Krijtbord huren

2 aanbieders gevonden. Prijzen van een krijtbord variëren van € 7,- tot € 17,-, afhankelijk van de uitvoering en de afmetingen.

Top 2 verhuurbedrijven

  • Meest gekozen
  • Op zaterdag open
  • Ook 's avonds open

Prijs per dag:

Alles over de verhuur van krijtborden voor buiten of binnen

Sta je op een beurs en wil je een krijtbord huren om aantrekkelijke teksten of een leuke aanbieding op te schrijven voor de gasten? Of wil je tijdelijk een (extra) krijtbord buiten voor jouw café neerzetten met het nieuwe menu erop? Ook voor braderieën, markten en andere evenementen worden vaak krijtborden verhuurd. Een krijtbord is in de meeste gevallen een bord dat uitgeklapt op zichzelf kan staan en aan twee kanten te beschrijven is met krijt. Sommige krijtborden zijn voorzien van rubberen voetjes zodat ze stevig staan.

Een krijtbord huren, waar moet je aan denken:

Op Huren.nl hebben we de verschillende verhuurbedrijven van krijtborden voor je verzameld. Op deze manier kun je de verschillende krijtborden die te huur zijn eenvoudig vergelijken. Bekijk ook welk verhuurbedrijf het meest bij jou in de buurt zit! Let op: de meeste verhuurbedrijven verhuren de krijtborden exclusief krijt. Je kunt ook krijtstiften aanschaffen, deze stiften werken met vloeibaar krijt, hiermee kun je duidelijker en mooier schrijven. Denk er ook aan om een spons of natte doek bij de hand te houden, hiermee kun je de oude tekst makkelijk wissen of eventuele foutjes verbergen. Vind op Huren.nl makkelijk en snel een verhuurder van krijtborden bij jou in de buurt!