Vind jouw beste huurdeal

Goedkoopstecontainer.nl

Contact

  • 0850030311

Beoordeling

9,1
1088 beoordelingen
Schrijf beoordeling

Openingstijden

  • Maandag 00:00 - 23:30
  • Dinsdag 00:00 - 23:30
  • Woensdag 00:00 - 23:30
  • Donderdag 00:00 - 23:30
  • Vrijdag 00:00 - 23:30
  • Zaterdag 00:00 - 23:30
  • Zondag 00:00 - 23:30

Beoordelingen van Goedkoopstecontainer.nl

10

Netjes op tijd geleverd en zoals besproken voor de feestdagen weer afgevoerd.

Product gehuurd: Bouw- en sloopafvalcontainer

Gehuurd op: 01-12-2021

1,0

Op 16 juli jl een puin container gehuurd en gereserveerd met tijdsvak in de middag. Op 16 juli kwamen ze volgens hun zeggen in de ochtend om 7.30 op locatie. Wij waren uiteraard niet aanwezig. Als ze dit vooraf hadden besproken hadden we hier rekening mee gehouden. Als je een afspraak maakt hoor je je hier aan te houden. In de middag hebben we gebeld en ze gaven de mededeling dat de container niet op de oprit paste en dat ze zijn doorgereden en dat ze een misrit in rekening zouden brengen van.. jawel €109,-! Ik zei dat als ze zich aan de afspraak hadden gehouden en in de middag kwamen ik ze een andere plek kon aanwijzen. Maar daar wilden ze niets van weten. We hebben al 2 e-mails gestuurd en incl ingebrekestelling en er word gewoonweg asociaal niet op gereageerd. Ze hebben de misrit van €109,- op de vooruitbetaling ingehouden. Erg onprofessioneel.

Product gehuurd: Puinafvalcontainer

Gehuurd op: 16-07-2021

1,0

Door een fout bij het doorgeven van mijn order aan een leverancier, werd onze container niet bezorgd. Doordat ik zelf meerdere malen belde en uiteindelijk zelf contact op nam met de leverancier, werd het duidelijk dat de order niet verwerkt was. We hadden voor niets de hele dag gewacht, maar t vervelendst vond ik dat ze zelf niet achter de order aan zaten maar dat ik er zelf achter moest komen wat er aan de hand was.

Product gehuurd: Bouw- en sloopafvalcontainer

Gehuurd op: 01-07-2021

2,0

Op 26 maart container besteld. Op 29 maart via website opdracht gegeven om op te halen. Weekendje huis leeggehaald. Vervolgens komen ze niet opdagen. Dagen erna gooien buurtbewoners in de nacht matrassen er bovenop. Dus weer aangegeven dat ze de container moeten komen ophalen. Ondertussen met dank aan de buurt en containerverhuurder, 2 weken later mag ik een tevergeefs rit betalen ( te hoog gestapeld). Dus weer contact gehad met verhuurder. Ze zouden contact weer met ons opnemen. En ja hoor, incasso bureau achter ons broek!! We worden in deze erg benadeeld. We hadden minstens verwacht om de tevergeefs rit niet door te belasten, omdat zij 2 weken later!!!! Komen opdagen. En nu ook nog eens incasso kosten. Goedkoopstecontainer.nl is duurkoopcontainers.nl

Product gehuurd: Bouw- en sloopafvalcontainer

Gehuurd op: 26-03-2021

Reactie van Goedkoopstecontainer.nl

Beste, Bij controle blijkt dat er inderdaad een mail is verstuurd naar een algemeen emailadres, niet telefonisch de container afgemeld, of via het container ophalen formulier op onze website. Dit is echter pas twee weken later gebeurd en toen heeft de transporteur de container binnen 2 werkdagen afgevoerd. Jammer dat het zo is gelopen, alleen moeten containers wel op de juiste manier afgemeld worden. Wie wat in de container heeft gedaan is niet te controleren.

10

Prima op tijd geleverd en vooraf even gebeld

Product gehuurd: Bouw- en sloopafvalcontainer

Gehuurd op: 01-04-2021

1,0

ik had een gesloten container gehuurd voor bouwafval . deze was niet leverbaar . geen reactie van dit bedrijf gehad totdat ik zelf belde . contact gehad met de telefoniste , deze zou wat uitzoeken en terugbellen . nooit teruggebeld . Dus zelf weer opgebeld en overeen gekomen dat op zaterdag 24 april een open container geleverd in plaats van een gesloten container zou geleverd worden en weer niet geleverd. ze zijn ook niet klantvriendelijk en ook niet bereikbaar . Voor mij is dit de eerste en laatste keer dat ik hier wat gehuurd heb . Ze doen beloftes die ze gewoon niet nakomen . Ik raad het bedrijf ook niet aan anderen aan . het is gewoon heel slecht geregeld .

Product gehuurd: Gesloten afvalcontainer

Gehuurd op: 21-04-2021

3,0

Helaas werd onze puinbak niet voor de deur geplaatst maar 10 meter verder op met de lage kant naar de struiken toe. Hierdoor moest het puin keer op keer over de hoge rand worden getild. Tevens hadden we geen zicht op de bak waardoor buurtbewoners afval in de bak konden deponeren. Afval die niet voor die bak was bestemd. Het bedrijf was onverbiddelijk en stuurde ons een narekening van ruim 100 euro. Goedkoop werd dus flink duurkoop.

Product gehuurd: Puinafvalcontainer

Gehuurd op: 09-04-2021

9,0

Goed advies, snel geleverd

Product gehuurd: Grofvuilcontainer

10

Super snel geleverd en de scherpste prijs die ik kon vinden!

10

Goed Geregeld, en de goedkoopste die we konden vinden!

10

Perfect geregeld, zelfde dag nog een container!

10

Goed geregeld!

10

Goed advies, acceptabele prijs.

10

Zeer te spreken over dit bedrijf!

9,0

Tevreden met de geleverde dienst.

Er zijn 766 reviews geschreven bij Feedbackcompany.com met een gemiddelde score van 9.2.

Schrijf een beoordeling

Informatie over Goedkoopstecontainer.nl

Bij ons kunt u online, snel, goedkoop, en makkelijk een container bestellen ongeacht waar u woont in Nederland. Bestellingen die op werkdagen voor 15.00 uur zijn geplaatst en betaalt, kunnen de volgende werkdag geleverd worden. Containers kunnen worden geleverd van maandag t/m vrijdag.

Details openingstijden

7 dagen per week, 24 uur per dag

Bezorgkosten

Geen

Bezorginformatie

Zorg ervoor dat er minimaal 2 parkeerplaatsen beschikbaar zijn om een container te kunnen plaatsen. (de container zelf heeft maar 1 parkeervak nodig)