Onafhankelijk vergelijken van verhuurders

Secuur Autoverhuur B.V.

Contact

  • Selma Lagerlofweg 83
  • 3069 BT Rotterdam
  • 010-3410396

Beoordeling

9,7
16 beoordelingen
Schrijf beoordeling

Openingstijden

  • Maandag 08:00 - 18:00
  • Dinsdag 08:00 - 18:00
  • Woensdag 08:00 - 18:00
  • Donderdag 08:00 - 18:00
  • Vrijdag 08:00 - 18:00
  • Zaterdag 08:00 - 18:00
  • Zondag Gesloten
#} #}

Beoordelingen van Secuur Autoverhuur B.V.

10

Alles was snel en netjes geregeld. Zeer vriendelijk personeel. Zeker een aanrader!

Product gehuurd: Bakwagen met laadklep

Gehuurd op: 02-11-2019

9,0

Fijn kleinschalig bedrijf waar met de klant word meegedacht en de service hoog in het vaandel staat. Korte wachttijden en zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. De koffie en de koeken geven een gastvrij gevoel.kortom voor zeer betaalbare prijzen een prima services.

Product gehuurd: Bestelbus

Gehuurd op: 01-11-2019

10

Goede service, goede uitleg en goede koffie! De bus reed fijn en het verhuispakket was zeer prettig. Secuur is ook handig naast een metrostation gelegen, dus ideaal voor halen en brengen in Rotterdam. Huur niet duur, huur secuur, raad ik iedereen aan!

10

Daags voorafgaand aan de verhuurdag (een drukke zaterdag) beschikbaarheid nagevraagd: binnen een uur al een zeer snelle positieve reactie! Secuur Autoverhuur onderscheidt zich van concurrenten door het gratis beschikbaar stellen van steekwagens, meubelrollers en spanbanden; dus mede hierdoor, de marktconforme concurrerende prijzen en de gunstige ligging voor hen gekozen. Na bevestiging een uitgebreide duidelijke mail gehad met alle informatie op een rij. Twee zaken die hierbij opvallen is dat er een aanbetaling (50%) gevraagd wordt, maar deze is door hen niet verplicht gesteld, dus vrijblijvend; en er wordt om dubbele legitimatie gevraagd. Bij het afhalen werd dit erg netjes uitgelegd en onderbouwd; de reden hiervoor is dat de verzekering dit vereist. De bus (ik had een Renault Master H2L2) zelf reed geweldig, en het was duidelijk dat deze goed onderhouden wordt. Bij het terugbrengen werd ook nog eens coulance getoond; en zowel bij ophalen als terugbrengen krijg je een drankje naar keuze aangeboden. Kortom een geweldige ervaring, waarbij ik Secuur Autoverhuur zeker aanbeveel, en hier indien nodig graag nog eens terugkom.

10

We wilden voor de vrijdagmiddag en zaterdag een Renault master huren. We hadden niet van tevoren gereserveerd en we wisten dat de kans aanwezig was dat de master al verhuurd zou zijn. Bij het langsgaan was dit ook het geval. De verhuurder heeft er vervolgens persoonlijk voor gezorgd dat wij alsnog een master konden huren (door reserveringen na te gaan en te vragen/bellen in hoeverre men echt de master nodig had). Geweldige persoonlijke service waardoor wij erg geholpen waren! Als service worden verhuisspullen (steekwagen, verhuisdekens, meubelhond) meegegeven tijdens de huur. Borg volgens afspraak snel teruggestort. Al met al een uitstekend verhuurbedrijf!

10

Ik ben heel tevreden met Secuur autoverhuur! Snel en top service!

9,0

Voor verhuizing een Renault Maxity gehuurd,compleet geleverd inclusief verhuisdekens,spanbanden,steekwagen en een rolkarretje(gratis). De auto was netjes,vriendelijk personeel en snelle afhandeling.Aan te bevelen voor een ieder!!

10

Reservering telefonisch week van te voren gemaakt. Bus in de ochtend opgehaald kreeg grotere mee dan besteld maar dat was alleen maar praktischer. Smiddag weer ingeleverd. Goede prijs, snelle service en heel prettig personeel. Ga zelfs onze prive autos laten cleanen omdat ze deze service ook aanbieden. Kijken of dat ook goed bevalt.

