Vlindermachine huren

8 aanbieders gevonden. Prijzen van een vlindermachine variëren van € 44,- tot € 68,-, afhankelijk van de diameter van het vlinderblad.

Top 8 verhuurbedrijven

  • Op zaterdag open
  • Huurtopper 2023
  • Pak kortingscode
  • Huurtopper 2022
  • Best beoordeeld
  • Op zaterdag open
  • Ook 's avonds open

Prijs per dag:

Het huren van een vlindermachine of troffel

Ga je aan de slag met steen en betonwerken? Voor het gladstrijken van betonnen vloeren is het huren van een vlindermachine of troffel een handige hulp. De vlindermachine heeft een ronddraaiende vlakke plaat of vier vlinderbladen. Daarmee kun je beton- en zandcementvloeren verdichten, schuren, vlakken en afwerken. Deze troffel werkt met een benzinemotor die wordt aangedreven en werkt betonnen vloeren glad en fijn voor je af. De vlindermachine of troffel is makkelijk te besturen, omdat je er zelf achter kunt lopen en het zware werk dus kunt overlaten aan de vlindermachine. 

Meer handig info over het huren van vlindermachines

Mechanische troffels of vlindermachines zijn het ideale gereedschap als het neerkomt of het uitvlakken en afwerken van betonnen of anders gegoten vloeren. Als er maar een kleine afdruk ontstaat van je voet als je op het beton staat, is het klaar voor de vlindermachine. Er zijn verschillende maten vlindermachines te huur. Kleinere troffelmachines hebben een diameter van 60 cm of minder, terwijl grotere vlindermachines een diameter van 120 centimeter of groter hebben. Mechanische troffelmachines mogen niet door minderjarigen bestuurd worden, en let op: de beschermingskap zit niet voor niets op de roterende troffels/vlinderonderdelen, probeer nooit de roterende bladen handmatig te stoppen. Denk ook aan de nodige veiligheidskleding: het is belangrijk om werkschoenen te dragen met stale neuzen, en een helm en eventueel gehoorbescherming. Loop altijd voor het apparaat uit, zodat jouw voetstappen niet op het nieuw gladgestreken beton terecht komen.