Onafhankelijk vergelijken van verhuurders

KNAL Verhuur

Contact

  • Weg der Verenigde Naties 2
  • 9636 HW Zuidbroek
  • 050 211 3800

Beoordeling

9,3
23 beoordelingen
Schrijf beoordeling

Openingstijden

  • Maandag 09:00 - 21:00
  • Dinsdag 09:00 - 21:00
  • Woensdag 09:00 - 21:00
  • Donderdag 09:00 - 21:00
  • Vrijdag 09:00 - 21:00
  • Zaterdag 09:00 - 21:00
  • Zondag 09:00 - 21:00
#} #}

Beoordelingen van KNAL Verhuur

9,0

Het was een SARA met 60 jaar, zag er goed uit, lijnen en grondzeil waren aanwezig. ophalen en brengen gaf geen problemen. Handleiding was aanwezig. het was erg goed verzorgd.

Product gehuurd: Abraham opblaaspop

Gehuurd op: 10-03-2020

10

2 fantastische dagen gehad met de karaokeset van Knal verhuur! Super makkelijk te bedienen, extra batterijen erbij gekregen voor de 2 microfoons, geweldig geluid, geen draden, van mooi tot hoempapa muziek, dus voor ieder wat wils. De verhuur via Marcella ging ontzettend fijn en vriendelijk... Knal verhuur is zeker een aanrader!

Product gehuurd: Karaokeset

Gehuurd op: 25-12-2019

9,0

Vriendelijke dame voor de telefoon. Ik kon het die dag niet redden om voor 17.00 een terrasheather te halen. Ze bood me aan om hem even langs te latenbrengen door knal verhuur. (Woon in de buurt) super service.

Product gehuurd: Elektroheater

Gehuurd op: 30-11-2019

9,0

Fijne ervaring gehad bij Knal Verhuur. Groot assortiment, prettige prijzen en een vriendelijke service. Hun firma is goed bereikbaar met de auto. Handig om te weten: wil je iets ophalen i.p.v. het laten leveren, houd er dan rekening mee dat dit 's ochtends moet tussen 0900 en 1200. Mocht ik weer iets moeten huren, ga ik zeker Knal Verhuur weer raadplegen!

Product gehuurd: Beamer

Gehuurd op: 16-11-2019

10

Dit was de 2e keer dat we bij Knal hebben gehuurd en opnieuw zeer goed bevallen. De service perfect!!! En dit jaar hebben ze onze burendag zelfs gered, dat eerst op zondag, zou plaatsvinden maar door de weersvoorspelling naar zaterdag moest worden verzet. Omdat de springkussens vroeg waren gebracht werd deze dag een groot succes!!!

Product gehuurd: Multiplay springkussen

9,0

partytent 8x4 inclusief klaptafels,buffettafels en rokken en luxe stoelen gehuurd. alles prima op tijd geleverd. de klaptafels zijn wel aan vervanging toe maar waren wel goed te gebruiken. tent is makkelijk op te zetten door het kleuren systeem.stoelen waren echt luxe en zaten prima. kortom uitstekend verzorgd en een dag later alles weer opgehaald. zeker een aanrader.

Product gehuurd: Partytent

10

Prima spullen (party tent 10 x 4 + sta tafels), uitstekend geholpen, zeer goed gevoel bij.

Product gehuurd: Partytent

10

De tafels zijn goed in gebruik te nemen, prima kwaliteit!

Product gehuurd: Statafel

8,0

Voor feest verschillende onderdelen gehuurd. Grote percolator om koffie te zetten/ heet water apparaat om thee te zetten./ gebaksbordjes/vorkjes/theeglazen/ een bar met biertap met fusten bier./ grote koelkast Alles prima verzorgd. Schoon en alles op de afgesproken tijden gebracht en gehaald. Zeer tevreden. Dus.... zeker aan te bevelen.

Product gehuurd: Bar met tapkraan

8,0

Je wordt hier leuk en goed geholpen en weten waar ze het over hebben echt een aanrader ik zal ze ook echt aanbevelen als iemand wat wil huren

Product gehuurd: Diesel aggregaat

10

Perfecte en uiterst vriendelijke service zoals het hoort! Het springkussen Aap XXL was een groot succes. Zoek al naar een nieuw excuus om weer een springkussen bij Knal verhuur te huren! Ik kan het jong en oud aanraden.

Product gehuurd: Springkussen open

10

Niet alleen een tent gehuurd maar ook de inrichting en andere attributen voor een onvergetelijk feest. De service was uitmuntend, netjes in de tuin afgeleverd en op tijd, zodat we alles ruim op tijd konden opzetten. Was tijdens mijn offerte-aanvraag twee buffettafelkleden vergeten te voegen. Toen ik daar over telefonisch contact heb gehad, zijn deze keurig bij de bestelde dingen geleverd. Ook het afhalen verliep super, bij een volgend feest kunnen jullie wederom op een offerte-aanvraag rekenen!!

Product gehuurd: Partytent

10

Prima service, redelijke prijs, gewoon zoals het hoort!

Product gehuurd: Springkussen overdekt

9,0

Mooie grote tent was mooi op tijd bezorgd, Voor volgend feestje huur ik zeker weer bij knalverhuur Ook de prijs is goed te doen

Product gehuurd: Partytent

9,0

Alles prima geregeld, goed product de kleinkinderen hebben ervan genoten. We hebben het kasteel zelf opgehaald en teruggebracht en dat was ook prima te doen, we doen het vast nog wel een keer weer

Product gehuurd: Springkussen overdekt

#} #}

Schrijf een beoordeling

Informatie over KNAL Verhuur

Bij KNAL Verhuur kunt u terecht voor het goedkoop huren van partytenten, tafels, stoelen, servies en nog veel meer om van uw feest een succes te maken!Maar naast partytenten hebben we bijvoorbeeld ook een biercarrousel, springkussens, attracties en geluidsinstallaties. Verder zijn we sinds kort begonnen met materieel verhuur, waaronder professionele diesel aggregaten, aanhangwagens en gereedschap.Bent u op zoek naar een flexibel bedrijf om uw volledige feest te laten regelen? Wij nemen graag alles uit handen, van partyverhuur tot catering!

Details openingstijden

Over het algemeen zijn wij in de zomerperiode bijna iedere dag geopend. Wel raden we aan om vooraf even te bellen, omdat we natuurlijk ook veel onderweg zijn.

Bezorgkosten

In overleg, afhankelijk van de locatie. Over het algemeen rekenen wij circa 40 cent per gereden kilometer. Indien we met een aanhangwagen moeten rijden zijn de kosten hoger.

Bezorginformatie

Bezorging in Groningen, Drenthe en Friesland. Maximaal ca. 50 km vanaf Zuidbroek, natuurlijk ook weer afhankelijk van wat u precies nodig heeft.