fatsoensnormen niet overschreden worden. Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice Rent-a-skibox


10

betrouwbaar, klantgericht en een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding. soepel en komen eigen afspraken goed na. ik ben al een paar jaar "vaste" klant.


10

Super ervaring gehad met rent-a-skibox! Het contact verliep feilloos en montage werd snel en professioneel uitgevoerd. Zeker voor herhaling vatbaar!


10

Gemakkelijk online uitzoeken en reserveren. Goede ontvangst en service bij afhaalpunt in Kerkrade. Snel retour van de borg!


9,0

Voor zeker 5e jaar op rij tevreden. Ik maakte een foutje bij de reservering, maar 1 telefoontje was voldoende om eea tot tevredenheid te corrigeren. Gewoon een goed bedrijf!!


10

1 dag van te voren geregeld! Klantenservice dacht mee om een bedrijf in de buurt te vinden die de dakdragers op voorraad had.Borg kreeg ik na 3 dagen terug op mijn bankrekening.


9,0

Geweldige service! Echt een aanrader, dus gewoon doen! Je bagage is geen probleem meer.


8,0

Goede service, snelle levering en goede prijs/kwaliteit verhouding.


8,0

Vriendelijk en behulpzaam personeel, kwalitatief geode producten en veel locaties verspreid over Nederland, dus er is er altijd een in de buurt.


9,0

Prima product , relatief lage prijs voor de service en het product dat je ervoor krijgt. Erg vriendelijk en bekwaam personeel.

Er zijn 4445 reviews geschreven bij Ekomi.de met een gemiddelde score van 9.4.

Informatie over Rent a Skibox BV
Rent-A-Skibox is de specialist op het gebied van verhuur van auto en reisgerelateerde producten zoals dakdragers, dakkoffers, fietsdragers, sneeuwkettingen e.d. U kunt bij ons terecht voor alles wat u nodig heeft om zorgeloos op vakantie te gaan.