Onafhankelijk vergelijken van verhuurders

Gaaf! verhuur

Contact

  • Swaneblakestraat 10
  • 3044 EM Rotterdam
  • 0103032991

Beoordeling

9,1
194 beoordelingen
Schrijf beoordeling

Openingstijden

  • Maandag 08:30 - 21:00
  • Dinsdag 08:30 - 21:00
  • Woensdag 08:30 - 21:00
  • Donderdag 08:30 - 21:00
  • Vrijdag 08:30 - 21:00
  • Zaterdag 08:30 - 19:00
  • Zondag 12:00 - 19:00
#} #}

Beoordelingen van Gaaf! verhuur

1,0

Op de dag v bezorging aangegeven dat de tent niet deugd. Ook de volgende geen verschil in resultaat vd tent. De klittenbandje raakte los. De tentdoeken waren vies en het dak had een gat. De wind vloog van onder de zijwanden gewoon de tent in. De tent heb ik in de garage opgeborgen totdat het werd opgehaald. De bierbanken sets en de heather ook niet kunnen gebruiken. Service v d verhuurder was 0,0 ondanks mijn diverse tel. Verhuurder komt met een voorstel van 25% korting wanneer ik de volgende keer weer huur. Los eerst dit probleem op en anders neem ik vervolg stappen.

Product gehuurd: Partytent

Gehuurd op: 18-01-2020

Reactie van Gaaf! verhuur

Beste Nathaly, Diverse collega's hebben veel tijd en energie gestoken om u zo goed als mogelijk te woord te staan en de verschillende opties toe te lichten. Dit doen wij uiteraard graag gezien wij service erg belangrijk vinden. Zoals ook reeds per telefoon en e-mail aan u uitgelegd had u een andere verwachting bij de tent als hetgeen wij via onze website aan u aangeboden hebben. Wij hebben u dan ook de dag van te voren nog aangeboden de tent alsnog te komen omruilen voor een ander type of anders de niet naar wens zijnde materialen op te komen halen. Dit was voor u geen optie. Desondanks betreuren wij het dat wij niet aan uw verwachting hebben kunnen voldoen daar wij altijd het streven hebben iedereen zo goed mogelijk te helpen. Helaas ligt het niet binnen ons vermogen een ferrari te leveren als u een fiat besteld. Of in dit geval een pvc evenemententent te leveren waar u een polyester easy-up tent besteld.

9,0

Goede service, goed materiaal.

Product gehuurd: Partytent

Gehuurd op: 18-01-2020

8,0

Was erg prettig om hier te huren tegen deze prijs! Bedankt en zeker tot de volgende keer

Product gehuurd: Partytent

Gehuurd op: 11-01-2020

5,0

Voor oudjaars dag een party tent gehuurd easy up 3x4,5.....zat compleet onder de modder dus mochten m eerst schoonmaken thuis voor we visite kregen Warmte lamp 1500w geeft totaal geen warmte af (mits je er recht onder sta) we hadden er nog 1 gehuurd bij een ander bedrijf deze was 10 x warmer ook een 1500w lamp 10 meter prikkabel zaten denk ik 10 lampjes aan .ook weer 1 bij moeten huren bij t zelfde bedrijf als de warmte lamp hier had je op 10 meter prikkabel 25 lampjes ......conclusies voor ons is dat ze dr niks mee doen als je wat zeg dus de laatste x geweest

Product gehuurd: Partytent

Gehuurd op: 30-12-2019

Reactie van Gaaf! verhuur

Hallo Patrick, wat jammer dat je dit zo ervaren hebt. We zijn alle dagen gewoon geopend en bereikbaar geweest en hadden dit graag ter plaatse voor je opgelost. Uiteraard is het wel een feit dat je zelf kan kiezen tussen producten. Bijvoorbeeld hoeveel lampjes er op een snoer zitten. Ook bij het inleveren heb je dit niet gemeld aan ons begrijp ik, jammer want dan hadden we gelijk met je mee kunnen kijken en een passende oplossing kunnen bieden, ondanks dat we liever de 31ste dit voor je hadden opgelost. Zou je ons alsnog een mail willen sturen met je bevindingen? dan kunnen we dit passend voor je oplossen.