10

Zeer vriendelijk geholpen! Ik kon zelfs een steekwagen meekrijgen, wel zo gemakkelijk bij een verhuizing!

10

Eerder hebben wij gebruik gemaakt van een ander verhuurbedrijf in Rotterdam, maar gezien wij tijdens onze verhuizing door een doorgang met een maximale doorrijhoogte van 3.20 m. moesten rijden, waren wij specifiek op zoek naar een lagere verhuiswagen. Na enige research via internet hebben wij contact opgenomen met Secuur Autoverhuur en de Renault Maxity gehuurd. Het contact per mail en telefoon verliep naar wens en de informatie werd vriendelijk en duidelijk overgebracht. De afhandeling van de pick-up en drop-off was uitstekend, inclusief goede service. Bij een stressvolle verhuizing zijn daarnaast de opties tot het gratis in bruikleen nemen van verhuisdekens, spanbanden en steekwagens, een ideale bijkomstigheid! Tevens is een tweede bestuurder van de verhuiswagen ook kosteloos. Mede door deze extra serviceverlening, de klantvriendelijkheid en de scherpe huurtarieven, zullen wij in de toekomst zeker weer gebruikmaken van Secuur Autoverhuur!

10

Goede service direct een goed busje Klantvriendelijk.

10

Wij hebben voor het eerst een wagen gehuurd bij Secuur Auto en worden na deze prettige ervaring zeker vaste klant! Erg klantvriendelijke, aardige mensen en ze schenken goede koffie bovendien : ) Vroeger huurden we vaak een wagen bij een ander bedrijf en moesten we voor alle extra's betalen, iedere deken of spanband werd in rekening gebracht maar bij Secuur Auto konden we deze gewoon gratis lenen. Ook de prijs is in orde, erg voordelig. Wij komen zeker terug.

9,0

Voor de derde leer een bestelwagen bij Secuur gehuurd. Erg goed bevallen! Aardig personeel en je krijgt waard voor je geld! Dekens spaanbanden catretjes, etc mag je gratis lenen! Ik zou het iedereen aanraden!

9,0

Afgelopen 11 november een 'VIP'-bus voor 9 personen gehuurd. Deze Fiat Scudo zit tussen een busje en een een SUV in. Op de site werd vermeld dat het een geschikte auto is voor het vervoeren van personen met bagage naar of van Schiphol, en dat was ook het geval. Deze diesel is ook nog eens zuinig in gebruik. Daarbij vermeld dat ik uitermate vriendelijk ben ontvangen en geholpen. Ook de flexibiliteit is top, zo mocht ik de auto de avond ervoor al ophalen zonder extra kosten, omdat ik redelijk vroeg op pad moest. Ik zou Secuur Autoverhuur zeker aanraden.

9,0

Grote verhuisbus met laadklep gehuurd, in goede staat. Ook goede adviezen mbt welke grootte bus ik zou moeten huren gekregen en flexibele afspraken kunnen maken. Goedkoopste optie op mijn moment, en ook nog een lekkere kop koffie bij het ophalen. Zeer goed!

#} #}

Schrijf een beoordeling

#} #}

Producten van Secuur Autoverhuur B.V.

Informatie over Secuur Autoverhuur B.V.

Secuur Autoverhuur B.V. is de aanbieder van tijdelijke mobiliteit in de regio Rotterdam tegen een scherpe prijs. Secuur Autoverhuur biedt snelle service, heeft een breed aanbod en een no-nonsence mentaliteit. Bij Secuur weten we dat de prijs is die echt belangrijk is voor klanten, vandaar onze scherpe prijzen zonder verborgen kosten op onze personenauto´s en bestelbussen. Al onze huurauto´s zijn goed onderhouden en uitstekend in staat, en we beschikken over een ruim aanbod van verschillende modellen. Auto’s zijn daarnaast voorzien van een ANWB Europa dekking. Bij Secuur Autoverhuur B.V. kunt u ook terecht voor bestelbussen, 9 persoonsbussen en verhuiswagens voor particulieren als ook bedrijven. Leen ook gratis spanbanden, verhuisdekens, steekwagen en meubeltransporter bij Secuur.

Details openingstijden

Zondag Gesloten, alleen op afspraak geopend.