Onafhankelijk vergelijken van verhuurders

Huurverhuislift.nl

Contact

Beoordeling

9,8
443 beoordelingen
Schrijf beoordeling

Openingstijden

  • Maandag 09:00 - 18:00
  • Dinsdag 09:00 - 18:00
  • Woensdag 09:00 - 18:00
  • Donderdag 09:00 - 18:00
  • Vrijdag 09:00 - 18:00
  • Zaterdag 09:00 - 18:00
  • Zondag 09:00 - 18:00
#} #}

Beoordelingen van Huurverhuislift.nl

10

Op zaterdag ochtend gebeld voor een spoed klus (mijn gehuurde lifje van een concurrent kwam niet opdagen). Ik werd vriendelijk te woord gestaan. Ik had geluk want de lift had nog net wat tijd over. Vervolgens werden we bijzonder vrolijk en goed geholpen! Een aanrader,

10

Naar een verhuislift gehuurd te hebben bij huurverhuislift.nl bleek het een schot in de roos te zijn. Bij onze verhuizing hadden wij er een super ervaren verhuizer erbij die ons volledig assisteerde met onze verhuizing. Top bedrijf en de prijs viel reuze mee.

10

Super service! Mooi op tijd ( iets vroeger zelfs!), Verhuislift gehuurd. De chauffeur heeft onze massagestoel mee aangepakt, op de verhuislift geplaatst.. De lift netjes afgesteld zonder beschadiging aan het pand, en zo de massagestoel hup naar de 4e etage door het raam naar binnen bij Tandheelkunde praktijk Stadhouderskade te Amsterdam! Goede service , fijn contact, men weet waar men mee bezig is! Top!

10

super service vandaag, mooi op tijd, meedenken wat het handigs is en gewoon meetellen aan ons 100kg zware eiken tafelblad. Bij een volgende verhuizing / lift naar 3 hoog huur ik ze meteen weer in.

10

Mijn complimenten over de service en personeel wat jullie bieden.

9,0

wij zijn super geholpen door Huurverhuislift.nl laatste moment besteld maar super service gekregen. Tessa

Er zijn 437 reviews geschreven bij Trustpilot.com met een gemiddelde score van 9.8.

#} #}

Schrijf een beoordeling

#} #}

Producten van Huurverhuislift.nl

Informatie over Huurverhuislift.nl

Huurverhuislift.nl is een bedrijf wat zich bezig houd met het verhuren van bemande verhuisliften en onze verhuisliften worden bemand door een ervaren en meewerkend verhuizer!Zodat u er niet alleen voor staat op grote hoogte wij helpen mee met het laden en lossen van het verhuisliften plateau en de spullen op zijn plaats te zetten .ook is het mogelijk een extra verhuiswagen met laadklep + verhuizer te huren .( vraag een vrijblijvende offerte aan)wij zijn er voor bedrijven en particulieren.

Details openingstijden

wij zijn elke uur van de dag bereikbaar voor het met spoed of last - minute voor het huren van een verhuislift inclusief een lift operator /ervaren verhuizer.

Bezorgkosten

wij rekenen geen reis uren maar wel kilometers vraag een gratis offerte aan op de website met landelijke dekking door heel Nederland .wij zijn er voor particulieren en bedrijven.