Onafhankelijk vergelijken van verhuurders

Verhuislift.nl

Contact

  • Beursplein 37
  • 3011AA Rotterdam
  • 085-5555555

Beoordeling

7,3
8 beoordelingen
Schrijf beoordeling

Openingstijden

  • Maandag 08:00 - 22:00
  • Dinsdag 08:00 - 22:00
  • Woensdag 08:00 - 22:00
  • Donderdag 08:00 - 22:00
  • Vrijdag 08:00 - 22:00
  • Zaterdag 08:00 - 22:00
  • Zondag 08:00 - 22:00
#} #}

Beoordelingen van Verhuislift.nl

1,0

Bemande lift gehuurd bij verhuislift.nl, dit gedaan na het doorsturen van alle gegevens zoals bematingen en foto's. Op de dag zelf is de verkeerde verhuislift bij ons aangekomen en was er geen andere verhuislift meer beschikbaar. Sta je dan op de dag van verhuizing zonder een verhuislift, na telefonisch contact word je op agressieve manier toegesproken. Zeer slechte ervaring,.

Product gehuurd: Bemande verhuislift

Gehuurd op: 26-10-2019

1,0

Voor onze verhuizing hadden een verhuislift gehuurd op verhuislift.nl. Op de dag zelf kwam echter de verhuislift niet opdagen, zonder vooraf iets aan te hebben gegeven. Bij het nabellen kreeg ik een onvriendelijke man aan de telefoon die aangaf dat er een verhuislift kapot was gegaan en ze daarom niet kwamen. Doordat ze van tevoren helemaal niks hebben laten weten hadden wij een verhuiswagen + lift op de andere locatie klaar staan, die we dus niet meer konden gebruiken. Hierdoor hebben we ze op een later moment opnieuw moeten boeken en zijn we hier veel tijd en geld door kwijt geraakt, waarvoor ze ons niet tegemoet wilden komen. Als je dus zeker wilt weten dat hij komt opdagen, boek bij een andere website!

Product gehuurd: Bemande verhuislift

10

Wat een top bedrijf ze waren snel ter plaatse en de Amerikaanse koelkast stond binnen 5 minuten boven. Aardige jonge heer met ruime ervaring. Ik kan ze iedereen aanbevelen!

10

Snelle verhuisliftservice in Rotterdam, aanrader !

10

I rent the guys for the elevator job and it was perfect. They help me properly with lifting my belongings to the 8th floor in The Hague City Centre. Regards Boys, next time I know who to call !

10

Zeer tevreden over Marco, lift was snel opgebouwd en alles paste makkelijk op de liftbak zelfs de grote eettafel. Ik zal dit bedrijf aan iedereen aanraden. Top service, mvg Jan

10

Hele aardige mensen, ook aan de telefoon. Dezelfde dag nog geholpen met een verhuislift. Was met een uurtje klaar, vriendelijke meneer en zeer betaalbaar. Als ik weer een lift nodig heb weet ik waar ik moet zijn! Super goede service! Groeten uit Den Haag

Er zijn 1 reviews geschreven bij Trustpilot.com met een gemiddelde score van 6.1.

#} #}

Schrijf een beoordeling

#} #}

Producten van Verhuislift.nl

Informatie over Verhuislift.nl

Een verhuislift huren in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht is nog nooit zo eenvoudig geweest. Onze verhuisliftspecialisten geven u gratis en vrijblijvend advies en denken graag van A tot Z met u mee. Dankzij ons ruime aanbod van verschillende type verhuis- en ladderliften kunnen wij altijd een oplossing op maat aanbieden.