Onafhankelijk vergelijken van verhuurders

MotoShare

Contact

Beoordeling

9,4
23 beoordelingen
Schrijf beoordeling

Openingstijden

  • Maandag 00:00 - 23:30
  • Dinsdag 00:00 - 23:30
  • Woensdag 00:00 - 23:30
  • Donderdag 00:00 - 23:30
  • Vrijdag 00:00 - 23:30
  • Zaterdag 00:00 - 23:30
  • Zondag 00:00 - 23:30
#} #}

Beoordelingen van MotoShare

10

Veel aanbod van motoren, makkelijk te gebruiken. Goed geregeld!

Product gehuurd: Allroad motor

10

Zeer handige site. Je hebt niets nodig om een motor te huren. Alleen de wil en jouw rijbewijs )) Verzekering is al geregeld, geen borg vooraf. Alles is duidelijk en zo simpel. Ik ben erg blij om het te vinden!

9,0

Een zeer ruim aanbod. Gaaf initiatief!

9,0

Ik was twijfelachtig of ik mijn motor te huur moest gaan zetten, maar ik ben enorm blij dat ik het gedaan heb. Nu staat mijn motor niet weg te stoffen en verdien ik mijn onkosten terug!

8,0

Afgelopen week voor het eerst een dag gehuurd via Motoshare en tevreden met de huurervaring. Het hele proces werkt goed en geeft voor mij als huurder in ieder geval een comfortabel gevoel, met name dat alles goed verzekerd is.

9,0

Perfect platform om voor een goede prijs een motor te kunnen huren

10

Veel keus, leuk contact met ander motorliefhebbers en voordelig! Een absolute aanrader!

9,0

Hele goede ervaring mee! Ik ga zeker nog bij MotoShare in de toekomst huren!

9,0

Voor de ervaring die ik met MotoShare heb, zeer goed. De website zit strak in elkaar en het huurproces werkt top. Veel aanbod in motoren en gezellige mensen daar bij MotoShare!

9,0

Ik heb afgelopen weekend een GS gehuurd via MotoShare. Super concept en het werkt! De website is bovendien erg gebruiksvriendelijk

8,0

Mooie, duidelijke website, ook telefonisch zeer behulpzaam. Voor een beginnende motor rijdster als ik een ideale manier om km’s te maken en ervaring op te doen zonder meteen zelf een motor te moeten aanschaffen. Ga diverse modellen proberen. Laat het mooie weer maar komen.

10

Ik heb erg goede ervaringen met Motoshare. Een fijn platform om te huren en verhuren. Alles goed geregeld en goed bereikbaar en snel met oplossen van probleem. Kortom, helemaal top

10

Geweldig platform! Unieke ervaring om van een andere gepassioneerde motorliefhebber een motor te huren. Leuk om te zien dat het aanbod aan motoren groeit en er ook veel bijzondere motoren te huur zijn.

10

Huren en verhuren is volledig ingedekt door een goede verzekering. Het motoshare team is erg enthousiast en behulpzaam. Het is een geweldige en veilige manier om bijvoorbeeld verschillende motoren uit te proberen of om ervoor te zorgen dat je eigen motor voor een vergoeding niet stilstaat. Ik ben alleen maar enthousiast!

10

Vorig jaar 3 dagen een motor gehuurd via motoshare.nl. Vooral perfect dat je per 24 uur huurt. En makkelijk geregeld, mooie prijzen en genoeg keus. Ik raad het steeds mensen aan die eens willen rijden, maar zelf geen motor hebben. Gewoon top!

#} #}

Schrijf een beoordeling

Informatie over MotoShare

Via Motorverhuur Motoshare kun je gemakkelijk een motor huren, direct bij particuliere eigenaren of dealers door heel Nederland. Keuze uit 1,000+ motoren! Dus kies je favoriete motor, plan een dag en maak een mooie rit.

Details openingstijden

24/7 kunt u gemakkelijk online motoren huren via MotoShare. Onze klantenservice is telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 20:00 en op zaterdag van 12:00 tot 18:00.

Bezorgkosten

-

Bezorginformatie

-