Racesimulator huren

  • Vergelijk 1 aanbieder
  • Reserveren
Racesimulator huren? De uitvoering en de geleverde service kan verschillen per verhuurbedrijf.

Top 1 verhuurbedrijf

  • Op zaterdag open
  • Ook 's avonds open

Prijs per dag:

Kenmerken en varianten

Lengte variërend van 2 tot 5,5 m
Breedte variërend van 2 tot 3 m
Scheur over de weg in een gehuurde racesimulator

Sta je op een autobeurs en zoek je een echte eyecatcher? Of wil je een originele draai geven aan je bedrijfsfeest? Huur dan een racesimulator. Een racesimulator zorgt voor de juiste hoeveelheid spanning en uitdaging en zal zeer gewaardeerd worden. Perfect voor speciale gelegenheden. Mocht jouw evenement niks met auto’s te maken hebben, dan kun je ook een vliegsimulator of een skisimulator huren. Wie weet past dat er beter bij. Op deze pagina vind je de verhuurbedrijven van racesimulators in de door jou gewenste omgeving.

Een simulator huren? Check deze tips!

Simulators komen in verschillende soorten en maten. Je hebt eenvoudige simulators die perfect zijn om racespelletjes op te spelen, maar je hebt ook de wat ‘echtere’ simulators die komen met een racestoel en een racestuur. In deze units voel je de trillingen van de weg en geef je gas en rem je op een realistische manier. Je kunt er ook voor kiezen om twee units te huren en zo twee personen tegen elkaar te laten racen. Check van tevoren wel even of er voldoende stroompunten aanwezig zijn op je locatie. De behuizing van de wat echtere simulators kan verschillen. Zo heb je normale racewagens, maar ook Formule 1 auto’s met originele banden en velgen. Als je graag je eigen bedrijfslogo op de behuizing terugziet, vraag het verhuurbedrijf dan naar de mogelijkheden. Wil je het racen levensecht maken? Huur dan een 3D racesimulator. Check wel even of de 3D-brillen bij de huurprijs inbegrepen zitten.

Laatste huuradvies

Een simulator is niet altijd geschikt voor kinderen. Ondanks dat het stuur, de pedalen en de zitpositie verstelbaar zijn, wordt er soms een minimum lengte van 1.60 meter gehanteerd. Let hierop tijdens het huren van een simulator. Begeleiding evenals grid girls (mooie dames die naast de auto staan) kun je er in sommige gevallen tegen een meerprijs bij huren. In bijna alle gevallen zit de transport van de simulator bij de huurprijs inbegrepen. Zo niet, hou dan rekening met transportkosten.

Tip: Rij je liever in een echt scheurmonster? Huur dan een Ferrari 360 en ga een dagje toeren!