Vind jouw beste huurdeal

RentaRolla Autoverhuur

Contact

  • Heerderdwarsstraat 22
  • 6224 LT Maastricht
  • 088-7580883

Beoordeling

9,8
5 beoordelingen
Schrijf beoordeling

Openingstijden

  • Maandag 08:00 - 17:30
  • Dinsdag 08:00 - 17:30
  • Woensdag 08:00 - 17:30
  • Donderdag 08:00 - 17:30
  • Vrijdag 08:00 - 17:30
  • Zaterdag 09:00 - 11:30
  • Zondag Gesloten

Beoordelingen van RentaRolla Autoverhuur

10

Ik heb voor de 1ste keer een auto gehuurd bij RentaRolla omdat ik een bus met trekhaak zocht die niet overal te huur is. Ik werd heel netjes geholpen en heb de bus op afgesproken dag en tijdstip opgehaald alleen paste de verloopstekker voor aanhangerverlichting niet die erbij zat, normaal gesproken hadden ze meerdere types verloopstekkers maar helaas niet die ik nodig had. Een medewerkster werd gelijk op pad gestuurd om nieuwe verloopstekker te halen in automaterialenzaak maar die was pas om 9u open, dus om een lang verhaal kort te maken, ik vertrok niet om 8:15u maar om 9:30u waardor ik in tijdnood kwam. RentaRolla heeft dit heel netjes opgelost door me 15% korting op de rekening te geven voor het te laat kunnen vertrekken, hier heb ik zelf niet om gevraagd maar dit werd me gelijk aangeboden door de medewerker van RentaRolla. Ik ga zeer zeker terug als ik weer een auto of bus moet huren en kan het ook iedereen aanbevelen ! Een dikke 10 !!! Met vriendelijke groet Ton Manders.

Product gehuurd: Bestelbus

10

Wij hebben in augustus een Ford Transit personenbus gehuurd voor onze vakantie. Een probleemloze vakantie gehad en niet duur. Fijn autoverhuurbedrijf.

9,0

Fijn autoke voor een lang weekend ! Dank dat ik hem in sittard kon inleveren....

10

Onze verhuiswagen gehuurd. Keurig geholpen en daarbij voordelig. Een echte aanrader!

10

2x een auto gehuurd, beide top afgehandeld.1x een personenbus om met vrienden naar een festival te gaan. Vrijdagmiddag opgehaald en maandagochtend teruggebracht. Mooie ruime Ford Transit. Transparante tarieven en de verhuurder denkt van tevoren met je mee. Dus kilometers worden samen uitgerekend en dus maakt dat de kosten gelijk duidelijk. Ps. de bus had ook een groene milieusticker zodat we het centrum in Duitsland binnen konden!Daarna weer 1x een bedrijfswagen om te verhuizen. Ook hier werd weer meegedacht. Ik had aangegeven welke spullen vervoerd dienden te worden en daar heeft RentaRolla een bus op gekozen. Dus niet onnodig te groot en te duur, maar een juiste maat tegen een duidelijke prijs. Ditmaal was het een mooie Peugeot Boxer met alle nodige opties als Airco, parkeersensoren, fijne stoel.Kortom, top!

Er zijn 59 reviews geschreven bij Klantenvertellen.nl met een gemiddelde score van 9.3.

Schrijf een beoordeling

Informatie over RentaRolla Autoverhuur

RentaRolla is een jong en dynamisch autoverhuur en autolease bedrijf. Bij RentaRolla kun je terecht voor personenauto's, personenbusjes en bestelbussen en verhuiswagens.