HuurDeTent.nl

Contactgegevens

Hazenkoog 10L
1822 BS Alkmaar

Bekijk website

Informatie over HuurDeTent.nl

HuurDeTenT.nl is een verhuur bedrijf in omgeving Alkmaar dat Partytenten in diverse maten verhuurt van 3×3 t/m 6×12 meter Partytenten. Deze Partytenten kunnen gekoppeld/geschakeld worden zodat er voor ieder feest een passende oplossing is. Bijna alle Partytenten zijn gemaakt van zwaar pvc materiaal ca. 480gr/m2. Naast Partytenten verhuurt HuurDeTenT.nl Partytenten & Springkussens en veel meer...en is de goedkoopste in regio! Er kunnen eventueel ook feest accessoires gehuurd worden, u kunt hierbij denken aan sta-tafels, stapelstoelen, klapstoelen, feestverlichting, bierbanken en biertaps. Maar ook is er glaswerk, servies, tafellinnen en ander horeca apparatuur.

Ons streven is om u een totaal aanbod te geven zodat u bij één leverancier alles kan regel voor uw feest. De Partytenten die wij verhuren kunnen het gehele jaar toegepast worden. Ons bedrijf is gevestigd in Alkmaar.

Wij leveren de Partytenten met accessoires van Amsterdam tot Den Helder. Bijna alle Partytenten worden samen met de huurder opgebouwd en afgebroken, zo is de prijs en kwaliteit goed op elkaar afgestemd.

Wij hopen u van dienst te kunnen zijn.

Openingstijden


Heeft u vragen of meer informatie nodig dan kunt u het beste even bellen naar bovenstaande telefoonnummers of een e-mail sturen die wij dan kunnen beantwoorden of wij bellen u terug.

Bezorgkosten


Bezorgkosten € 25,- binnen de afgelegde weg van 10 km. buiten de 10 km wordt er € 1,90 per km gerekend boven op de € 25,-

bijv.b. leveren en weer ophalen in Schagen

Alkmaar - Schagen is 19 km dan komt er 9 x € 1,90 = € 17,10 op de € 25,- (incl. btw)


Beoordelingen over HuurDeTent.nl


Er zijn nog geen beoordelingen geschreven. Schrijf nu jouw beoordeling!

schrijf beoordeling

Overige beoordelingen

te huur bij HuurDeTent.nl