RentWereld.nl

Informatie over RentWereld.nl

Rentwereld is gespecialiseerd in het verhuren van frietwagens, koelaanhangers en mobiele koelcellen. Door onze centrale ligging kunnen wij u in heel Nederland en België van dienst zijn.

Rentwereld is begonnen met het verhuren van één frietwagen. Vaak op evenementen met eigen personeel. Door de enorme vraag is ons wagenpark snel gegroeid naar meerdere frietwagens. Dit biedt ons ook de mogelijkheid een frietwagen zonder personeel te verhuren en klanten ook bij spoed te voorzien van onze frietwagen.

Koelaanhangers
Doordat wij veel op (meerdaagse) festivals te vinden zijn liepen wij al snel tegen problemen aan wat betreft koeling. Wij hebben op dat moment geïnvesteerd in een eigen koelaanhanger. Dit bood ons grote voordelen, vanaf dat moment konden wij ook grotere evenementen bedienen. Daarnaast hebben wij ervoor gekozen deze koelaanhanger ook te verhuren.

Van collega bedrijven krijgen wij zo vaak de vraag of ze onze koelaanhanger kunnen huren dat ons wagenpark in zeer korte tijd explosief is uitgebreid naar meer dan tien koelaanhangers.

Koelcel
Steeds meer komt de vraag voor een koelaanhanger bij restaurants, cafetaria’s, slagerijen en supermarkten vandaan. Veelal omdat hun eigen koelcel in reparatie is. Hierop hebben wij ingespeeld door zelf mobiele koelcellen te ontwikkelen. Deze koelcel heeft een uniek afzet systeem waardoor op de aflever locatie geen heftruck nodig is om de koelcel te plaatsen. De lage instap van onze koelcel is erg prettig voor dagelijks gebruik.

Openingstijden


Bij spoed zijn wij 24/7 bereikbaar

Bezorgkosten


Wij kunnen onze frietwagens en koelwagens door heel Nederland tegen een zeer scherp tarief bij u bezorgen. Wanneer uw auto geschikt is om de frietwagen of koelaanhanger te trekken is afhalen ook geen enkel probleem.

Bezorgdetails


Bezorgen doen wij altijd in overleg met u, wij kunnen dit ook in de avonduren doen of in het weekend.


Beoordelingen over RentWereld.nl


 • “ Ik beveel rentwereld absoluut aan, hebben bij mij een tuinfeest compleet... ”

  • 25-04-2016
  • Utrecht
  • 10

  Ik beveel rentwereld absoluut aan, hebben bij mij een tuinfeest compleet verzorgd. Er is erg goed meegedacht.

 • “ Frietkar gehuurd, alles wordt netjes schoon afgeleverd. Ze zijn goed... ”

  • 16-03-2016
  • GORINCHEM
  • 10

  Frietkar gehuurd, alles wordt netjes schoon afgeleverd. Ze zijn goed bereikbaar als je vragen hebt tijdens de huurperiode. Ook per mail beantwoorden ze snel! Dank voor de goede service!

 • “ Voor onze jaarlijks terugkerende paasshow hebben wij Rentwereld... ”

  • 13-02-2016
  • Hardinxveld-Giessendam
  • 10

  Voor onze jaarlijks terugkerende paasshow hebben wij Rentwereld ingeschakeld voor het leveren van een frietwagen met personeel. Ze kwamen keurig op tijd de wagen brengen en onze gasten waren dik tevreden. De kwaliteit was zeer goed te noemen, zeker aan te bevelen. Volgend jaar schakelen wij opnieuw Rentwereld in!

  Tonen 1 naar 3 van 3
Vorige 1 Volgende   

Overige beoordelingen