Onafhankelijk vergelijken van verhuurders

Lifjehuren.nl

Contact

  • De veste 17
  • 8231JN Lelystad
  • 0850654786

Beoordeling

9,3
23 beoordelingen
Schrijf beoordeling

Openingstijden

  • Maandag 08:00 - 18:00
  • Dinsdag 08:00 - 18:00
  • Woensdag 08:00 - 18:00
  • Donderdag 08:00 - 18:00
  • Vrijdag 08:00 - 18:00
  • Zaterdag 09:00 - 17:00
  • Zondag 09:00 - 17:00

Beoordelingen van Lifjehuren.nl

10

Ik had van een vriend van mij vernomen dat dit een goed bedrijf was, ik aarzelde geen moment en heb besloten om via hun dus een lift te huren. Hele fijne samenwerking met leuke werklui die er niet vies van zijn om zo nu en dan mee te helpen. Helemaal top! Dikke 10 voor jullie. Groet, Q

Product gehuurd: Bemande verhuislift

Gehuurd op: 05-10-2020

9,0

Aantal keren telefonische afspraak gemaakt, goed geholpen. De lift was op tijd er werd goed en prettig geholpen. Nu echter ontevreden over de bereikbaarheid. Afspraak maken alleen via internet, aantal keren de voicemail ingesproken voor terugbelverzoek om een en ander te overleggen over nieuwe afspraak maar ik word niet teruggebeld. Maak voor mijn eigen bedrijf ook gebruik van een telefoondienst en ik bel zelf indien nodig altijd binnen 24 uur terug.

10

Goede service, keurig optijd en zelfs heel vriendelijk meegeholpen het dakraam eruit halen en er weer in zetten na afloop. Erg vriendelijke jongens! Blij dat mijn bank zonder beschadigingen in m'n huisje staat!

Product gehuurd: Bemande verhuislift

10

Top: Zeer behulpzaam; Heel beleefd; Op tijd! Tip: Communicatie via whatsapp gebeurde niet altijd (geen reactie); Maak duidelijk kenbaar dat de betreffende plaatsen in de regio vallen en niet dat vanuit daar wordt gereden. Dit gaf bij mij nogal verwarring mbt de planning.

Product gehuurd: Bemande verhuislift

10

Goed en snel gelift naar 6 hoog de lifter (Michael) help de goed mee met er op en er af tillen van de bank echt een aanrader prijs was ook goed te doen Volgende keer weet ik waar ik een verhuislift moet huren en om wie ik dan weer ga vragen om te liften toppers

Product gehuurd: Bemande verhuislift

10

Leuke jongen die met plezier hielp met het tillen van de bank. Snel, aardig en nog gezellig ook! De communicatie verliep snel en zeer goed. Dikke aanrader.

Product gehuurd: Bemande verhuislift

10

Aardige jongen,beleefd en zeer behulpzaam,mocht ik er weer eens gebruik van maken dan weet ik je te vinden Jamiro

Product gehuurd: Bemande verhuislift

10

Perfect bereikbaar, helpen altijd een handje mee en zijn super handig met de lift waardoor het zo gedaan is. Echte aanrader!

Product gehuurd: Bemande verhuislift

9,0

Lifjehuren is aan te raden! Fijne en heldere communicatie via de telefoon en tijdens de klus. Een verbeterpuntje is de communicatie per e-mail (bevestiging). Zeer tevreden met hoe de klus is afgehandeld. Zeer vriendelijke, nette medewerker en professionele uitvoering.

Product gehuurd: Bemande verhuislift

10

Erg behulpzaam personeel. Alles was binnen 20 minuten zonder problemen boven. Ondanks de drukke straat, nergens problemen mee gehad. Raad het iedereen aan om hier te huren!

Product gehuurd: Bemande verhuislift

9,0

Ik heb een aantal keren lifjehuren ingeschakeld om zware objecten van boven naar beneden en vice versa te versjouwen. De mensen waren professioneel, werkten snel maar zorgvuldig. En als ik extra hulp nodig had, nooit te beroerd om (flink) mee te helpen.

10

Afgelopen week gebruik gemaakt van jullie service. Ingehuurd via Huren.nl . Aanvraag formulier ingevuld en kreeg vrij direct antwoord. De prijs viel ook reuzen mee! Mijn inboedel is in 60 minuten omhoog getakeld en de “liftboy” was niet bang om zijn handjes uit de mouwen te steken. Zeer goed geholpen! De volgende keer weet ik wie ik zal bellen!

1,0

Liftje gehuurd via web formulier. Daar werd netjes op gereageerd. Het tijd en prijs voorstel heb ik vervolgens bevestigd. Alleen helaas geen liftje gezien. Bij meerdere keren bellen alleen een voicemail. Er word niet terug gebeld. Sta je dan met zijn drieën. Gelukkig zijn er in regio Amsterdam genoeg alternatieven. Daar werd wel de telefoon opgenomen.

10

De lift gehuurd door Ecologic uit Almere om bij mijn woning een pelletketel naar de zolder te brengen. De man van lifjehuren was heel erg behulpzaam en de klus is keurig geklaard. Prima service...

10

Uitstekende service, mooi op tijd en vriendelijk. Jamiro heeft ons enorm geholpen en is niet bang om de handjes uit de mouwen te halen. Hardwerkend en erg professioneel. Zonder hem waren we nu nog bezig met tillen. Erg bedankt.

Schrijf een beoordeling

Producten van Lifjehuren.nl

Informatie over Lifjehuren.nl

-

Details openingstijden

7 dagen per week geopend.