Onafhankelijk vergelijken van verhuurders

MoerVerhuur.nl

Contact

  • Kloosterweg 4
  • 4421PV Kapelle
  • 0113-308624

Beoordeling

9,3
277 beoordelingen
Schrijf beoordeling

Openingstijden

  • Maandag 08:00 - 00:00
  • Dinsdag 08:00 - 00:00
  • Woensdag 08:00 - 00:00
  • Donderdag 08:00 - 00:00
  • Vrijdag 08:00 - 00:00
  • Zaterdag 08:00 - 00:00
  • Zondag Gesloten
#} #}

Beoordelingen van MoerVerhuur.nl

10

Ik had een brede rolsteiger gehuurd, 6,2 meter hoog. Uitstekende communicatie vooraf, super behulpzame en vriendelijke levering! Zeer degelijk materieel dus mijn werk super kunnen doen! Ook het ophalen ging exact volgens plan. Kortom: uitstekende service voor een zeer goede prijs!

Product gehuurd: Rolsteiger

Gehuurd op: 21-05-2020

9,0

mooi op tijd gelevert zodat het geplande werk bijtijds uitgevoert kon worden

Product gehuurd: Rolsteiger

Gehuurd op: 25-05-2020

10

Steiger gehuurd. Een dag vroeger gebracht wat goed uitkwam voor ons. Goede service en alles volgens afspraak

Product gehuurd: Rolsteiger

Gehuurd op: 19-05-2020

9,0

Alles ging super van boeken tot bezorging en wederom ophalen kreeg goede uitleg er bij zeker aan te bevelen

Product gehuurd: Minigraafmachine

Gehuurd op: 22-05-2020

10

Goede, korte en duidelijke informatie (op de website, maar ook telefonisch). Breng -en ophaalservice goed en vlot geregeld. Gehuurde materialen uitstekend.

Product gehuurd: Rolsteiger

Gehuurd op: 13-05-2020

10

Vriendelijke en behulpzame ervaren mannen. Goede prijzen. Zeker een aanrader.

Product gehuurd: Kiepaanhanger

Gehuurd op: 20-05-2020

10

Vriendelijk geholpen door de mensen. Rolsteiger met uitwijkconsole gehuurd. Materiaal was perfect, netjes en zeer makkelijk op te bouwen. Ik weet nu waar ik naar toe ga mocht ik nog wat huren! Nogmaals zeer goed en vriendelijk geholpen door ervaren mensen.

Product gehuurd: Rolsteiger

Gehuurd op: 18-05-2020

10

Snelle en vlotte levering zowel tijdens bezorgen als tijdens ophalen van de mini graafmachine. Machine was in prima conditie en voldoet aan prijs/kwaliteit verhouding.....zeer zeker een aanrader en hele goede service!!

Product gehuurd: Minigraafmachine

Gehuurd op: 17-05-2020

9,0

Rolsteiger gehuurd. Inclusief haal en breng service. Ideaal! Steiger was compleet en in goede staat. 1 rem waar geen beweging in te krijgen was, maar verder prima en voor herhaling vatbaar. Ook een hele prettige prijs! Borg snel terug.

Product gehuurd: Rolsteiger

Gehuurd op: 11-05-2020

9,0

Goede service en goed contact met verhuurder

Product gehuurd: Minigraafmachine

Gehuurd op: 16-05-2020

10

Product was prima en eenvoudig in gebruik . Prijs was uitstekend . Fijn dat niet op een uur meer of minder wordt gekeken. Door storm op afgesproken dag wilde ik de hoogwerker niet gebruiken. Moer verhuur wijzigde kosteloos de verhuur voor een paar dagen later . Heel fijn. Prima plek voor huur van groot materieel.

Product gehuurd: Aanhangerhoogwerker

Gehuurd op: 14-05-2020

9,0

Uiteindelijk toch besloten om ons huis aan de buitenzijde zelf te verven. Hiervoor heb je echt een steiger nodig en aangezien we veel gepotdekselde buitenmuren hebben ook graag een steiger die je makkelijk verplaatst. Nu sta ik niet vaak op een steiger, dus ik wilde graag een stevige. Bij Moerverhuur hebben zij een steiger aan huis geleverd en bij levering een zeer goede instructie gegeven hoe deze eenvoudig op te bouwen is en waar op te letten om deze stevig te laten staan. Na gebruik is de steiger ook weer netjes opgehaald, dus over vervoer hoef je je dus geen zorgen te maken. Alle bij elkaar zijn we top geholpen en dat voor een prijs die zeer aantrekkelijk is. Daar hoef je het echt niet voor te laten. Een aanrader dus.

Product gehuurd: Rolsteiger

Gehuurd op: 04-05-2020

9,0

Rolsteiger gehuurd, goed materiaal en goede service. Kan iedereen dit bedrijf aanraden.

Product gehuurd: Rolsteiger

Gehuurd op: 08-05-2020

10

Top kwaliteit materiaal en goede service. Flexibel in ophalen en brengen. Net te laat afgemeld. Geen probleem, zonder extra kosten alsnog opgehaald.

Product gehuurd: Minigraafmachine

Gehuurd op: 08-05-2020

9,0

Steiger gehuurd. Stevige steiger. Netjes en vriendelijk geholpen. 2 weken gehuurd voor een schappelijke prijs. Top!

Product gehuurd: Rolsteiger

Gehuurd op: 21-04-2020

#} #}

Schrijf een beoordeling

Informatie over MoerVerhuur.nl

Moerverhuur is een jong en snelgroeiend verhuurbedrijf in het Zeeuwse Kapelle. Moerverhuur verhuurt professioneel gereedschap en machines tegen een aantrekkelijke prijs. Ons assortiment bestaat o.a. uit rolsteigers, aanhangwagens, bestratingsgereedschap, sloop- en bouwgereedschap, tuingereedschap/tuinmachines, afvalcontainers, hoogwerkers en minigravers. Begonnen met 2 aanhangwagens zijn we uitgegroeid tot waar we nu zijn, maar we zijn nog lang niet klaar en blijven investeren om u een zo goed mogelijk assortiment te kunnen bieden. Nee-verhuren doen wij niet aan. Onze missie luidt niet voor niets: Moerverhuur wil professioneel gereedschap toegankelijk maken voor zowel de particulier als de professional tegen een scherpe prijs en met een goede service. Iedereen die iets huurt bij Moerverhuur moet met een lach op zijn gezicht onze vestiging verlaten. Vanuit onze vestiging in Kapelle willen wij heel Zeeland bedienen, waardoor wij bezorgen tegen een scherpe prijs.

Details openingstijden

Afhalen en terugbrengen van de goederen kan, op afspraak, op het moment dat het u uitkomt. Komt het voor u beter uit om het gereedschap 20:00 terug te brengen? Geen probleem!

Bezorgkosten

Bezorging geschiedt middels onze eigen transportdienst. Op onze website kunt u gemakkelijk uitrekenen wat de bezorgkosten naar uw adres zijn.

Bezorginformatie

Bezorging geschiedt op vrijwel elk moment van de dag wanneer het u het beste uitkomt.