Vind jouw beste huurdeal

Onderwaterfotocamera huren

Vergelijk 6 verhuurbedrijven

DiveWorld

Enschede
v.a. 15,-

Onderwaterhuis.nl

Oud Gastel
v.a. 25,-

Safe Diving

Eindhoven
v.a. 25,-

ScubaCam.nl

Sprang-Capelle
v.a. 65,-

Duicentrum het Veenmeer

Tynaarlo
v.a. 12,-

Dive Place

Utrecht
v.a. 40,-
Prijs per dag

Iets gehuurd? Schrijf een beoordeling en help anderen een keuze te maken!

Zoek bedrijf

Leg jouw onderwateravontuur vast met een camera!

Ga je duiken in het Great Barrier Reef in Australië en wil je dit gelukzalige moment vastleggen? Huur dan een onderwatercamera. Ook als je gewoon in ons eigen koude kikkerlandje gaat poedelen in de Noordzee kan het leuk zijn om een onderwatercamera te huren. Deze camera’s maken prachtige digitale foto’s en video’s en werken hetzelfde als een normale fotocamera. Zoek je een waterbestendige camera die je kan gebruiken tijdens je wintersportvakantie? Ook dan is een waterproof camera ideaal. Zet de camera op de bovenwater-modus en kom maar op met die sneeuw! Wil je ook tijdens de rest van je vakantie mooie foto’s maken? Dan is een spiegelreflexcamera ideaal. Op deze pagina vind je alle verhuurbedrijven van onderwatercamera’s in de door jou gewenste omgeving.

Verhuurinformatie van de onderwatercamera

Ga je een onderwatercamera huren? Dan zijn er een aantal punten waar je op kunt letten. Levert het verhuurbedrijf bijvoorbeeld een geheugenkaart, accu en oplader mee? Is de camera voorzien van een digitale flitser en kun je er selfies mee maken? Verder beschikken sommige onderwatercamera’s over handige snufjes, zoals een gps-ontvanger, wifi ontvangst en een kompas. Als je van plan bent om te gaan snorkelen, dan kun je het verhuurbedrijf vragen of er een snorkel-modus op jouw camera zit. Deze optie zorgt ervoor dat kleuren automatich aangepast worden, zodat je het meest optimale beeld krijgt. Ga je echt diepzeeduiken? Let dan op de hoeveelheid druk (waterdichtheid) en de watertemperatuur die de camera aankan.

Tip: Bang voor trillende handjes onder water? Huur dan een variant die is voorzien van twee handvatten. Doordat je de camera aan beide zijden vasthoudt, is deze extra stabiel.

Kenmerken en varianten

  • Aantal pixels variërend tot 16,1 megapixels
  • Waterdichtheid variërend van 40 tot 60 m
  • Kwaliteit variërend van 600 tot 720 HD

Gerelateerde categorieën