Vind jouw beste huurdeal

Springkussenverhuur Breda

Contact

  • Van Rijckevorselstraat 3
  • 4815 AA Breda
  • 0646253334

Beoordeling

8,8
19 beoordelingen
Schrijf beoordeling

Beoordelingen van Springkussenverhuur Breda

6,0

Online een suikerspinmachine aangevraagd. Aangezien er geen reactie kwam, dacht ik dat dit in orde was. Op de ochtend van het ophalen, bleek er geen suikerspinmachine beschikbaar te zijn, want ze (het bedrijf) hadden niet bevestigd. Een collega heeft hierop gezegd dat dit geen manier van handelen is, want ik als klant, stel een vraag en kreeg geen antwoord. Waarop wij er van uit gaan, dat het wel in orde zal zijn geweest. Misschien naïef, maar lijkt me wel eerder de manier van handelen, dan dat de klant navraag moet doen. Uiteindelijk hebben ze ervoor gezorgd dat er van ergens anders een suikerspinmachine werd geregeld en werd deze bij ons bezorgd. Alles is dus goed afgelopen, de spullen waren ook schoon aangeleverd. Op WhatsApp de eerste keer een fijne reactie gekregen en het advies om via de site aan te vragen, dit heb ik gedaan. Na mijn tweede keer contact zoeken via WhatsApp over de manier van betaling, heb ik geen reactie gekregen. Ze hadden toen de mogelijkheid om aan te geven dat de machine niet geregeld kon worden...

Product gehuurd: Suikerspinmachine

Gehuurd op: 01-11-2019

8,0

Aantal spellen gehuurd voor introductie. Allemaal tip top in orde. Het was wat moeilijker een moment te vinden voor het ophalen en terugbrengen maar daarin werd constructief meegedacht door Freek!

Product gehuurd: Jenga

10

Prettige samenwerking en goed contact met dhr. Heemskerk. Er is goed meegedacht en de levering was top. Wij werken graag samen.

Product gehuurd: Hindernisbaan

9,0

Contact met Freek via de app ging supersnel. HIj denkt met je mee en de service is top.

Product gehuurd: Levend tafelvoetbal

8,0

Prima spullen - springkussens, dartspel, 4 op 1 rij - en fijne samenwerking. Ook nog last-minute enkele parasols voor ons geregeld Bedankt Freek, Volgende keer weer!

7,0

Hey springkussen was top ik vond het contact wat minder maar daar kan aan gewerkt worden☺️

Product gehuurd: Springkussen overdekt

9,0

Mede dankzij de attributen ( stormbaan, bungee run en rokvoetbal ) van springkussen verhuur breda zijn onze beide sportdagen zeer succesvol verlopen. De voorbereiding en samenwerking met Dhr. Heemskerk hebben wij als zeer prettig en professioneel ervaren. Wij zullen in de toekomst zeker nog gebruik maken van de diensten en attributen van dit bedrijf. Namens de sectie LO, Praktijkschool Breda.

Product gehuurd: Hindernisbaan

9,0

De levering is zeker naar wens verlopen!

Product gehuurd: Springkussen open

9,0

Wij hebben de afgelopen 2 jaar met Koningsdag meerdere luchtkussens mogen huren bij Luchtkussenverhuur Breda. De flexibiliteit binnen deze club van gedreven mensen is enorm. Samen met Freek de eigenaar van dit bedrijf stellen wij jaarlijks een leuk pakket samen, op en afbouw van de kussens gebeurt in goede samenwerking. Wij bedanken Freek voor de afgelopen jaren en zeker voor die jaren die nog komen gaan. Namens het SBA Oud Gastel, Jurgen Tax

Product gehuurd: Hindernisbaan

9,0

Goede service en een groot aanbod! Freek denkt zelf ook mee over oplossingen, erg fijn.

Product gehuurd: Jenga

9,0

zeer leuke bedrijf ruime kennis en ruime keus zowel voor jong als oud zeker een aan rader

Product gehuurd: Springkussen overdekt

10

Geweldige service. zelfs last minute nog kunnen bestellen. Op tijd gebracht en op afspraak gehaald. Fijne partij om mee samen te werken

9,0

Goede ervaring met het huren van allerlei spullen voor onze familie bbq. Leuk springkussen, leuke spellen en fijn contact! Bedankt!

9,0

Last minute een opblaas Abraham gereld bij Vincent. Heeft hem zelf gebracht omdat hij op de route was. Vincent komt erg vriendelijk over met passie voor zijn werk.

10

Al een aantal maal met de ondernemersvereniging zaken met dit bedrijf gedaan, prima service, goede prijzen en uitstekende producten. Een aanrader!

Schrijf een beoordeling

Informatie over Springkussenverhuur Breda

Springkussenverhuur Breda verhuurt een grote hoeveelheid springkussens en spelmaterialen bij u in de buurt! Wanneer u op zoek bent naar een springkussen of spelatributen voor uw (bedrijfs)feest of evenement helpen wij u daar graag bij. U kunt kiezen uit vele verschillende kussens en spellen, zo bieden wij klassieke springkussens (met of zonder dak), maar ook spannende stormbanen met verschillende glijbanen en obstakels!, Maar ook zeskamp artikelen, oud hollandse spellen en kinderspellen. Met ons brede assortiment zullen uw kinderen of u zelf zich geen moment meer hoeven te vervelen

Details openingstijden

Geopend op afspraak

Bezorgkosten

bezorgen in Breda of straal van 10 km van mijn locatie €25.00 Ophalen in Breda of straal van 10 km van mijn locatie €25.00 Buiten 10km €25.00 + €0.50 per extra km boven de 10 km.

Bezorginformatie

Bezorgen/ophalen tot 5 meter waar een bus of bakwagen kan komen. Op weiland of gras, zand zullen wij bij bepaalde weersomstandigheden niet op het gras/zand rijden en dus lossen waar bestrating eindigt.