Open aanhanger huren in Hengelo

6 aanbieders gevonden. De huurprijzen variëren van € 18,- tot € 39,- per dag en zijn afhankelijk van het formaat en het laadvermogen. (huuradvies)

Top 2 verhuurbedrijven

25 km

  • 5 km
  • 10 km
  • 25 km
  • 50 km
  • 75 km
  • Alle afstanden

Prijs per dag:

Huurprijzen

Min.
Gem.
Max.
Per dag
18,-
28,-
39,-
Per weekend
35,-
56,-
78,-
Per week
123,-
197,-
273,-

De volgende data helpen je verder

Min.
Gem.
Max.
Maximale laadvermogen
750 kg
750 kg
750 kg
Breedte laadruimte
132 cm
132 cm
132 cm
Hoogte laadruimte
40 cm
40 cm
40 cm
Lengte laadruimte
257 cm
257 cm
257 cm

Recente huuraanvragen in Hengelo

Open aanhanger huren in Hengelo

Ga je verhuizen of moet je iets vervoeren in of nabij Hengelo? Dan is het huren van een open aanhanger ideaal als je veel spullen moet vervoeren. Om het huurproces een stuk makkelijker te maken hebben we alle verhuurder met open aanhangers in de buurt van Hengelo verzameld. Zo zie je in één oogopslag alle verhuurders bij jou in de buurt. Het is nu aan jou om de verschillende verhuurbedrijven met een aanhanger te vergelijken, zo vind je de aanhanger verhuurder die het beste aansluit op jouw behoefte.

Alles over open aanhanger verhuur

Voordat je een open aanhangwagen gaat huren moet je met een aantal factoren rekening houden. Zo zijn er een aantal factoren bepalend voor de huurprijs van de aanhanger. Zo hebben niet alle verhuurders de verzekeringskosten doorberekend in de huurprijs. Daarnaast verschilt de borg per verhuurbedrijf. Sommige verhuurbedrijven leveren gratis een afdekzeil of spanbanden mee, andere bedrijven rekenen hier een klein bedrag voor. Het is goed om hier op te letten voordat je gaat huren.Voordat je een aanhanger gaat huren moet je ook weten welk rijbewijs je nodig hebt. Een aanhanger met een maximum totaal gewicht van 750 kilo mag door iedereen met een rijbewijs B worden bestuurd. Open aanhangers met een maximum totaal gewicht van 750 kilo worden zowel geremd als ongeremd verhuurd. Ongeremd betekent dat er geen rem op de aanhangwagen zelf zit, hierdoor is de remweg vaak langer. Aanhangers boven de 750 kilo dienen geremd te zijn en dienen daarnaast een eigen kenteken te hebben. Vraag bij het door jou gekozen verhuurbedrijf naar de mogelijkheden. Vergelijk nu makkelijk en snel alle verhuurbedrijven in de omgeving van Hengelo met een aanhanger te huur.