CityRent Autoverhuur

Informatie over CityRent Autoverhuur

CityRent Autoverhuur heeft altijd een auto die bij u past.
Naast verschillende soorten personenauto's, verhuisbusjes en personenbusjes heeft CityRent ook verschillende personenauto's en verhuisbusjes op aardgas. Zowel de benzine, diesel als aardgas auto's tegen zeer scherpe tarieven. Als ClubCityRent lid geniet u geheel gratis van nog meer voordelen en budget tarieven.

Cityrent Autoverhuur is een echte specialist in Mmobiliteitsoplossingen voor zowel de zakelijke- als de particuliere klant. Met meer dan 30 jaar ervaring en een vast team aan medewerkers is er altijd een auto die bij u past!

Openingstijden


Vestiging Rotterdam
maandag t/m vrijdag 8.00 - 18.00
zaterdag 9.00 - 17.00
zondag gesloten

Vestiging Leiden
maandag t/m vrijdag 8.00 - 18.00
zaterdag en zondag 9.00 - 17.00

Bezorgkosten


De filialen van CityRent Autoverhuur hebben een centrale ligging en zijn goed bereikbaar. Ook is er de mogelijkheid voor zakelijke klanten om de auto af te leveren of op te halen. CityRent Autoverhuur is zeer flexibel en kan ook buiten Nederland brengen en/of halen. Voor meer informatie over de mogelijkheden en de tarieven kan u contact met ons opnemen.

Bezorgdetails


CityRent Autoverhuur is aangesloten bij de BOVAG.
De algemene voorwaarden van de Bovag zijn van toepassing op alle autoverhuur. Standaard WA verzekering, ook voor buitenalnd. Meerdere mogelijkheden in het afsluiten van extra verzekeringen en bij te boeken accessoires. Het eigen risico kan altijd verlaagd worden. Informatie over tarieven en mogelijkheden kunt u opvragen per mail of telefoon.


Beoordelingen over CityRent Autoverhuur

  • “ Uitstekende service, schone auto's en altijd klantgericht. Huur al jaar... ”

    • 06-05-2014
    • Leiderdorp
    • 10

    Uitstekende service, schone auto's en altijd klantgericht. Huur al jaar en dag bij CityRent.

  Tonen 1 naar 1 van 1
Vorige 1 Volgende