Onafhankelijk vergelijken van verhuurders

Nr1 verhuur Lemmer B.V.

Contact

  • Roggemole 12
  • 8531 WB Lemmer
  • 0885008100

Beoordeling

10
2 beoordelingen
Schrijf beoordeling
#} #}

Beoordelingen van Nr1 verhuur Lemmer B.V.

10

Al jaren busjes aan het huren tijdens de wintersportperiode, busjes zijn altijd uitgerust met sneeuwbanden en kettingen. Nooit klachten gehad. Top service!

10

Wij huren al jaren auto's bij de firma bakker En tot op heden altijd uitstekend bevallen Altijd vriendelijk te woord gestaan en nooit geen problemen met de auto

#} #}

Schrijf een beoordeling

Informatie over Nr1 verhuur Lemmer B.V.

Welkom bij Nr1 verhuur Lemmer B.V.. Het meest flexibele bedrijf in verhuur van 9-persoons bussen, bakwagens met laadklep, bestelbussen en personenwagens. Wij proberen samen met u de meest praktische oplossing voor uw huurwagen te vinden. We hanteren simpele voorwaarden en geen grote contracten, maar gewoon een duidelijke overeenkomst van 1 A4tje.Wij zien ons bedrijf elk jaar groeien en daar doen we dan ook altijd ons best voor. We zijn flexibel met ophalen en terug brengen van de voertuigen. Dit willen wij uiteraard nog weer verbeteren en uitbreiden, dus daarom hebben we speciale tarieven voor de vakantie weken!Graag tot ziens bij Nr1 verhuur Lemmer B.V.

Bezorgkosten

Wij kunnen afhankelijk van uw huur periode de auto bij u (gratis) bezorgen. Mocht de huur periode kort zijn zullen wij een redelijke prijs berekenen voor het bezorgen en ophalen van het voertuig.

Bezorginformatie

Alle auto's zijn verzekerd.Kilometervrij !Volle tank mee = volle tank terug.Alle voertuigen zijn voorzien van ANWB pas inclusief vervangend vervoer.Prijs is de prijs en achteraf komt u bij ons niet voor verrassingen te staan.Boetes zijn voor de kosten van de huurder + € 15 verwerkingskostenGeen volle tank inleveren dan berekenen wij de brandstof + € 10