Onafhankelijk vergelijken van verhuurders

Partyhome Verhuur & Entertainment

Contact

  • Heimolenweg 11
  • 5753 pw Deurne
  • 0493313087

Beoordeling

9,7
63 beoordelingen
Schrijf beoordeling

Openingstijden

  • Maandag 08:30 - 18:00
  • Dinsdag 08:30 - 18:00
  • Woensdag 08:30 - 18:00
  • Donderdag 08:30 - 18:00
  • Vrijdag 08:30 - 18:00
  • Zaterdag 08:30 - 18:00
  • Zondag Gesloten
#} #}

Beoordelingen van Partyhome Verhuur & Entertainment

10

We konden onze bestelling een dag eerder ophalen zodat het voor ons makkelijker zou zijn. Dus voor dezelfde prijs hebben we het 1 dag langer gehad. SUPER SERVICE

Product gehuurd: Springkussen overdekt

10

Wij als zijnde centrum management Asten doen al 10 jaar zaken met Partyhome, Jaarlijks verblijden Bart en zijn collega's ons met hun springkussens, activiteiten, ballonnenclown, glittertatoos, snowboardsimulator, etc. De kwaliteit, service en betrouwbaarheid is uitmuntend. Partyhome gaat altijd een stapje verder en denkt met ons mee hoe een activiteit het beste in te vullen en kan zelfs improviseren om een nieuwe act op te voeren. Een echt top bedrijf waar ik héél graag zaken mee doe.

Product gehuurd: Clown

Gehuurd op: 06-09-2020

10

Voor jaarlijks kampeerweekend grote partytent met koelkast en meubilair gehuurd. Prima service, behulpzame medewerkers, goede spullen. We huren al meerdere jaren bij Partyhome, elke keer tot volle tevredenheid.

Gehuurd op: 28-08-2020

10

Geldig bedrijf. Bart maakt het onmogelijke mogelijk. Goede service, goede kwaliteit van materialen. Doe al jaren zaken met Party HOme. Ben uiterst tevreden. Niets is teveel. Denkt met je mee om jouw feest tot een groot succes te maken. Komt gemaakte afspraken altijd perfect na. Fantastisch!

Product gehuurd: Springkussen overdekt

Gehuurd op: 18-06-2020

10

alles goed geregeld mooi op tijd en alles was mooi schoon.

Gehuurd op: 15-08-2020

10

Eerst moesten we het feestje annuleren vanwege Corona en uiteindelijk ging het door. Party home was er meedenkend! Het springkussen is een mooie afmeting. Past prima in de tuin. Keurig op tijd geleverd en geplaatst. Staat binnen enkele minuten klaar en uren spring plezier.

Product gehuurd: Springkussen overdekt

Gehuurd op: 30-08-2020

10

Elk jaar hebben organiseren we een zomerkamp in Someren. Dit jaar iets anders dan vooraf gedacht maar alsnog een fantastische week gehad. Op de donderdagavond hebben we altijd onze bonte avond, maar die ging door alle maatregelen dit jaar niet door. De dag ervoor besloten we een festival te organiseren waardoor we wél allemaal in de gelegenheid waren de 1.5 meter afstand te bewaren. In 6 uur tijd hebben we een compleet festivalterrein neergezet. Mede door de fantastische service van Bart en ál zijn collega's, hebben ze het rodeostier en de suikerspinmachine na werktijd nog geleverd. Wat een liefde voor het bedrijf en de klant heb je dan! Diepe buiging en bedankt voor de fijne samenwerking!

Product gehuurd: Rodeostier

Gehuurd op: 23-07-2020

10

mooi schoon springkussen en vriendelijke mensen!

Product gehuurd: Springkussen overdekt

Gehuurd op: 19-06-2020

10

Zeer te vreden echt een aanrader en voor herhaling vatbaar

Product gehuurd: Multiplay springkussen

Gehuurd op: 19-06-2020

10

Goede breng en ophaalservice. Vriendelijk. Springkussen was in goede staat en schoon. Veel plezier van gehad.

Product gehuurd: Springkussen overdekt

Gehuurd op: 29-05-2020

10

Super leuk springkussen, de Formule 1!!! En een hele fijne service bij Partyhome!

Product gehuurd: Multiplay springkussen

Gehuurd op: 29-05-2020

10

Super vriendelijk te woord gestaan en goede service. Ook het feit dat we het springkussen meerdere dagen mochten laten staan (voor dezelfde prijs) vond ik top! De kinderen hebben een geweldige tijd gehad! Absoluut voor herhaling vatbaar!

Product gehuurd: Shooting combo springkussen

Gehuurd op: 22-05-2020

9,0

Wij hadden de ordinaire Sarah een ware eyecatcher Goede uitleg en er zat een zeer duidelijke beschrijving bij. Zeer vriendelijk personeel

Product gehuurd: Sarah opblaaspop

Gehuurd op: 18-05-2020

10

Hele fijne service! Goede producten

Product gehuurd: Clown

Gehuurd op: 16-04-2020

10

Leuke avond gehad met 'wie ben ik' en twister. Top service!

Product gehuurd: Twister

#} #}

Schrijf een beoordeling

Informatie over Partyhome Verhuur & Entertainment

Jong, bloeiend, gericht, eerlijk, persoonlijk en meedenkend advies, dat is de kracht achter Partyhome Verhuur & Entertainment uit Deurne.Sinds 2010 is een grote hobby uitgegroeid tot een volwaardig bedrijf, Partyhome Verhuur & Entertainment. Wij verzorgen complete feesten op locatie zoals, verjaardagen, open dagen, bedrijfsfeesten, bruiloften en tal van andere feestelijke activiteiten. Van tent, kruk, koelkast, springkussen tot een compleet verzorgd feest waarbij uw wensen volledig centraal staan. Met onze partyservice laten wij u onbezorgd feesten.Daarnaast weten wij entertainment op de juiste manier in te zetten, waarbij kinderentertainment onze specialisatie is. Een goochelshow, kindershow op uw evenement, ballonartiest in uw winkel of gezellig een kinderfeest thuis zijn slechts enkele voorbeelden. Bij ons aanbod kinderentertainment staan kinderen altijd in de grote hoofdrol en speelt interactie de grote rode draad.Ook voor een bedrijfsfeest, teambuilding of familiedag weten wij op een passende manier entertainment in te zetten. Wat dacht u van een passend arrangement, quiz welke aansluit bij uw bedrijf, sportieve zeskamp of compleet themafeest. Laat gerust uw wensen weten dan doen wij de rest.

Details openingstijden

Wanneer u bij ons iets huurt zijn we 24 uur per dag bereikbaar.