Onafhankelijk vergelijken van verhuurders

Containermaat.nl

Contact

Beoordeling

7,7
13 beoordelingen
Schrijf beoordeling

Openingstijden

  • Maandag 08:00 - 17:00
  • Dinsdag 08:00 - 17:00
  • Woensdag 08:00 - 17:00
  • Donderdag 08:00 - 17:00
  • Vrijdag 08:00 - 17:00
  • Zaterdag Gesloten
  • Zondag Gesloten
#} #}

Beoordelingen van Containermaat.nl

3,0

De container werd op de juiste dag geleverd echter door een onbekwame chauffeur die zonder te overleggen de container op de verkeerde plek wilde afzetten. Na aangeven waar de container wel moest staan ging de norse man zeer grof te werk en reed bij het wegrijden onze bestrating naar de voordeur kapot. Direct met contact opgenomen met Containermaat en die reageerde met wat vervelend en of we foto's konden sturen (zaten reeds bij de mail). Na het sturen van de foto's geen reactie meer tot vandaag 22-11-2019 waarin wordt aangegeven dat de chauffeur zegt geen schade te hebben gereden. Gelukkig zijn er twee getuigen, echter zonde van de tijd om aangifte te moeten doen etc, helaas is het niet anders. Goedkoop is hier duidelijk duurkoop en ik zal dit bedrijf niet aanraden.

Product gehuurd: Bouw- en sloopafvalcontainer

Gehuurd op: 11-09-2019

1,0

Container niet op beloofde dag geleverd. Dus dubbel sjouwwerk. Gras bij de buren kapot gereden. Ophalen ook problematisch; berekenen extra rit. Moeilijk telefonisch bereikbaar, geen antwoord op email. Na half jaar radiostilte ineens dreigen met incasso over betwiste extra kosten waar men niet over correspondeert. Nooit meer!

7,0

Leuke bezorger die netjes aanbelde om te vragen of hij eerder mocht komen. Alleen jammer dat een eerder gestuurde mail niet beantwoord werd.

7,0

Bijzonder nette chauffeurs die niet moeilijk doen om zelf een handje te helpen. Goede behandeling en afhandeling.

9,0

Snel, totaal en geen nonsens. Doet wat er is afgesproken. Moeilijk te vinden tegenwoordig. Volhouden deze service, hiermee zul je veel klanten verdienen!

9,0

Perfect, Snel, gemakkelijk, betrouwbaar! Zeker aan te raden.

8,0

Door een vriendelijke chauffeur werd de container goed en correct afgeleverd.

8,0

Goede prijs/kwaliteit verhouding. Het team kan snel schakelen, wat natuurlijk top is.

9,0

Op tijd geleverd en in overleg met de chauffeur de container langs de oprit geplaatst, waar deze het handigst stond. Dit door de zachte grond naast de oprit. Zeer tevreden over het overleg en bestelgemak.

10

Zeer goede service. Ik werd gebeld nadat ik de transactie had verbroken, omdat ik mijn random reader niet bij mij had. Ze boden mij de optie om een factuur te ontvangen, waardoor alsnog de bestelling geplaatst kon worden!

10

Snelle levering, houdt zich aan de afspraak en heeft de laagste prijs. Dit was mijn eerste bestelling en net meteen nog een bestelling gedaan!

9,0

Superservice! Als ik s' ochtends bel kan soms de container dezelfde dag nog worden omgeruild!

10

Containermaat is een zeer betrouwbare zakenpartner voor onze diensten. Ze komen vrijwel alle afspraken na en zijn zeer scherp geprijsd.

#} #}

Schrijf een beoordeling

Informatie over Containermaat.nl

Bij Containermaat vind u de goedkoopste afvalcontainers voor particulier en zakelijk gebruik.Huur gemakkelijk binnen een paar tellen een afvalcontainer voor de laagste prijs.Onze prijzen zijn all-in tarieven zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Details openingstijden

Onze klantenservice is geopend van:ma-vr 08:00 - 17:00. Buiten deze tijden kunt u ons op de volgende manieren bereiken: Per telefoon - voicemail insprekenVia computer - contactformulier invullen op onze website Via computer - e-mail versturen

Bezorgkosten

De bezorgkosten zijn bij ons al in de prijs inbegrepen. Hierdoor blijft de totaalprijs voor u overzichtelijk.

Bezorginformatie

All onze prijzen zijn all-in:- inclusief BTW- inclusief transport- inclusief milieutoeslag en of heffingen- inclusief levering door geheel Nederland. (M.u.v. waddeneilanden)- inclusief tot maximaal 6 maanden huur