CityRent Elektrischverhuur

Informatie over CityRent Elektrischverhuur

Verhuur met een plus! CityRent Elektrisch verhuur heeft elektrische Solexen en Elektrische Scooters te huur.Zowel in de vestigingen Rotterdam en Leiden verhuurt CityRent aan groepen en individuen. Ideaal om op een leuke en originele manier een tochtje te maken door de stad of de natuur. Doordat zowel de Solex als de Scooter geen uitstoot heeft kan u gewoon door natuur gebieden rijden.Ook leuk voor puzzeltochten, bezoek aan de bollenvelden of een vrijgezellen.Hip en trendy op op de nostalgische Solex? bel of mail voor reserveren of informatie.

Openingstijden


Vestiging Rotterdammaandag t/m vrijdag 8.00 - 18.00rnzaterdag 9.00 - 17.00rnzondag geslotenVestiging Leidenmaandag t/m vrijdag 8.00 - 18.00zaterdag en zondag : 9.00 - 17.00

Bezorgkosten


Op verzoek kunnen wij de Elektrische Solex en Elektrische Scooters op locatie leveren. Dit is mogelijk vanaf 12 voertuigen. De kosten van transport zijn afhankelijk van het aantal en de afstand. Informeer naar de mogelijkheden via mail of telefoon.

Bezorgdetails


Rijden op een Elektrische Solex of een elektrische Scooter kan vanaf 16 jaar en alleen op vertoon van minimaal een geldig AM rijbewijs. Er is geen helm nodig.WA verzekering is inclusief, eigen risico kan afgekocht worden naar een minimum van 40,00 per schade.


Beoordelingen over CityRent Elektrischverhuur


Er zijn nog geen beoordelingen geschreven. Schrijf nu jouw beoordeling!

schrijf beoordeling