Vind jouw beste huurdeal

Huur-Simpel.nl

Contact

  • Nikkelstraat 18
  • 8211 AJ Lelystad
  • 06-17170603

Beoordeling

9,5
13 beoordelingen
Schrijf beoordeling

Openingstijden

  • Maandag 08:00 - 17:00
  • Dinsdag 08:00 - 17:00
  • Woensdag 08:00 - 17:00
  • Donderdag 08:00 - 17:00
  • Vrijdag 08:00 - 17:00
  • Zaterdag 09:00 - 13:00
  • Zondag 00:00 - 00:00

Beoordelingen van Huur-Simpel.nl

9,0

Niks gehuurd, wel gekocht. Een kub zand. Als enige in de omgeving inderdaad de ene dag bestellen de andere dag geleverd. 2x keer keurig te woord gestaan en op de dag zelf extra gebeld voor een aflevertijdstip. Groot voordeel: de chauffeur deed er alles aan om de kub zo dicht mogelijk voor het huis te plaatsen. Hij reed er zelfs een stukje voor om. Prima service, snel en goedkoop.

Product gehuurd: Big bag

Gehuurd op: 16-06-2021

9,0

Tuinaarde besteld. Eerst gebeld voor advies, netjes te woord gestaan. Daarna snelle en goede levering. Zeer tevreden met kwaliteit tuinaarde.

Gehuurd op: 04-03-2021

10

Meedenkend, geen borgfratsen, vriendelijk en oplossingsgerichte mensen. Mooi totaalpakket voor huur en benodigdheden zoals zand en grind. Top!!

Product gehuurd: Minigraafmachine

Gehuurd op: 06-11-2020

10

Even contact gehad met Kasper om de aflevering van BigBags met zand goed af te stemmen. Direct en snel geregeld en teruggebeld door Kasper. Gewoon TOP geregeld. Volgende keer bestel ik hier zeker weer.

Product gehuurd: Big bag

Gehuurd op: 17-09-2020

10

Zeer behulpzaam, erg vriendelijk en doen alles voor je om je te helpen. Toppers!! Levertijden zijn prima en het assortiment steeds groter. Ga zo door mannen en ik blijf lang klant bij jullie ;)

Product gehuurd: Minigraafmachine

9,0

Korte lijnen en komen afspraken tot in de puntjes na. Snel reageren op mail en duidelijke prijzen zonder verassingen. Aanrader om hier je spullen te huren of zand te bestellen. Ga zo door heren!

10

Bestellen van een product gaat heel gemakkelijk. Korte lijnen en zeer vriendelijk. Container werd per vergissing op ander adres neergelegd, maar dit werd direct professioneel opgelost. Dikke pluim voor Kars van de Laan met zijn team!

Product gehuurd: Puinafvalcontainer

Gehuurd op: 27-11-2019

9,0

Op zaterdag zand besteld dinsdag volgens de afspraak netjes geleverd, heel blij mee.

10

Wij hebben een aantal keren gebruik gemaakt van de diensten van huur-simpel.Werkzaamheden van verschillende aard o.a gat voor zwembad graven en andere.Huur- Simpel is een uitzondering in de branche waarin men werkzaam is.Prima werk,vriendelijke medewerkers maar bovenal betrouwbaar.Afspraken worden stipt nagekomen . Perfecte directie o. a Kars van de Laan. Complimenten. Geert W.Hoven

Product gehuurd: Minigraafmachine

9,0

Bouw en sloop container besteld en de volgende dag al geleverd . Goede service voor een nette prijs .

Product gehuurd: Bouw- en sloopafvalcontainer

10

graafmachine vaker gehuurd, eerste keer ging er iets stuk, binnen een half uur kwam monteur en repareerde het binnen 10 minuten, mochten de machine gratis halve dag extra gebruiken, super service. Tweede keer huur van graafmachine voor een week gehuurd, werd een dag langer, dag extra lagere prijs berekend, hoe fijn wil je het hebben! Top bedrijf, raden wij een ieder aan.

10

Super fijn bedrijf, vertrouwd, die meedenken, flexibel zijn, een groot assortiment met een snelle service! Top!

9,0

Dit bedrijf doet zijn naam eer aan ff een belletje aanhanger geregelt geen borg alleen kopie id en het was geregelt werd ook nog geholpen met aanhanger vast maken en voor een mooie prijs en ook nog aardige mensen wat wil je nog meer TOPPIE

Schrijf een beoordeling

Informatie over Huur-Simpel.nl

Huur-simpel is een jong bedrijf wat in veel gevallen goedkoper is dan de grote bedrijven die roepen de goedkoopste te zijn.Huur uw materieel voordelig en zonder verassingen bij Huur-simpel.nlHuur-simpel is een handelsnaam van Manege Lelystad V.O.F. daar deze is opgericht vanuit de manege door de broers van der Laan.nu heeft Huur-simpel samen met Simpel-bestratingen een eigen locatie aan de nikkelstraat in Lelystad.vanuit deze locatie worden allerlei machines, steigers,aanhangers en gereedschappen aangeboden voor de verhuur.Wij hopen u graag een keer te ontmoeten aan de Nikkelstraat 18 te Lelystad!

Details openingstijden

Aanhangers kunnen ook buiten openingstijden terug gebracht worden, deze kunnen met een slot aan het hek bevestigd.

Bezorgkosten

Binnen Lelystad brengen en halen voor €55,-