Onafhankelijk vergelijken van verhuurders

REST.nl - Containers & Afvalverwerking

Contact

  • Kernreactorstraat 48
  • 3903 LG Veenendaal
  • 0318-571926

Beoordeling

9,0
50 beoordelingen
Schrijf beoordeling

Openingstijden

  • Maandag 07:00 - 18:00
  • Dinsdag 07:00 - 18:00
  • Woensdag 07:00 - 18:00
  • Donderdag 07:00 - 18:00
  • Vrijdag 07:00 - 18:00
  • Zaterdag 08:00 - 17:00
  • Zondag Gesloten
#} #}

Beoordelingen van REST.nl - Containers & Afvalverwerking

8,0

Keurig afgeleverd en opgehaald, 1 dag na bellen. Een klein verbeterpuntje zou zijn tijdstippen benoemen of een tijdsbestek in uren, nu weet je dat de container waarschijnlijk in de ochtend geplaatst of opgehaald gaat worden en 1 voorwaarde is dat er iemand thuis is. Voor de rest prima prijs, je kan er niet zelf voor naar de stort blijven rijden.

Product gehuurd: Bouw- en sloopafvalcontainer

Gehuurd op: 27-02-2020

10

Supersnelle levering op gewenste tijd. Personeel ook vriendelijk aan de telefoon bij het beantwoorden van vragen.

Product gehuurd: Bouw- en sloopafvalcontainer

Gehuurd op: 24-01-2020

9,0

Container werd op de afgesproken tijd en plaats geleverd. En ook direct na een telefoontje opgehaald. Ik verbaas me alleen over de prijs van € 210,00 incl btw

Product gehuurd: Tuin- en groenafvalcontainer

Gehuurd op: 08-11-2019

10

Container op afgesproken dag en tijd geleverd op de aangewezen locatie. De volgende dag na een telefoontje is de container weer opgehaald.

Product gehuurd: Puinafvalcontainer

Gehuurd op: 31-10-2019

9,0

Prima geregeld! Netjes afgeleverd, nog even overlegd met de chauffeur waar de puincontainer het beste kon staan. Ook ophalen ging snel en makkelijk; een mailtje was voldoende. Top!

Product gehuurd: Puinafvalcontainer

9,0

Vriendelijk personeel en een goede service!

Product gehuurd: Big bag

9,0

zeer snelle levering en ook op de plek waar je de bigbag wil hebben, zeer vriendelijke chauffeur. Tot volgende bestelling!

Product gehuurd: Big bag

8,0

Container op tijd geleverd en eerder gehaald na telefoontje (van de klant) was goed! Dank voor de flexibiliteit. Een punt van kritiek: - het mee bestelde (en betaalde) afdek zeil werd niet meegeleverd. Wel kon de container eerder worden gehaald waardoor het zeil niet nodig was.

Product gehuurd: Bouw- en sloopafvalcontainer

9,0

Als vrouw zijnde weinig ervaring met afvoeren van brickstenen en zand. Ze hebben op al mijn vele vragen heel geduldig duidelijke antwoorden gegeven waar ik heel blij mee was. Ik kan het alle dames ook aan bevelen !

Product gehuurd: Big bag

10

Snel gereageerd, flexibel, niet duur, kortom prima service.

Product gehuurd: Houtafvalcontainer

10

Goedkoopste in de regio, komt afspraken na en snelle levering

Product gehuurd: Puinafvalcontainer

9,0

Goede prijs-kwaliteit voor een 10-kuub container. Een van de weinige aanbieders die de container tot 6 weken laten staan. Container was tot onze verbazing een dag eerder geleverd dan gepland. Keurig, precies zo geplaatst op de oprit zoals gevraagd. Heeft dus uitstekend uitgepakt, maar ik had een berichtje verwacht.

Product gehuurd: Bouw- en sloopafvalcontainer

8,0

Big bag gehuurd voor puin. Snel geleverd en snel opgehaald. Min puntje geen bericht wanneer big bag geleverd werd door Postnl.

Product gehuurd: Big bag

9,0

Zeer blij voor de snelle levering en ophaal service. Bedankt !!

Product gehuurd: Tuin- en groenafvalcontainer

9,0

10 kuubs container via internet besteld voor 10 juni, later kwam ik erachter dat het dan 2e Pinksterdag zou zijn. Rest.nl gebeld en dat opgemerkt. Dat hadden ze nog niet doorgehad. Beetje slordig en afspraak voor bezorging verzet naar de 11e juni. De dag van bezorging stond de chauffeur met een 6 kuubs op de stoep ipv van 10 kuub. Sorry, sorry sorry, maar hij had een bezorgopdracht voor 6 kuub. Hij belde met de zaak en inderdaad ik had een grotere besteld. Volgende dag de juiste container afgeleverd. Op deze 2 kleine dingen na ben ik verder dik tevreden met de Fa Rest.nl.

Product gehuurd: Grofvuilcontainer

#} #}

Schrijf een beoordeling

Informatie over REST.nl - Containers & Afvalverwerking

Snel en eenvoudig een afvalcontainer huren is zo geregeld! REST heeft verschillende containers op voorraad voor het huren van een container. Van kleine tot grote containers. Van open containers tot gesloten containers. Zelfs bigbags hebben we. Voor een container huren bent u dus aan het juiste adres.Behalve een container huren kunt u ook tegen lage tarieven uw afval langs brengen op de Kernreactorstraat 48 te Veenendaal. Op ons eigen afvalbrengstation Veenendaal kunt u dagelijks terecht van 07.00 – 18.00. Op zaterdag van 08.00 – 17.00. Ja we zijn inderdaad op zaterdag voor u beschikbaar.Behalve container verhuur en afvalverwerking biedt REST Containers ook een breed scala aan diensten aan. Van ontruimen tot sloopwerk. Oftewel voor allerlei diensten kunt u bij ons terecht.

Details openingstijden

Maandag t/m vrijdag geopend om 07.00 - 18.00. En op zaterdag om 08.00 - 17.00.

Bezorgkosten

Prijzen zijn inclusief bezorgkosten.