TVKAR.nl

Contactgegevens

De Beek 16
3871 MS Hoevelaken

Telefoonnummer :033-2050824

Bekijk website

Informatie over TVKAR.nl

Wij doen zaken niet moeilijker voor dan nodig is. Kwaliteit staan samen met flexibiliteit en snelheid bovenaan. Deze twee elementen vormen samen de basis voor de hoge servicegraad van ons team van experts dat al jaren voor veel organisaties werkt. Of het nu gaat om één scherm of meerdere aangevuld met licht en geluid, TVKAR.nl staat garant voor een professionele bijdrage aan een concert, festival of ander evenement. Ook worden onze LED-schermen toegepast bij product presentaties of andere reclame uitingen.

Lage kosten
Het opbouwen van modulaire led-schermen vraagt ten opzichte van de mobiele schermen van TVKAR.nl meer tijd. Binnen een uur kan elk mobiele led-scherm operationeel zijn, dit geldt voor onze complete range schermen van 6 tot 60m². In de meeste gevallen is één AV-technicus voldoende om alles binnen die tijd werkend te krijgen. Het is dan ook vanzelfsprekend dat de kosten laag zijn. Met vooraf goed overleg zijn de schermen op iedere gewenste locatie te plaatsen en prima op te nemen in een decor.

Vernieuwend
De ontwikkelingen staan, zoals bekend, in de led technologie niet stil. TVKAR.nl investeert continu om bij te blijven in deze ontwikkelingen, zo is er in de nieuwste technologie geïnvesteerd met o.a. een zeer scherpe pixelgrote van 7 mm. Daar buiten zijn ook de intensieve contacten met de afnemers en organisatoren van de evenementen een bron van inspiratie voor de verdere ontwikkeling van de producten.

Openingstijden


Wij zijn 24/7 bereikbaar


Beoordelingen over TVKAR.nl


Er zijn nog geen beoordelingen geschreven. Schrijf nu jouw beoordeling!

schrijf beoordeling

te huur bij TVKAR.nl