B&S Verhuur

Contactgegevens

Hefbrugweg 2
1332 AN Almere

Telefoonnummer :
036-529 13 08

Bekijk website

Openingstijden

Maandag 07:30 17:00
Dinsdag 07:30 17:00
Woensdag 07:30 17:00
Donderdag 07:30 17:00
Vrijdag 07:30 17:00
Zaterdag - -
Zondag - -

Informatie over B&S Verhuur

Over onsB&S luxe verhuur is een echt familiebedrijf. Bij ons telt slechts één ding:een kwaliteitsproduct leveren , waarbij úw wens centraal staat. Wij verhuren niet alleen graag maar denken vooral met u mee, begeleiden waar nodig en zoeken voor ieder probleem samen met u de juiste oplossing.B&S levert aan bedrijven en instellingen maar ook aan particulieren.Overtuig uzelf en sluit u aan bij onze snel groeiende klantenkring.

Openingstijden


WerkwijzeBij B&S verhuur is bestellen eenvoudig!U maakt een keuze uit onze webwinkel. U kiest ervoor om het zelf af te halen of te laten bezorgen.Wij zorgen voor de rest.

Bezorgkosten


U wilt uw bestelling laten bezorgen en weer laten afhalen na gebruik.Voor deze service vragen wij een kleine transportvergoeding. Genoemde prijzen op onze website zijn voor het bezorgen én voor het weer ophalen van de goederen.

Bezorgdetails


Alle prijzen zijn per stuk en voor 1 dag gebruik. Voor de tweede maal gebruik wordt 75% en voor elke daarop volgende dag 50% van de daghuur berekend.Voor huur op langere termijn gelden speciale condities.Voor bezorgen en terughalen wordt een transportvergoeding berekend.


Beoordelingen over B&S Verhuur


Er zijn nog geen beoordelingen geschreven. Schrijf nu jouw beoordeling!

schrijf beoordeling

Overige beoordelingen