Partytentverhuur Nederland

Contact

Openingstijden - Geopend

  • Maandag 08:00 - 22:00
  • Dinsdag 08:00 - 22:00
  • Woensdag 08:00 - 22:00
  • Donderdag 08:00 - 22:00
  • Vrijdag 08:00 - 22:00
  • Zaterdag 08:00 - 22:00
  • Zondag 08:00 - 22:00

Beoordeling (3)


9,0

Snelle reactie op mijn aanvraag. Spullen zijn netjes op afgesproken tijdstip geleverd en waren erg schoon en netjes. Een prima ervaring dus!

Gehuurd:

Partytent


9,0

Ik heb hier voor mijn verjaardag een partytent, statafels en feestverlichting gehuurd. Super spullen en zeer vriendelijk personeel. Ik kom de volgende keer zeker terug.


9,0

Snelle reactie, zeer behulpzaam en flexibel, prijs is prima, evenals de spullen. Topper! Ik kom volgende keer zeker terug.

Informatie over Partytentverhuur Nederland
Partytentverhuur Nederland is jouw partner voor de verhuur van partytenten en accessoires. Zowel voor particulieren als bedrijven. Wij verhuren hoge kwaliteit materiaal tegen scherpe huurprijzen en er is altijd een filiaal bij jou in de buurt. Partytentverhuur Nederland is jouw partner voor het huren van een partytent in o.a. Achterhoek, Doetinchem, Winterswijk, Amsterdam, Assen, Breda, Den Bosch, Dordrecht, Amersfoort, Soest, Eindhoven, Flevoland, Biddinghuizen, Lelystad, Hardewijk, Almere, Arnhem, Ede, Gouda, Groningen, Den Haag, Hoofddorp, Leeuwarden, Heerenveen, Drachten, Nijmegen, Heerlen, Rotterdam, Apeldoorn, Deventer, Zutphen, Tilburg, Enschede, Hengelo, Utrecht, Roosendaal, Bergen op Zoom.
Details openingstijden

Ophalen en terugbrengen van materialen kan alleen op afspraak.

Bezorgkosten

Afhalen: Gratis Bezorging (vanaf): € 25,- Tent opzetten en afbreken (vanaf): € 75,-

Bezorginformatie

Huurprijzen zijn voor 3 dagen: 1 dag ophalen, 1 dag gebruik en 1 dag terugbrengen.