Onafhankelijk vergelijken van verhuurders

Rent a Polaroid

Contact

Beoordeling

9,5
65 beoordelingen
Schrijf beoordeling

Openingstijden

  • Maandag 08:00 - 18:00
  • Dinsdag 08:00 - 18:00
  • Woensdag 08:00 - 18:00
  • Donderdag 08:00 - 18:00
  • Vrijdag 08:00 - 18:00
  • Zaterdag 08:00 - 16:00
  • Zondag Gesloten
#} #}

Beoordelingen van Rent a Polaroid

10

Ik had 2 camera's gehuurd voor mijn feestje. Het was nog leuker dan ik had verwacht! Iedereen pakte steeds een camera en schreef er leuke teksten bij. Ik hoefde ze alleen nog in mijn boek te plakken. En het leukste was nog dat ik aan het eind van de avond de foto's bekeek en dacht: oh die is leuk, en oh deze zijn gek bezig geweest! Dan heb je nog meer idee hoe het feestje geweest was! Maar als tip: koop wel zelf even speciale markers erbij (HEMA), want anders geeft het toch vlekken. Maar dit is absoluut een aanrader!

Product gehuurd: Polaroid camera

Gehuurd op: 27-12-2019

9,0

Gehuurd voor ons sinterklaasfeest op kantoor, was een groot succes. Vanuit rent a camera, snelle reactie en levering. Echt een aanrader.

Product gehuurd: Polaroid camera

Gehuurd op: 22-11-2019

10

Voor mijn 21 diner heb ik twee polaroid camera’s gehuurd bij Stan. De service was super goed, het contact via de mail verliep snel en de camera’s zijn een echte toevoeging geweest voor deze avond. Ik raad het zeker aan om hier een polaroid camera te huren. Stan bedankt voor de goede service!

Product gehuurd: Polaroid camera

10

Goed contact, op tijd geleverd en uitstekende service. Echt een aanrader!

10

Alles werkte, op tijd geleverd, scherp geprijsd, we kregen zelfs een ekstra dag huur gratis, vriendelijke en spoedige service.

9,0

Snelle en goeie service, dank!

10

Camera gehuurd om een mooi fotoboek op een bruiloft te maken. Voordat ik de camera huurde om wat info gevraagd en Stan en Rudy hebben echt meegedacht. Duidelijke en vriendelijke communicatie, camera ruim op tijd ontvangen, camera werkte perfect en makkelijk, snelle afhandeling daarna met terugzenden en terugbetaling van de borg. Aanrader!!

9,0

Erg goede service, de camera was ruim van te voren binnen en kon de dag na gebruik door middel van een gefrankeerd meegeleverd retourbiljet makkelijk worden teruggestuurd. De camera werkte eenvoudig en maakte mooie foto''s. Ik kan dit iedereen van harte aanbevelen.

8,0

Een hele leuke ervaring, leuk om de ingeplakte foto’s met tekst van de gasten de dag na het huwelijk al te bekijken .De camera was mooi op tijd in huis zodat we alvast wat konden oefenen. Goede en fijne communicatie. Een aanrader voor elk feest

10

Fantastische service. Doordat PostNL het pakket kwijt was en er dus kans was dat de camera+foto’s niet op tijd aankwamen voor het huwelijk waarvoor het gehuurd was heeft Stan nog een camera+foto’s opgestuurd per koerier. Camera+fotos kwamen op tijd aan en we hebben genoten van goede foto''s en en prachtig huwelijk. Dankjewel. Hulde aan de service!

9,0

Voor de babyshower van mijn beste vriendin een polaroid camera gehuurd, een photobooth en lijst geknutseld en iedereen laten poseren met haar bolle buik. De zwangere vond het geweldig en heeft een orginele, persoonlijke herinnering. Communicatie met Stan verliep soepel en werd goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Camera lag een dag van te voren klaar, met alles erop en eraan, inclusief retouretiket!

8,0

De camera was een succes op ons personeelsfeestje! Afgelopen week een camera gehuurd, deze was op tijd binnen. Een dag van te voren had ik hem al op mijn bureau liggen. Zo kon ik even kijken hoe de camera werkte. Als ik vragen had kreeg ik erg snel reactie dit was erg fijn. Op de avond zelf hadden we een klein probleempje met de batterijen, maar ook dat was snel opgelost. De camera was een groot succes en door de foto''s heb je een leuke blijvende herinnering.

9,0

Ik heb een polaroid camera gehuurd voor de bruiloft van mijn moeder. De foto’s zijn gebruikt om een gastenboek te maken en dat is erg goed gelukt! De camera met toebehoren werd keurig op tijd en goed verpakt bezorgd. Het contact met Stan verliep prima per mail, app en telefoon. De borg werd ook snel teruggestort. Erg tevreden.

8,0

We kwamen op het spontane idee om op twee woonzorglocaties van RSZK op een ludieke manier invulling te geven aan de Nationale Opa en Oma Dag (4 juni 2018). Omdat het kort dag was, werd alles praktisch ingestoken. Ik was erg blij dat we last minute twee polaroid camera''s konden huren. Het contact en de communicatie verliep prima, de camera''s werden op de afgesproken tijden en locaties geleverd en ook de retourzending is goed gegaan. Het is gewoon fijn dat dingen gewoon goed geregeld worden. Nogmaals dank voor jullie bijdrage!

8,0

Ik heb een polaroid camera van Stan gehuurd en ik ben echt ontzettend tevreden over de service. Stan mailt heel snel terug, denkt graag met je mee en de gehuurde camera werd in perfecte staat geleverd. Er zaten zelfs extra batterijen bij! En wat ik ook heel handig vind, hij meld keurig de zending aan zodat je zeker weet dat je de camera op tijd ontvangt en hij maakt de retoursticker klaar. Ik raad iedereen aan om bij Stan een polaroid camera te huren, de foto’s zijn super leuk en de beschrijving is heel gemakkelijk. Stan; bedankt!

#} #}

Schrijf een beoordeling

#} #}

Producten van Rent a Polaroid

Informatie over Rent a Polaroid

Jouw feest of bijeenkomst onvergetelijk maken? Huur dan nu een Polaroid camera! Geef je gasten een onvergetelijke herinnering mee, of maak een prachtig gastenboek!

Bezorgkosten

De verzendkosten bedragen €7,50. Je Kan de camera thuis laten bezorgen, of bij een van de 3000 PostNL punten door het hele land!

Bezorginformatie

De camera wordt standaard de dag voordat jou evenement plaatsvindt geleverd.