Scanner huren

Verhuur van scanners, vind verhuurders van scanners op Huren.nl

Het kan zijn dat je een scanner nodig hebt omdat die van jou plotseling ermee opgehouden is: in dat geval is het huren van een scanner een snelle, handige en slimme tijdelijke oplossing. Misschien heb je wel al een scanner op je bedrijf, maar wil je een archief gaan digitaliseren of heb je heel veel materiaal wat je in wilt scannen, dan kun je ook één of meerdere (extra) scanners huren. Natuurlijk is het bij veel verhuurbedrijven ook mogelijk om een scanner te huren om thuis .. Lees meer

  • Waar:

Vul jouw postcode of plaats in om de verhuurbedrijven
bij jou in de buurt te vinden...

Bekijk de aanbevolen verhuurbedrijven:

voor privégebruik in te zetten. Als je een project hebt waarbij je veel documenten of afbeeldingen moet digitaliseren, dan kan je dit een paar dagen, weken of zelfs maanden huren. Op Huren.nl vind je dan ook verhuurbedrijven waar je zowel voor een korte periode als voor langere termijn een goede scanner kunt huren.

Wat moet je weten als je een scanner gaat huren?

Er zijn erg veel verschillende scanners die te huur zijn. Je kunt op Huren.nl de verschillende verhuurbedrijven bekijken en met elkaar vergelijken. Ook kun je eenvoudig het aanbod van de verschillende verhuurders bekijken. Maar waar moet je op letten als je een scanner gaat huren? Als je vooral documenten wilt inscannen, en als je deze later nog wilt bewerken, dan is het essentieel dat je een scanner huurt die beschikt over bepaalde software die OCR heet. Een scanner met OCR (Optical Character Recognizing) scant een document niet als een plaatje maar herkent tekst en kan dit dus als tekstdocument opslaan. Zo kun je er later weer in werken met een tekstverwerker. Ga je veel afbeeldingen scannen, en is het belangrijk dat de resolutie van hoge kwaliteit is? Let dan op het getal dat voor ‘dpi’ staat (dots per inch): het aantal dpi bepaalt hoe hoog de resolutie is. Op Huren.nl vind je het juiste verhuurbedrijf die de beste scanner verhuurt voor jouw klus!