9,0

Het ‘party pakket’ bestaande uit een partytent, met alle aankleding was zeer goed verzorgd. Daarnaast werden de spullen op de afgesproken tijden gebracht en opgehaald. Zeer tevreden over de Gaaf! En dus mijn aanbeveling om bij dit bedrijf je spullen te huren

Product gehuurd: Partytent

Gehuurd op: 31-12-2019

10

Overal gezocht naar een buffettafel voor kerst. Nergens kunnen vinden. Gaaf verhuur is de enige geweest die de moeite heeft genomen om na te denken over een alternatief product. Ze hebben mij netjes gebeld. Ik kon ze nog op kerstdag 25 december ook nog komen afhalen. Top service. Aardig, vrolijk en vriendelijk personeel.

Product gehuurd: Biertafel

Gehuurd op: 25-12-2019

10

We hebben en partytent en heater gehuurd. Alles was prima en netjes in orde, vriendelijk personeel en schappelijk geprijsd. Toen ik de heater niet aankreeg, en daarover belde, stond er binnen een half uur een medewerker op de stoep om te helpen, op een zaterdag nota bene. Wat een service! Volgende keer huren we weer hier.

10

Prima geregeld. Netjes op tijd opgezet en ook weer opgehaald. Aardige jongens. Zeker een aanrader!!!

Product gehuurd: Partytent

Gehuurd op: 13-12-2019

9,0

Wij hadden voor het 6e jaar een Aluhal met statafels, verlichting en dixy's. Alles weer perfect geregeld en verzorgt. Prima bedrijf.

Gehuurd op: 14-12-2019

10

Geweldige service. Laatste moment uit nood een tent gehuurd en Gaaf heeft gelijk geschakeld om mij uit de brand te helpen. Lieve medewerkers die de tent op en af kwamen bouwen, ze hebben me zelfs geholpen om de verlichting op te hangen. Een dikke 10 voor dit bedrijf!!!

Product gehuurd: Partytent

Gehuurd op: 13-12-2019

9,0

Materialen zien er netjes, er wordt meegedacht met het plaatsen en de bezorgers zijn zeer vriendelijk. Super bedrijf.

Product gehuurd: Springkussen overdekt

Gehuurd op: 07-12-2019

9,0

vlotte service, netjes geïnstalleerd en keurig volgens afspraak.

Product gehuurd: Partytent

Gehuurd op: 29-11-2019

10

Ik heb voor de verjaardag van mijn dochter een party tent gehuurd. Als moeder heb je een druk bestaan, daarom is het extra fijn dat ze de spullen komen brengen, opzetten en na het feest alles komen ophalen. Vriendelijke behulpzame medewerkers, die stipt op tijd waren. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden!

Product gehuurd: Partytent

Gehuurd op: 30-11-2019

10

Geweldige service!!! Vrijdag (last minute) contakt gehad, volgende dag de springkussen geleverd. Super vriendelijke gasten. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden!

Product gehuurd: Multiplay springkussen

Gehuurd op: 23-11-2019

9,0

Alles was eigenlijk uitstekend er was netjes een ophaal en aflevertijd afgesproken waar goed aan gehouden werd. Je werd dan ook van te voren nog gebeld. De spullen hadden een goeie kwaliteit alles was heel en schoon alleen nog een tip crontroleer wel alles want bij mij was de tas waar de palen in zaten al stuk en waren de elastiekjes niet compleet.

Product gehuurd: Partytent

Gehuurd op: 15-11-2019

#} #}

Schrijf een beoordeling

Informatie over Gaaf! verhuur

Gaaf! Verhuur heeft meerdere filialen verspreid (25+) over heel Nederland. Vaste klanten huren met klantenkorting en voor scholen en verenigingen hebben wij speciale maatschappelijke partnertarieven. Bij afhalen 3 dagen voor de prijs van 1 huurdag en ook bezorgen, op- en afbouw en eventueel begeleiding behoren allen tot de mogelijkheden! Zowel particuliere als zakelijke klanten, verenigingen en overheden kunnen bij ons huren.

Details openingstijden

Maandag t/m vrijdag 8.30 tot 21.0uur, Zaterdag 8:30 tot 19:00uur en Zondag van 12 tot 19.00uur. Telefonisch bereikbaar 7 dagen per week van 8.00 tot 21.00uur. Voor spoedgevallen 24 uur per dag bereikbaar.

Bezorgkosten

49,95 excl btw binnen een straal van 20km van het filiaal. extra km's worden apart doorberekend via onze website.

Bezorginformatie

in de week voorafgaand aan de huur nemen wij telefonisch contact op voor een specifieke bezorgafspraak.