Evenetenten

Contactgegevens

van der burchstraat 2 WJ
2064WJ Spaarndam

Telefoonnummer :0232052065

Bekijk website

Openingstijden

Maandag 07:30 18:00
Dinsdag 07:30 18:00
Woensdag 07:30 18:00
Donderdag 07:30 18:00
Vrijdag 07:30 18:00
Zaterdag 07:30 16:30
Zondag - -

Informatie over Evenetenten

Sinds 2014 is Evenetenten uit Spaarndam een betrouwbare partner voor vele festivals, evenementen, bedrijfsfeesten en particuliere gelegenheden in de regio Noord-Holland. Met een jong team en passie voor het vak richten wij ons op het creëren van de perfecte beleving voor onze klant. Wij verhuren hoogwaardige en altijd schone tent-materialen tegen een aantrekkelijke prijs.

Openingstijden


U kunt ons ten alle tijden bereiken via de mail of telefoon. Ook buiten de openingstijden staan we u graag te woord via een van de mobiele nummers.

Bezorgkosten


Voor de transport van onze tentmaterialen brengen wij €0,50 per kilometer in rekening vanaf Spaarndam.

Bezorgdetails


Wij streven naar maximale klanttevredenheid en stellen ons daarom flexibel op tegenover uw wensen. Voor zover mogelijk komen wij de tenten op- en afbouwen op het moment dat het onze klant goed uitkomt. Dit betekent dat wij ook in het weekend en in de avonden door de weeks actief zijn zonder daarvoor extra kosten in rekening te brengen.


Beoordelingen over Evenetenten

 • “ Voor de bruiloft van onze zoon Mark wilde wij een stretchtent van 10x15... ”

  • 27-09-2016
  • Houten
  • 10

  Voor de bruiloft van onze zoon Mark wilde wij een stretchtent van 10x15 m bij Paviljoen 't Twiske in Oostzaan gebruiken. We kwamen via een zoektocht op internet uit bij EVENETENTEN. Het contact met Roel via mail/telefoon verliep soepel; eigenlijk al onze wensen werden vervuld en Roel en Dave hadden nog verschillende goede tips! Bij de schouw van de plek waar de tent moest komen te staan, een paar weken eerder, maakten we de laatste afspraken.
  Wat een SUPER tent stond klaar toen de bruiloftsgasten aankwamen. Roel en Dave waren die dag al om 07.00 uur de tent gaan opzetten en de verlichting aanbrengen. De dag na het feest moest de tent om 10.00 uur weer opgeruimd zijn i.v.m. een andere bruiloft. Ook toen waren de jongens weer om 07.00 uur aanwezig en was het geheel om 09.00 uur weer opgeruimd. Een geweldige tent waarin wij een top feest hebben gehad. Alle lof voor deze jongens die echt alles in het werk zetten om de gemaakte afspraken na te komen. Totaal geen hoofdbrekens gehad!! Tegen een prima prijs. Wat wil je nog meer?
  Roel, Dave: nogmaals hartelijk dank voor de service. Mede dankzij jullie was de dag geheel geslaagd.

 • “ Wat een fantastisch gave tent hebben wij gehuurd voor ons feest bij... ”

  • 20-06-2016
  • Spaarndam
  • 10

  Wat een fantastisch gave tent hebben wij gehuurd voor ons feest bij Evenetenten !!! Roel en Dave zijn ontzettend behulpzaam en denken goed mee met het licht, geluid en indeling. Volgende keer huren wij weer onze tent bij deze toppers!!!

 • “ Mede door jullie professionele inzet hebben wij een heel mooi feest gehad!... ”

  • 15-06-2016
  • Spaarndam
  • 9

  Mede door jullie professionele inzet hebben wij een heel mooi feest gehad! Bedankt.