Home
Onafhankelijk vergelijken van verhuurders

Audi A5 huren

Bekijk hieronder verhuurbedrijf

Binnen deze afstand kunnen we helaas geen aanbieders vinden. Probeer het met een grotere afstand.

 

Indrukwekkende en praktische auto nodig? Huur de Audi A5

Als je op zoek bent naar een huurauto die zowel praktisch is, als goed voor de dag komt, dan is het huren van een Audi A5 een mooie uitkomst. De Audi A5 is er in drie varianten, de Coupe, Sportback en Cabriolet. De meeste Audi A5-modellen hebben plaats voor 4-5 personen inclusief bestuurder en werken op benzine (en soms diesel). Neem je bagage mee? Gelukkig biedt de wagen ruimte voor 320 tot wel 555 liter bagage. Vind op Huren.nl de verschillende verhuurders van de Audi A5 en huur eenvoudig en snel via Huren.nl.

Verschillende soorten Audi A5 te huur

De Audi A5 wordt in drie verschillende varianten verhuurd. De Coupe, de Sportback en de Cabriolet. De Audi A5 Coupe biedt plaats aan vier personen en heeft veel plaats voor bagage. De Audi A5 Coupe is een huurauto waarmee je voor de dag kunt komen. Of je nou een zakelijke afspraak hebt of om een andere reden een bescheiden en tegelijkertijd luxe uitstraling zoekt in een huurauto, de Audi A5 Coupé is de huurauto voor jou. Liever iets sportiever? Dan is de Audi A5 Sportback de juiste keuze. Deze Audi is op een vijfdeurs carrosserie geplaatst en biedt dus net zoveel ruimte als een normaal model. Let op: niet alle Audi A5 Sportbacks hebben een volwaardige achterbank. De laatste variant, de Audi A5 Cabriolet, is een auto die vaak gehuurd wordt voor een pleziertocht of een bijzondere gelegenheid. Met een open dak en ruime beenruimte is het rijden in een Audi A5 Cabriolet een weldaad.

Huurvoorwaarden en veiligheid bij het huren van een Audi A5

Vaak gelden er een aantal voorwaarden voor het huren van een auto, zo ook bij de Audi A5. Enkele verhuurbedrijven eisen een minimumleeftijd voor het huren en besturen van een Audi A5. Ook kan het zijn dat je een minimum aantal jaar in het bezit moet zijn van je rijbewijs. Houd ook rekening met de borg die je vooraf moet betalen! Huur slim, huur via Huren.nl.

Iets gehuurd? Schrijf een beoordeling en help anderen een keuze te maken!