Onafhankelijk vergelijken van verhuurders

Camptoo

Contact

Beoordeling

8,6
808 beoordelingen
Schrijf beoordeling

Openingstijden

  • Maandag 09:00 - 17:30
  • Dinsdag 09:00 - 17:30
  • Woensdag 09:00 - 17:30
  • Donderdag 09:00 - 17:30
  • Vrijdag 09:00 - 17:30
  • Zaterdag Gesloten
  • Zondag Gesloten
#} #}

Beoordelingen van Camptoo

9,0

Hele gemakkelijke website om een camper te huren van iemand uit de buurt! Duidelijk proces en toen er iets gewijzigd moest worden aan de boeking werden we direct geholpen. Zeker voor herhaling vatbaar

Product gehuurd: Buscamper

Gehuurd op: 20-09-2019

10

Voor het eerst een poging tot winter kamperen gedaan om te weten of dit iets voor ons is om vaker op te pakken. Kregen in eerste instantie de verwarming niet goed aan en hadden wat probleempjes met de water tank, maar konden makkelijk met de eigenaar overleggen die ons gelukkig heeft kunnen helpen waardoor we dit weekend er toch lekker warm bij zaten. Top website!

Product gehuurd: Integraal camper

Gehuurd op: 13-12-2019

1,0

Onze Camptoo ervaring is NOOIT MEER!!!! In de advertentie en bij booking klinkt alles zeer positief, waardoor je denkt een goed onderhouden camper te krijgen. Je voelt je als klant beschermd voor de kosten en denkt hulp te krijgen bij problemen. Onze ervaring is: als de camper gebreken vertoond, Camptoo niet bemiddeld tussen de klant en de eigenaar. Terwijl zij zeggen U krijgt een goed onderhouden camper. Dat geldt alleen voor de verplichte APK niet voor het woondeel. De advertentie is opgemaakt door de eigenaar en wordt niet gecontroleerd, evt. negatieve reviews kan de eigenaar dus achterwege laten. Bij ons klopte de km stand ook niet, GPS moet gemeld worden, dus niet!! Wij zijn zelfs tijdens vakantie gevolgd wat alleen is toegestaan bij verdenking op diefstal. (privacy wet????) Camptoo heeft de camper nooit gezien, zij kennen alleen de ingeleverde foto's en info, gemaakt door de eigenaar. Het ingevulde ondertekende overdrachtformulier wordt niet vergeleken met later gemelde/opgevoerde schade/schoonmaak e.d. Camptoo heeft meestal beschermende woorden voor de eigenaar (deze brengt uiteindelijk meer geld in het laatje dan die klant die een keer huurt). Bij ja en nee verschillen is er meestal 1 antwoord nl. dat is een zaak tussen u en de eigenaar. Loopt het vast dan hoor je: u kunt een jurist/advocaat in schakelen voor advies/bemiddeling. Denk dus aan evt. Een rechtbijstand verzekering. Dat de eigenaar ons heeft bedreigd, uit heeft gemaakt voor alles wat onacceptable was, naar ons, de jurist en ook Camptoo, wordt door laatst genoemde geaccepteerd. Wij verlagen ons niet tot dit soort uitlatingen. Een verknoeide vakantie met extra kosten, was niet wat wij hadden geboekt. Na 7 maanden met hulp van jurist hebben wij gelijk gekregen over de geclaimde schade en de borg terug gekregen. Een excuus hebben wij nooit gehoord, geen bruikbare hulp, laat staan schade vergoeding. Wat doet Camptoo eigenlijk voor de klant buiten het bieden van de site en het innen van het geld???? Denk dus na waar je aan begint!!!!

Product gehuurd: Integraal camper

2,0

Vooraf prima service, maar achteraf zeer slecht. Na een schade ondanks meerder mailwisselingen, meldingen op het reactieformulier en telefonisch contact, waarin werd toegezegd dat het schadebedrag, dat wij zelf hebben betaald, zou worden overgemaakt, nog steeds (drie weken na de eerste toezegging en ruim twee maanden na terugkeer van vakantie) geen stuiver teruggezien. Écht teleurstellend.

Product gehuurd: Integraal camper

1,0

I made a reservation and didn''t notice until reviewing the confirmation email that the dates weren''t what I originally selected. The owner was cool about it. The next day, when I asked about a change of dates, he couldn''t accommodate the dates I needed but offered to waive the part of the booking cost that the site offers him on cancelled bookings. The Camptoo customer service wasn''t as cool about it. When I asked for a full refund they threatened to not only keep their usual 15% but to keep the owner''s waived portion too. I ended up making my actual reservation on IndieCampers instead.

Product gehuurd: Caravan

10

Voor ons is huren bij Camptoo zeker voor herhaling vatbaar! Degene waar we een camper hadden gehuurd stuurde kort voor vertrek naar Denemarken, het bericht dat de camper elektronische problemen had. Camptoo heeft toen voor ons een aantal campers die vrij waren in onze vakantie op een rijtje gezet. Zo konden we snel een keuze maken en alles in orde maken, zodat we toch op vakantie konden. Zij legden ook de contacten met mogelijke verhuurders en zetten alles om. Binnen een paar uur was alles geregeld en konden we toch nog op vakantie. Hele fijne ervaring!

Product gehuurd: Integraal camper

7,0

Voor het eerst een camper gehuurd voor de zomerperiode. Tot nu toe een goed contact met zowel camptoo als de verhuurder. Als we terug zijn van vakantie zal ik nog maals mijn ervaringen delen. Ik hoop dat het een onvergetelijke ervaring wordt en dat de 7 een 10 kan worden

9,0

Zeer goede begeleiding bij de verhuur van mijn caravan.

Er zijn 800 reviews geschreven bij Trustpilot.com met een gemiddelde score van 8.6.

#} #}

Schrijf een beoordeling

Informatie over Camptoo

Het grootste en veiligste platform voor huurcampers en caravans van Nederland.Camptoo heeft als doel mensen in heel de wereld het plezier van kamperen met een camper of caravan te laten delen. Dit doen we door de betrouwbaarste en meest inspirerende service te bieden waarmee eigenaren en huurders hun caravan of camper kunnen huren of verhuren.