Home
Onafhankelijk vergelijken van verhuurders

BMW 1-serie huren

Bekijk hieronder verhuurbedrijf

Binnen deze afstand kunnen we helaas geen aanbieders vinden. Probeer het met een grotere afstand.

 

Sportief en stoer: huur de BMW 1-serie

Als je een huurauto zoekt die gegarandeerd stijl en souplesse heeft, dan is het huren van een BMW een ideale uitkomst. De BMW 1-serie is een auto die stijlvol en slim gebouwd is. Hij is van alle gemakken voorzien, en rijdt soepel over de weg. Deze auto is de ideale auto om te huren voor zakelijke afspraken of een bijzondere gelegenheid. Huur slim, huur via Huren.nl: hier vind je alle verhuurbedrijven van de BMW 1-serie op een rijtje. Wel zo handig!

Kenmerken van de BMW 1-serie die je kunt huren

De BMW 1-serie is in twee modellen te huur, 3-deurs en 5-deurs. In beide gevallen kunnen er vijf personen inclusief de bestuurder in de auto. De BMW 1-serie is een handgeschakelde auto, en bij de meeste verhuurbedrijven zit er een benzinemotor in (in theorie is de BMW 1-serie op diesel ook verkrijgbaar). De BMW 1-serie is een auto die neigt naar een sportauto qua uitvoering. Je zit erg laag bij de grond en wordt zo voor je gevoel omhuld door de auto. Hierdoor is de auto heel stabiel, maar ook goed wendbaar. Wil je bagage achterin? Dat kan: er is plek voor gemiddeld zo’n 360 liter aan bagage.

Niet vergeten als je een BMW 1-serie huurt

Als je van plan bent om een BMW 1-serie te huren, dan is het belangrijk dat je de verhuurbedrijven bij jou in de buurt vergelijkt, en bekijkt wat de huurvoorwaarden zijn. Een huurvoorwaarde die vaak voorkomen bij iets luxere auto’s zoals de BMW 1-serie, is dat er een minimumleeftijd kan gelden voor het huren van een auto. Ook kan het zijn dat je minimaal een jaar (of soms zelfs langer) in het bezit moet zijn van je rijbewijs. Wil je naar het buitenland met de BMW 1-serie die je huurt? Bekijk dan of dit tot de mogelijkheden van het verhuurbedrijf behoort. Huur slim, huur een BMW 1-serie via Huren.nl!

Iets gehuurd? Schrijf een beoordeling en help anderen een keuze te maken!