Leliveld Verhuur

Informatie over Leliveld Verhuur

Leliveld Verhuur BV is een bedrijf dat al meer dan 30 jaar gespecialiseerd is in het aankleden van feesten en partijen. Wij hebben een compleet eigen assortiment en kunnen locaties ombouwen tot feestlocatie of er één voor uw creëren. Naast totaalconcepten die wij bieden, is het ook mogelijk om enkele producten te huren. Tevens beschikken wij over een 24 uur servicedienst en komen wij op locatiebezoek om zo een offerte op maat te maken. Ons assortiment bestaat onder andere uit: Tenten & overkappingen, diverse vloeren, bars, meubilair, podia, stoffering/ velumdoeken, tapijt, decor, airco, verwarming, licht, geluid & video, noodvoorzieningen, stroom en hekken. Voor een aantal zaken, zoals catering, attracties en toiletwagens doet Leliveld Verhuur al jarenlang zaken met betrouwbare partners, dus ook daarmee kunnen wij u van dienst zijn.

Openingstijden


Wij zijn maandag t/m vrijdag van 08:30 - 17:00 uur bereikbaar. Voor spoedklussen en of storingen zijn wij ook buiten kantoortijden bereikbaar.

Bezorgkosten


De transportkosten die wij berekenen zijn afhankelijk van de afname van de huurproducten.

Bezorgdetails


Onze huurprijzen zijn inclusief op en afbouw. Bij een aantal huurproducten is het ook mogelijk dat wij de producten alleen afleveren op locatie of dat deze bij ons kunnen worden afgehaald.


Beoordelingen over Leliveld Verhuur


Er zijn nog geen beoordelingen geschreven. Schrijf nu jouw beoordeling!

schrijf beoordeling

Overige beoordelingen

te huur bij Leliveld Verhuur