Onafhankelijk vergelijken van verhuurders

Care Rent Autoverhuur & Shortlease

Contact

Beoordeling

10
3 beoordelingen
Schrijf beoordeling

Openingstijden

  • Maandag 08:00 - 18:00
  • Dinsdag 08:00 - 18:00
  • Woensdag 08:00 - 18:00
  • Donderdag 08:00 - 18:00
  • Vrijdag 08:00 - 18:00
  • Zaterdag 08:30 - 12:30
  • Zondag Gesloten
#} #}

Beoordelingen van Care Rent Autoverhuur & Shortlease

10

Zeer professionele afwikkeling. Carerent komt alles netjes, zoals afgesproken na zonder kleine lettertjes etc! Ik zou deze partij bij iedereen aanraden. Ik vind persoonlijk contact altijd erg belangrijk, en dat is juist waar Carerent voor staat!

Product gehuurd: Hatchback

Gehuurd op: 02-04-2020

10

Voor mijn vakantie een busje gehuurd. Het voertuig was in goed conditionele staat. Verder ben ik zeer te spreken over de service!

Product gehuurd: Personenbus 9 persoons

Gehuurd op: 09-08-2019

10

Pluspunt goedkoop auto huren. Klantvriendelijk! Hele goed service!

Product gehuurd: Hatchback

Gehuurd op: 02-03-2020

Reactie van Care Rent Autoverhuur & Shortlease

Bedankt voor je mooie review, met vriendelijke groeten Team Care Rent

#} #}

Schrijf een beoordeling

Informatie over Care Rent Autoverhuur & Shortlease

Een auto huren voor een weekendje weg, familie bezoek of vakantie? Bij Care Rent Hoogeveen kunt u terecht voor het huren van de nieuwste personenauto`s. Ook verhuren wij comfortabele bestelbussen voor verhuizingen en overig vervoer. Bij onze huurauto`s kunt u denken aan de kleinste nieuwste personen auto`s tot de grootste bakwagen met laadlift, die u mag besturen met een B rijbewijs. Wij verhuren zowel aan particulieren als aan zakelijke klanten. Bent u op zoek naar een auto voor een langere periode, dan kunt u ook voor Shortlease terecht bij Care Rent Hoogeveen. Wij bieden u scherpe shortlease tarieven aan. Shortlease staat voor flexibele lease, zonder langlopende contracten. U kunt bij ons als vanaf minimaal één maand een auto of bus leasen. Na deze maand kunt u kosteloos per dag opzeggen. Bekijk voor meer informatie onze shortlease pagina. Bij Care Rent Hoogeveen kunt u duidelijkheid en helderheid verwachten. Geen kosten achteraf, de tarieven die op onze website staan, zijn ook de werkelijke tarieven. Wij streven naar een langdurige relatie met u als klant. Persoonlijk contact en overleg staan bij ons centraal.

Details openingstijden

Telefonisch bereikbaar van 08:00 u tot 22:00 u. Ook Op Zaterdag En Zondag!

Bezorgkosten

Gratis haal en brengservice Care Rent Autoverhuur Hoogeveen. Ben je van plan binnenkort een auto te huren in Hoogeveen? En lukt het je niet om bij de verhuurvestiging te komen of kom je met het openbaar vervoer? Geen probleem! Onze medewerkers halen je op met onze Gratis Haal en brengservice Hoogeveen. Dit kan zijn van iedere gewenste locatie in Hoogeveen, bijvoorbeeld het station of bij je thuis! En na het huren van de auto brengen wij je ook weer terug. Makkelijk toch..

Bezorginformatie

Maak direct gebruik van onze Gratis haal en brengservice. Wij halen u kosteloos op van ieder gewenst adres in Hoogeveen!