Allfence

Contactgegevens

Klompenfabriek 16
5684 NB Best

Telefoonnummer :0499 55 20 00

Bekijk website

Openingstijden

Maandag 08:00 17:00
Dinsdag 08:00 17:00
Woensdag 08:00 17:00
Donderdag 08:00 17:00
Vrijdag 08:00 17:00
Zaterdag - -
Zondag - -

Informatie over Allfence

Allfence, dat staat voor perfect tijdelijk hekwerk.

Bij ons huur of koop je bouwhekken, dranghekken en stagebarriers. Maar Allfence doet meer dan dat. Wij zetten je uitdagingen om in antwoorden. Met bijzonder flexibele oplossingen voor bijvoorbeeld toegangspoorten, (nood)uitgangen, garderobes en oversteekplaatsen. Een altijd sluitende oplossing.

Met hekken van Allfence is de inrichting van je terrein optimaal en overzichtelijk. Veiligheid is geen moment in het geding en overlast beperkt tot een minimum. Je hebt grip op de toegang en doorstroom op je terrein. Allfence helpt je om je medewerkers, omwonenden en publiek te beschermen.

Wij zetten jouw uitdagingen om in antwoorden. Jouw specialisme is bouwen. Of organiseren. Allfence levert perfect tijdelijk hekwerk. Met ons haal je niet alleen twintig jaar ervaring in huis. Met Allfence kies je ook voor de beste kwaliteit, de kortste lijnen en de enige partij die exact begrijpt en levert wat je nodig hebt. Op de door de klant gekozen tijd en plaats. Gemonteerd of ongemonteerd. Is je project klaar? Dan halen we alles ook weer voor je op. Direct contact en vaste aanspreekpunten maken het voor je eenvoudig om snel te handelen.

Al onze monteurs zijn VCA-gecertificeerd en streven telkens weer perfectie na. Heb je een unieke vraag? Dan denken we met je mee en komen we met een passend antwoord.

Openingstijden


De Allfence medewerkers zijn standaard op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 bereikbaar. Heb je daarbuiten een calamiteit waarbij met spoed bouwhekken nodig zijn kun je contact opnemen met een van onze medewerkers. Kijk op onze website onder wie is wie voor namen en nummers.

Bezorgkosten


Allfence levert op iedere gewenste locatie. Ook deelleveringen zijn mogelijk. De bezorgkosten zijn afhankelijk van hoeveelheid, soort product en of je koopt of huurt.

Bezorgdetails


Neem contact op met een van onze medewerkers voor meer informatie over bezorgen en voorwaarden.


Beoordelingen over Allfence


  • “ Wij zijn enorm blij met de service en kennis van Allfence! Ze dragen bij... ”

    • 08-02-2018
    • Valkenswaard
    • 10

    Wij zijn enorm blij met de service en kennis van Allfence! Ze dragen bij aan het succesvol laten verlopen van ons evenement, het wereldkampioenschap motorcross in Valkenswaard.

  Tonen 1 naar 1 van 1
Vorige 1 Volgende   

Overige beoordelingen