Onafhankelijk vergelijken van verhuurders

Partyhome Verhuur & Entertainment

Contact

  • Heimolenweg 11
  • 5753 pw Deurne
  • 0493313087

Beoordeling

9,2
372 beoordelingen
Schrijf beoordeling

Openingstijden

  • Maandag 08:30 - 18:00
  • Dinsdag 08:30 - 18:00
  • Woensdag 08:30 - 18:00
  • Donderdag 08:30 - 18:00
  • Vrijdag 08:30 - 18:00
  • Zaterdag 08:30 - 18:00
  • Zondag Gesloten
#} #}

Beoordelingen van Partyhome Verhuur & Entertainment

10

Wat een gaaf ding was de rodeostier! We hadden een klein probleempje dat de stier niet werkte. Gebeld en werd zeer snel en vriendelijk opgelost. Onze eigen schuld, de noodstop niet goed omhoog gehad. TOP service, tot een volgende keer.

Product gehuurd: Rodeostier

Gehuurd op: 09-02-2020

10

Koelkast gehuurd. Zag er netjes uit en werkte perfect!

Gehuurd op: 31-01-2020

10

Snowglobe ingehuurd. Was een prachtige eyecatcher op ons evenement. alles kon helemaal naar onze wens worden aangepast. Ook erg vriendelijke en klantgerichte begeleiding.

10

Goede service, ruime keus en erg klantvriendelijk!!

10

Vaker dingentjes gehuurd. Leuke en enthousiaste bezorgers!!

8,0

De Sinterklaasvoorstelling was weer erg leuk, tot volgend jaar.

9,0

Snelle levering service was super. Kids hebben de hele dag plezier gehad van het springkussen. Personeel uitermate vriendelijk.

9,0

Mijn kleine broertje heeft de verjaardag van zijn leven gehad dankzij party home!! Goed & erg leuk materiaal voor een hele aangename prijs en behulpzaam en betrokken personeel!

9,0

Super klantvriendelijk, en goede service!! Leuk personeel!

10

Ge-wel-dig. Enthousiaste medewerkers en de kwaliteit is prima. van levering tot ophalen. Toppers

9,0

Uitzonderlijk professioneel bedrijf. De klantbenadering is persoonlijk en er wordt rekening gehouden met je wensen en behoeften. Daarnaast is de service ook super! Kortom heb ik dus een zeer positieve ervaring met Partyhome.

9,0

Snelle en goede service!

10

Zeer professioneel bedrijf. Al meerdere malen samen met Bart verschillende feesten georganiseerd en alles was tot in de puntjes verzorgd! Prettige samenwerking, duidelijke communicatie en een enthousiast team van mensen maken Partyhome tot een zeer betrouwbare partner om o.a. feesten te ''ontzorgen''. Kortom, super tevreden.

10

Altijd paraad, altijd een lach! Klantvriendelijk, veelzijdig, creatief en doelgericht zijn ook kwaliteiten die op partyhome van toepassing zijn

10

Prima service, altijd klantvriendelijk en behulpzaam. Zeer leuke producten!!!

Er zijn 324 reviews geschreven bij Klantenvertellen.nl met een gemiddelde score van 9.1.

#} #}

Schrijf een beoordeling

Informatie over Partyhome Verhuur & Entertainment

Jong, bloeiend, gericht, eerlijk, persoonlijk en meedenkend advies, dat is de kracht achter Partyhome Verhuur & Entertainment uit Deurne.Sinds 2010 is een grote hobby uitgegroeid tot een volwaardig bedrijf, Partyhome Verhuur & Entertainment. Wij verzorgen complete feesten op locatie zoals, verjaardagen, open dagen, bedrijfsfeesten, bruiloften en tal van andere feestelijke activiteiten. Van tent, kruk, koelkast, springkussen tot een compleet verzorgd feest waarbij uw wensen volledig centraal staan. Met onze partyservice laten wij u onbezorgd feesten.Daarnaast weten wij entertainment op de juiste manier in te zetten, waarbij kinderentertainment onze specialisatie is. Een goochelshow, kindershow op uw evenement, ballonartiest in uw winkel of gezellig een kinderfeest thuis zijn slechts enkele voorbeelden. Bij ons aanbod kinderentertainment staan kinderen altijd in de grote hoofdrol en speelt interactie de grote rode draad.Ook voor een bedrijfsfeest, teambuilding of familiedag weten wij op een passende manier entertainment in te zetten. Wat dacht u van een passend arrangement, quiz welke aansluit bij uw bedrijf, sportieve zeskamp of compleet themafeest. Laat gerust uw wensen weten dan doen wij de rest.

Details openingstijden

Wanneer u bij ons iets huurt zijn we 24 uur per dag bereikbaar.