Onafhankelijk vergelijken van verhuurders

REST.nl - Containers & Afvalverwerking

Contact

 • Kernreactorstraat 48
 • 3903 LG Veenendaal
 • 0318-571926
 • Website

Beoordeling

9,0
46 beoordelingen
Schrijf beoordeling

Openingstijden

 • Maandag 07:00 - 18:00
 • Dinsdag 07:00 - 18:00
 • Woensdag 07:00 - 18:00
 • Donderdag 07:00 - 18:00
 • Vrijdag 07:00 - 18:00
 • Zaterdag 08:00 - 17:00
 • Zondag Gesloten
#} #}

Beoordelingen van REST.nl - Containers & Afvalverwerking

9,0

Jeroen van Noort uit Veenendaal

Prima geregeld! Netjes afgeleverd, nog even overlegd met de chauffeur waar de puincontainer het beste kon staan. Ook ophalen ging snel en makkelijk; een mailtje was voldoende. Top!

Product gehuurd: Puinafvalcontainer

9,0

Willem Tanis uit Oosterbeek

Vriendelijk personeel en een goede service!

Product gehuurd: Big bag

9,0

A. bOSTANCI uit Arnhem

zeer snelle levering en ook op de plek waar je de bigbag wil hebben, zeer vriendelijke chauffeur. Tot volgende bestelling!

Product gehuurd: Big bag

8,0

Henny van Nieuwenhuijsen uit Ede

Container op tijd geleverd en eerder gehaald na telefoontje (van de klant) was goed! Dank voor de flexibiliteit. Een punt van kritiek: - het mee bestelde (en betaalde) afdek zeil werd niet meegeleverd. Wel kon de container eerder worden gehaald waardoor het zeil niet nodig was.

Product gehuurd: Bouw- en sloopafvalcontainer

9,0

Lynette Rip uit Arnhem

Als vrouw zijnde weinig ervaring met afvoeren van brickstenen en zand. Ze hebben op al mijn vele vragen heel geduldig duidelijke antwoorden gegeven waar ik heel blij mee was. Ik kan het alle dames ook aan bevelen !

Product gehuurd: Big bag

10

Gert Arkema uit Veenendaal

Snel gereageerd, flexibel, niet duur, kortom prima service.

Product gehuurd: Houtafvalcontainer

10

Neefs uit Bennekom

Goedkoopste in de regio, komt afspraken na en snelle levering

Product gehuurd: Puinafvalcontainer

9,0

Rui uit Ede

Goede prijs-kwaliteit voor een 10-kuub container. Een van de weinige aanbieders die de container tot 6 weken laten staan. Container was tot onze verbazing een dag eerder geleverd dan gepland. Keurig, precies zo geplaatst op de oprit zoals gevraagd. Heeft dus uitstekend uitgepakt, maar ik had een berichtje verwacht.

Product gehuurd: Bouw- en sloopafvalcontainer

8,0

Roel uit Tiel

Big bag gehuurd voor puin. Snel geleverd en snel opgehaald. Min puntje geen bericht wanneer big bag geleverd werd door Postnl.

Product gehuurd: Big bag

9,0

heikamp uit veenendaal

Zeer blij voor de snelle levering en ophaal service. Bedankt !!

Product gehuurd: Tuin- en groenafvalcontainer

9,0

J.A. Beyer uit Stroe

10 kuubs container via internet besteld voor 10 juni, later kwam ik erachter dat het dan 2e Pinksterdag zou zijn. Rest.nl gebeld en dat opgemerkt. Dat hadden ze nog niet doorgehad. Beetje slordig en afspraak voor bezorging verzet naar de 11e juni. De dag van bezorging stond de chauffeur met een 6 kuubs op de stoep ipv van 10 kuub. Sorry, sorry sorry, maar hij had een bezorgopdracht voor 6 kuub. Hij belde met de zaak en inderdaad ik had een grotere besteld. Volgende dag de juiste container afgeleverd. Op deze 2 kleine dingen na ben ik verder dik tevreden met de Fa Rest.nl.

Product gehuurd: Grofvuilcontainer

8,0

van ek uit lunteren

Goede service en makkelijk online aan te vragen en te betalen dus hij kan gebracht en opgehaald worden wanneer het hun uitkomt omdat er al betaald is. Ik heb wel een tip ik heb de dag er voor gebeld ivm de lever tijd er werd mij gezegd kunt u vanmiddag terug bellen dan weten we het. Dit kwam niet uit dus vroeg om een mailtje die heb ik nooit ontvangen dus zelf na 1700 uur gebeld en zou terug gebeld worden dit duurde 20 minuten maar ben gebeld. Dus mijn tip stuur een dag van te voren een mail met hoe laat de container ongeveer komt. Melden dat hij vol was was even zoeken maar gelukt. Mijn tip misschien een mailtje dat hij aangemeld is en wanneer hij opgehaald wordt maar veder tevreden

Product gehuurd: Bouw- en sloopafvalcontainer

6,0

Sylvester Slotboom uit Wijk bij Duurstede

Prima container voor deze prijs alleen verkeerd om geplaatst. De lage kant van de container werd in de bosjes geplaatst.. Nog over gebeld maar niets meer gehoord van REST.

Product gehuurd: Bouw- en sloopafvalcontainer

9,0

John Joosten uit Renkum

Probleemloze en snelle service. Indien telefonisch advies nodig is dat snel en duidelijk

Product gehuurd: Puinafvalcontainer

10

Anoek uit Ede

De container was snel vol en 1 telefoontje en dezelfde dag werd er een lege container geplaatst en de volle afgevoerd!! Super

Product gehuurd: Bouw- en sloopafvalcontainer

#} #}

Schrijf een beoordeling

Informatie over REST.nl - Containers & Afvalverwerking

Snel en eenvoudig een afvalcontainer huren is zo geregeld! REST heeft verschillende containers op voorraad voor het huren van een container. Van kleine tot grote containers. Van open containers tot gesloten containers. Zelfs bigbags hebben we. Voor een container huren bent u dus aan het juiste adres.Behalve een container huren kunt u ook tegen lage tarieven uw afval langs brengen op de Kernreactorstraat 48 te Veenendaal. Op ons eigen afvalbrengstation Veenendaal kunt u dagelijks terecht van 07.00 – 18.00. Op zaterdag van 08.00 – 17.00. Ja we zijn inderdaad op zaterdag voor u beschikbaar.Behalve container verhuur en afvalverwerking biedt REST Containers ook een breed scala aan diensten aan. Van ontruimen tot sloopwerk. Oftewel voor allerlei diensten kunt u bij ons terecht.

Profiel

Maandag t/m vrijdag geopend om 07.00 - 18.00. En op zaterdag om 08.00 - 17.00.

Bezorgkosten

Prijzen zijn inclusief bezorgkosten.