Onafhankelijk vergelijken van verhuurders

PartyZaan

Contact

  • Penningweg 85
  • 1507DG Zaandam
  • 075-6142342

Beoordeling

9,3
3 beoordelingen
Schrijf beoordeling

Openingstijden

  • Maandag 10:00 - 18:00
  • Dinsdag 10:00 - 18:00
  • Woensdag 10:00 - 18:00
  • Donderdag 10:00 - 18:00
  • Vrijdag 10:00 - 18:00
  • Zaterdag 10:00 - 18:00
  • Zondag Gesloten
#} #}

Beoordelingen van PartyZaan

10

Ik heb bij deze jongens een speakerset gehuurd voor ons jubileumfeest. Werd netjes te woord gestaan en ze hebben mij geholpen met de keuze. Fijn vond ik dat ze meedachten en mij uiteindelijk adviseerden wat voldoende was en niet te veel. Levering was keurig op tijd en het materiaal zag er keurig uit en wat een geluid! Zeker een aanrader. Wij hebben mede dankzij jullie een top feest gehad. Tot de volgende keer!

Product gehuurd: Speakers

9,0

zonder problemen speakertjes besteld ze komen ze inderdaad gratis aansluiten

9,0

Was op zoek naar licht en speakers voor mijn feest. Heb mijn wensen doorgegeven en deze heren hebben een geweldig pakket samengesteld! Omdat ik niet wist hoe alles werkte hebben zij het voor me aangesloten. Alles netjes geregeld. Top!

#} #}

Schrijf een beoordeling

Informatie over PartyZaan

Wij staan voor de beste service en hoogste kwaliteit. Ruim 10 jaar geleden zijn we begonnen met de verhuur voor licht en geluid op feesten en evenementen. Inmiddels is PartyZaan uitgegroeid tot een volwaardig verhuurbedrijf en ondersteunen wij jaarlijks zo’n 1000 producties. Ons team helpt u graag met de realisatie van uw zakelijke of particuliere evenement van begin tot eind.PartyZaan staat voor een hoog service niveau waarbij ons kantoor dagelijks bereikbaar is, ons team meedenkt en vrijblijvend advies geeft over de te gebruiken materialen. Wij vertalen uw wensen naar de juiste materialen om u technisch volledig te ontzorgen. Uiteraard kan dit precies op de tijden dat het u uitkomt.Kwaliteit en betrouwbaarheid staan voor ons bovenaan. Als dealer van professionele merken, houden we ons assortiment uiterst modern en in topconditie. Zo bent u altijd verzekerd van de beste materialen, een uitstekende uitstraling en materialen die doen wat we er van verwachten.

Details openingstijden

Wij zijn maandag tot en met zaterdag telefonisch bereikbaar van 10.00 - 18.00 uur. Ook de mails worden alle dagen tijdens deze uren gelezen. Een bezoek aan onze vestiging is alleen op afspraak mogelijk.

Bezorgkosten

Wij hanteren een starttarief van € 15,- inclusief btw voor bezorgen en € 15,- inclusief btw voor het weer ophalen in de Zaanstreek. Daarbuiten berekenen wij de bezorgkosten per gereden kilometer. Prijzen kunnen afwijken op zondag en in de nacht. Vraag ons gerust naar de bezorgkosten voor uw tijd en regio.

Bezorginformatie

Onze bezorgdienst werkt op afspraak 24/7 voor u. Dit geldt ook voor onze opbouw- en afbouw service.